Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τα συνεχιζόμενα "λάθη" των διαιτητών εναντίον της ομάδος.

Η σιωπή μας εδώ και αγωνιστικές - σεβόμενοι τα όργανα και τους θεσμούς - φαίνεται ότι από κάποιους εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Είναι πρωτοφανής ο μη σεβασμός του Εκατοντάχρονου ΗΡΑΚΛΗ. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, λοιπόν, θέλει υπεύθυνα να δηλώσει τα εξής: Με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες αγωνιστικές εις βάρος της ομάδας μας πιστεύουμε ακράδαντα, πλέον, ότι έχουμε στοχοποιηθεί. Θεωρούμε άδικο να αγωνίζεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ τόσο καλά και να χάνει με αυτόν τον τρόπο.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα, μέσα από αυτή τη στοχοποίηση, ότι κάποιοι δεν μας θέλουν στη Super League. Κατόπιν αυτής της αντιμετώπισης, δηλώνουμε ότι η διαδικασία απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, όπως και θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια αγωνιστικής σωτηρίας της ομάδας.

Για άλλη μια φορά ο κόσμος ήταν εκεί και τον ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή του και για την άψογη συμπεριφορά του.

Αυτό είναι που μας κρατά στα Διοικητικά της ομάδας. Ο κοινός στόχος, που έχει η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ με τον απλό φίλο της ομάδας, ο οποίος με δυναμισμό στέκεται πλάι μας.: Εξυγίανση και σωτηρία. Στόχος, που πλέον τίθεται σε αντίθετη προτεραιότητα: Σωτηρία και εξυγίανση. Συνεχίζουμε, με όπλο την αξιοπρέπεια και την πίστη στον αγώνα μας.

Ωστόσο, όλη αυτή η εναντίον μας κατάσταση, μας αναγκάζει να θέτουμε υπό σοβαρή αίρεση τη συνέχιση της παρουσίας μας στα Διοικητικά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μετά την λήξη της θητείας μας ως Διοίκηση Πρωτοδικείου.

Τι και ποιους θέλουνε κάποιοι στις ΠΑΕ; Ας σταματήσουν επιτέλους να σφυρίζουν αδιάφορα κι ας τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ


Ειλικρινά θα είναι κρίμα για τον Ηρακλή και για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν δεν συνεχίσει η τωρινή διοίκηση το έργο της στην ομάδα.
Μετά απο πολύ καιρό βρεθήκαν 4-5 άνθρωποι που πονάνε την ομάδα και δεν έχουν σκοπό να θυσαυρίσουν σε βάρος της.
Τα συνεχιζόμενα ανάποδα σφυρίγματα των διαιτητών αποτελούν ανασταλτκό παράγοντα στην προσπάθεια που κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: