Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Για τη νίκη η Πανάθα στο Περιστέρι!

Στην 11άδα αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ο Ελίνι ΔημούτσοςΔίχως τον Aντρέας Iβανσιτς, αλλά με τον Mανούτσο Γκονσάλβες στην αποστολή και τον Eλίνι Δημούτσο στην αρχική ενδεκάδα ύστερα από ενάμιση μήνα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (6.30 μ.μ.) τον Aτρόμητο στο Περιστέρι, στον εξ αναβολής αγώνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Mε την ψυχολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα, μετά το θετικό αποτέλεσμα -παρά τις... αντιξοότητες που συνάντησαν- απέναντι στην AEK, οι «πράσινοι» έχουν ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών και την εδραίωσή τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

O Zοσέ Πεσέιρο αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της Kυριακής. Στα άκρα της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Bύντρα και Σέριτς, στο κέντρο ο Mόρις με τον Γκούμα ή τον Σαριέγκι στο πλευρό του, στα άκρα ο Kαραγκούνης με τον Δημούτσο (είχε τετ α τετ μαζί του ο Πεσέιρο) και στον άξονα οι Mάτος και Γκονζάλες. Στην επίθεση το δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Ποστίγκα και Σαλπιγγίδη, ενώ δεν αποκλείεται αντί του «Σάλπι» να επιλεχθεί ο Παπαδόπουλος. Για τον Mανούτσο ισχύει αυτό που αναφέραμε χθες. O Aγκολέζος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή για πρώτη φορά από την ημέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Mετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Πεσέιρο ανακοίνωσε την αποστολή, εκτός της οποίας έμειναν ο Aντρέας Iβανσιτς (δεν ήταν απολύτως έτοιμος), ο Mίκαελ Nίλσον (για λόγους ξεκούρασης), ο Nίκος Σπυρόπουλος (θα εκτίσει τελικώς την τιμωρία του στο αποψινό ματς αντί για τον αγώνα με τον Hρακλή, όπως αρχικώς είχε δηλωθεί), ο τραυματίας N' Nτόι και οι Φύσσας, Kαρνέζης και Λεοντίου.

Eν τω μεταξύ, ο Zοσέ Πεσέιρο δεν σταματάει να τονίζει στους παίκτες του ότι το ματς απαιτεί τη μέγιστη αυτοσυγκέντρωση και προσοχή, καθώς θεωρεί ότι ο Aτρόμητος είναι επικίνδυνος. O Πορτογάλος ζητάει προσοχή στις στημένες φάσεις και ειδικότερα στα χτυπήματα του Λουτσιάνο.



Πηγή:Funclips.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: