Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Το υλικο του ΠΑΟ και το παιχνιδι με Βεροια !


Το πρωτο λοιπον συμπερασμα που βγαζω για τον ΠΑΟ ειναι οτι μετα απο την εποχη Νικοπολιδη εχει πλεον τερματοφυλακα καλο και εμπιστευτικο. Αυτο μου βγαζει ο Μαλαρτζ στα μεχρι τωρα παιχνιδια και μακαρι να ειναι υγειης να προσφερει.
Παμε στα μπακ.Αυτο το πραγμα με τον Βυντρα ειναι απιστευτο. Μηπως ολοι μας δεν βλεπουμε καλα? Τι γινεται? Δεν μπορω να καταλαβω πως αυτος ο παιχτης παιζει οχι στον Παναθηνα'ι'κο αλλα γενικα στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο. Ενας παιχτης που δεν ξερει πως να βαλει το ποδι του στην μπαλα για να δωσει πασα σεντρα τακλιν πολλες φορες παει η μπαλα στον αερα και κανει σβουρες γυρω απο τον εαυτο του και ψαχνει να την βρει και τι αλλο δεν ξερω. Θα προτιμουσα να εφερναν ενα δεξι μπακ απο τον ερασιτεχνη απο αλλου δεν ξερω. Αν δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο ας παιξει μονιμα αριστερα που κανει λιγοτερα λαθη αποδεδειγμενα. Ο Νιλσον απο την αλλη η' αριστερα η' δεξια αποδιδει το ιδιο καλα αλλα οχι πολυ καλα. Δεν με πειραζει για μενα με λιγο παραπανω αυτοπεποιθηση εχει θεση στην ομαδα.
Στο κεντρο της αμυνας ο Μορις ξερουμε τι μπορει να δωσει και απο την αλλη ο Γκουμας που παιζει χαρης την εμπειρια του αυτο που κανει μου αρκει. Α συγνωμη πηραμε και δυο μεταγραφες η' μου φαινεται? ενταξει μωρε καταλαβα ειναι οπως τα 5000000 ευρω για τις μακετες (χαραμι).
Παμε στο περιβοητο κεντρο ολα αυτα τα χρονια. Ο Ματος κανει και δεν κανει αλλα ενταξει θα τον υποστω θα τον περιμενω λιγο ακομα τι να κανω.Αυτον ομως που εχω δει τον ξερω και δεν μπορω αλλο να περιμενω ειναι ο Τζιωλης. Αργος χωρις να βοηθαει ουτε αμυντικα γιατι μεχρι να σκεφτει να πεσει για τακλιν του εφυγε ο αντιπαλος ουτε επιθετικα ειδικα στο δευτερο και στα περισσοτερα παιχνιδια. Αλλα ρωταω επιτρεπεται να παιζουμε με δυο αμμυντικα χαφ ακομα και με τις Βεροιες και οχι μονο αυτο αλλα να σου κανουν και φασεις οι αντιπαλοι? Ελλεος.Ο Καραγκουνης ειναι ντεφορμε ομως ενταξει δεν μπορω να τον βγαλω εκτος εντεκαδας και ξερετε γιατι! Ειναι κριμα ο Ιβανσιτς να ειναι αναπληρωματικος του καθε Ρομερο τραβαω τα μαλια μου αλλα και αυτο το ειχα προβλεψει σε προηγουμενο σχολιο.
Εαν λοιπον βγαλουμε εξω τον Τζιωλη ποιος χωραει? Ο Δημουτσος φυσικα γιατι το παιδι βραζει να παιξει μπαλα και ξερει μπαλα το βλεπουμε ολοι.
Στην επιθεση η ομαδα εχει λυσεις με εναν Εντο'ι' που ξερει κανταρια μπαλα και αμα δεν τον χαραμιζουν και του σπανε την ψυχολογια οπως εχω πει βαζοντας τον στο 70' θα κανει θαυματα με βοηθειες παντα.Ο πρωτος Δημητρακης απο τους δυο ο Παπαδοπουλος παντα να παει να κανει το δυσκολο να περασει μεσα απο τρεις να χανει ολομοναχος το κοντρολ κ.α και μην εχωντας δωσει τιποτα στην ομαδα εδω και τρια χρονια αρα για αναπληρωματικος καλος ειναι. Ο αλλος ο Δημητρης Σαλπιγγιδης παντα το παλευει. Πρεσαρει μπροστα συνεχεια και αρκετες φορες κλεβει την μπαλα, αν ειναι μες στη περιοχη του αντιπαλου δεν χαριζει και οχι να τον βαζουν να περιφερεται αριστερα και δεξια οταν επιτηθεται η ομαδα.
Φανταστειτε λοιπον την ομαδα ετσι και να εχει αναπληρωματικους Νινη Τζιωλη και Εκι (αν ειναι καλα) Παπαδοπουλο Μαντζιο και Σαριεγκι Σεριτς. Ετσι φανταζομαι εγω τον ΠΑΟ με τους παιχτες που εχει φετος. Δεν καλυπτομαι σαν Παναθηνα'ι'κος αλλα δεν μπορω και να αλλαξω ολη την ομαδα τον Γεναρη τουλαχιστον ας κανουν καλες προσθηκες επιτελους!
Για τον αγωνα με την Βεροια εχω να πω οτι η ομαδα ειχε ακριβως την ιδια αποδοση με αυτη του αγωνα με τον Αστερα στην Τριπολη αλλα ασοψεται ο Ιβανσιτς. Τρεις φασεις ο απολογισμος δυο γκολ και ενα ακομα σουτ του Ιβανσιτς. Με υπευθηνο για μενα για μια ακομα φορα τον Πεσε'ι'ρο για τις επιλογες παιχτων που ξεκινουν τον αγωνα Ρομερο αντι Δημουτσο, Παπαδοπουλο αντι του Σαλπιγγιδη (ελεος) με δυο αμυντικα χαφ που αυτο δεν βοηθα την ομαδα να κανει φασεις στην επιθεση και το αλλο που δεν καταλαβα ειναι γιατι ξεκιναει ενω εχει προβλημα ο Καραγκουνης? Τι παει να πει ηθελε ο ιδιος πρεπει να προστατευτει απο την ομαδα και με το ζορι να μην παιξει μην επιδεινωθει το προβλημα αλλα ετσι εκαναν και με τον Εκι στον αγωνα με την ΑΕΚ θυμοσαστε?Δεν με ενδειαφερει το 2-0 και οι τρεις βαθμοι αλλα να δω τον Παναθηνα'ι'κο επιτελους υγειη συλογο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα, θα ηθελα να γραψω καποια πραγματα για Βυντρα(ουτε εγω θελω να τον βλεπω αλλα...) και μια σωστη για εμενα 11αδα.
Καταρχην αν θυμασαι ο Βυντρα στον Πανηλειακο επαιζε στοπερ η" λιμπερο γιατι το παλικαρι αποδεδειγμενα δεν κανει για πλαγια. Ετσι λοιπον φαινεται οτι μονο για στοπερ κανει. μπορει να 'σκασει' ενα παιχτη απο το καλο μαρκαρισμα.
Και φτανω στην 11αδα.
τερματοφυλακας και αναντικαταστατος ο Μαλαρζ, 2 στοπερ Σαριεγκι(ο οποιος θυμιζει πολυ τον τεραστιο Χενρικσεν), μαζι με Γκουμα.
Αριστερα Νιλσον(αφου δεν εχουμε αλλον) και δεξια τον Μορις ο οποιος ειναι και γρηγορος και καλος με τη μπαλα στα ποδια. 6αρι ο καλος μεχρι τωρα Ματος. Δεξι χαφ ο πολυ καλος Δημουτσος, στο κεντρο ο Τυπαρας και αριστερα ο μαεστρος Ιβανσιτς.
Και μπροστα η αποκαλυψη που ακουει στο ονομα Ν'Ντο'ι' με τον Σαλπιγκιδη που παντα μαχεται και προσπαθει!
Αυτη ειναι για εμενα η ιδανικη 11αδα με το υπαρχον υλικο,μεχρι να γυρισουν 100% με το καλο οι Νινης, Γκονζαλες και Δαρλας. Τοτε θα μπορω να πω μια 11αδα με αλλο γνωμονα!
ΜΑΝΩΛΗΣ 13