Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Ποστίγκα: «Στον ΠΑΟ το πρωτάθλημα και του χρόνου πάλι εδώ!»

Ο Πόστιγκα θέλει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και ελπίζει να είναι και του χρόνου στην Παιανία
Υποσχέσεις για νίκες, πρωτάθλημα και πολλά γκολ, όχι μόνο φέτος, αλλά και του χρόνου, έδωσε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Έλντερ Ποστίγκα που βραβεύτηκε σήμερα για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής, αυτό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος αστέρας του «τριφυλλιού», που πήρε το βραβείο του από τον δημοσιογράφο, Μάκη Παπαζήση σε εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Παιανία, σχολίασε: «Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Το σημαντικότερο είναι ότι με το γκολ αυτό πήραμε έναν βαθμό που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το πρώτο μου γκολ με την ομάδα και ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που άρεσε στους φιλάθλους και το ψήφισαν ως καλύτερο της αγωνιστικής».

Και αμέσως μετά αποκάλυψε... «»Ελπίζω να μείνω στον Παναθηναϊκό και να σκοράρω περισσότερα γκολ»! Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το ματς με τη Λάρισα είπε «Είναι δύσκολο ματς, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, πιστεύω θα το κερδίσουμε», και πρόσθεσε για τον κόσμο: «Ελπίζω να έρθει στο γήπεδο. Είμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να μας βοηθήσει για να παραμείνουμε εκεί».

Μιλώντας για τη μάχη του τίτλου, ξεκαθάρισε: «Θέλουμε να πάρουμε επτά νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και βλέπουμε το καθένα από αυτά σαν τελικό. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και είναι δύσκολο. Με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Και όταν ρωτήθηκε για το «κλειδί» της επιτυχίας του φετινού Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Είμαστε μια οικογένεια. Όλα τα παιδιά παλεύουν και στα αποδυτήρια η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη και φιλική. Συνηθίζεται στους μεγάλους συλλόγους να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των παικτών, αλλά εδώ είναι όλοι ενωμένοι και ακόμα θυμάμαι την υποδοχή που μου είχαν επιφυλάξει οι συμπαίκτες μου. Ήταν πολύ θερμή».

Και εξήγησε: «Είμαστε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε. Είμαστε διψασμένοι για επιτυχίες». Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε για να ...συστήσει τον Παναθηναϊκό στην πατρίδα του, απάντησε αφοπλιστικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον Παναθηναϊκό. Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, τον ξέρουν».

Για την προσαρμογή του στον ελληνικό τρόπο ζωής και τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Είναι φυσικό να προσαρμόζομαι με τον καιρό. Κάθε μέρα που περνάει, συνηθίζω τη ζωή εδώ στην Ελλάδα και προσαρμόζομαι καλύτερα στην ομάδα». Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Πορτογαλίας για το Euro 2008, είπε: «Αν παίζω καλά εδώ και σκοράρω κι άλλα γκολ, είναι πιθανό να κληθώ».

Πηγή: Funclips.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: