Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Και μετα λενε οτι εφταιγε ο ομιλος!!!!!!!


Καλησπερα στους καλυτερους αθλιτικογραφους του Τριτου Ματιου.Εχουμε καταντησει νευρικοι,εχουμε γινει με λιγα λογια εγωκεντρικοι........Ο Παναιτωλικος ο οποιος εχει μια ιστορια,λαο απο πισω που κανει υπομονη εδω και πολλα χρονια και καθε κυριακη στηριζουμε μια ομαδα με η οποια δεν μπορει η δεν θελει να παρει μπρος μεσα στο γηπεδο!!!!
Ας ξεκινησουμε με το προχθεσινο παιχνιδι μεσα στην εδρα μας,στα πρωτα 45 λεπτα ουτε μια σωστη επιθεση,δεν ειδα απο κανεναν παιχτη του παναιτωλικου να παιζει με καθετες και να σπαει μπαλα δεξια η αριστερα και δεν ειναι ανικανοτητα ειναι οτι εχουν μπερδεψει τις ομαδες που παιζουν,ο Εορδαικος που φιλοξενηθηκε στο αγρινιο ειναι μια ομαδα πολλυ καλη με παιχτες ψηλους που δυσκολα παιρνεις κεφαλιες,ε εμεις καναμε τα αδυνατα δυνατα να παιζουμε με γιομες μηπως παρουμε μια κεφαλια!!!!απολογισμος 38 ψηλες μπαλιες 0 κεφαλιες.Ευτυχως ξυπνησε ο Κ.Κεχαγιας και εβαλε μεσα 2 παιχτες και αλαξε ολο το παιχνιδι κραταγανε μπαλα την σπαγανε παιζανε κατω τη μπαλα και γενικα υπηρχε καλη κυκλοφορια και να που ηρθε ενα γκολ στο 74 λεπτο με σκορερ τον Πετρο Ζουρουδη ο οποιος δεν ειναι αυτος που ξεραμε εχει παχυνει καπως,και φοβαται τα ποδια του δεν τα βαζει στην φωτια μετα απο εναν τραυματισμο που ειχε.Ευτυχως κερδισανε και γλειτωσανε τα χειροτερα και κυριως οι Διοικηση αυτης της ομαδας,η οποια φαινεται οτι θελει να μεινει σε αυτην την κατηγορια με νυχια και με δοντια το γιατι μονο αυτα τα παλικαρια το ξερουν.Μακαρι να βγω ψευτης και λαθος στις αποψεις μου.Περι ορεξεως,την κυριακη Παμε Θεσσαλονικη και παιζουμε με ΠΑΟΝΕ δυσκολη εδρα που πιστευω απο εκει δεν φευγουμε με νικη.Και θα κανω προβλεψη οτι θα χασουμε 3-1....Θα ηθελα να βλεπω και απο αλλα παιδια εδω τις αποψεις και αρθρα για Γ"Εθνικη!!!Και για το τελος η Δηλωσεις των Προπονητων.


Δηλώσεις των προπονητών

Μετά το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός – Εορδαϊκός οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν:

Νίκος Κεχαγιάς: Η βαθμολογική συγκομιδή των τριών τελευταίων παιχνιδιών δεν ήταν ανάλογη των εμφανίσεων και των ευκαιριών που κάναμε. Έτσι στο σημερινό παιχνίδι το ψυχολογικό βάρος ήταν ο κυριότερος αντίπαλός μας. Χωρίς να δημιουργήσουμε τόσες ευκαιρίες όσες στα προηγούμενα παιχνίδια, καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα και να πάρουμε το παιχνίδι. Το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο είναι το σκορ. Εμάς μας ενδιαφέρει και το καλό ποδόσφαιρο, αλλά στο σημερινό παιχνίδι μας ενδιέφερε μόνο το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι είναι νέο ξεκίνημα. Αυτή η ομάδα, το λέω από την πρώτη στιγμή, το έλεγα όλη την προηγούμενη εβδομάδα και το επαναλαμβάνω, ότι είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα πετύχει το στόχο της. Χρειάζεται όμως τη συμπαράσταση όλων, γιατί όσοι απαρτίζουν την ομάδα, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, είναι «αναλώσιμο» είδος. Εκείνο που μένει είναι η ομάδα και η ομάδα ανήκει στον κόσμο του Αγρινίου. Οτιδήποτε λέγεται για τον προπονητή ή τους ποδοσφαιριστές, είναι σαν να κατηγορούν την ίδια την ομάδα. Θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε την ομάδα πάνω από πρόσωπα. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Στο ποδόσφαιρο για τίποτα δεν είναι σίγουρος, αλλά σας το λέω, στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας, γιατί το θέλουμε όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα. Όταν θέλεις κάτι και το κυνηγάς, πολύ δύσκολα σου ξεφεύγει. Δεν είναι εύκολο, ξέρουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, αλλά η θέληση όλων είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Αλέκος Βοσνιάδης: Ήταν παιχνίδι με λίγες φάσεις και περισσότερη κατοχή μπάλας από τον Παναιτωλικό. Επιδιώκαμε να πάει ο παιχνίδι έτσι και δεν είχαμε την τύχη να προηγηθούμε στην πρώτη φάση μετά το λάθος που κλέψαμε τη μπάλα. Το παιχνίδι πήγαινε όπως το είχαμε σχεδιάσει και φαινόταν ότι θα κριθεί σε μία φάση. Μετά από ένα ατομικό λάθος που κάναμε και βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Νίκιτς και έκανε την πάσα, χάσαμε το παιχνίδι που όπως φαινόταν, πήγαινε στο ισόπαλο αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε ως ομάδα κυρίως το επιθετικό μας παιχνίδι, γιατί στο αμυντικό είμαστε καλά. Η ομάδα θα βρίσκεται σε ψηλές βαθμολογικές θέσεις ως το τέλος. Έχουμε τη δυνατότητα και θα το πετύχουμε. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που δικαιούται να παίξει σε παραπάνω κατηγορία. Όλο αυτό που έχει στήσει εδώ, νομίζω του αξίζει να έχει συμμετοχή σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πετύχει και αν μπορούμε, να είμαστε εμείς που θα παλέψουμε να ακολουθήσουμε.



Καλο απογευμα σε ολους και παντα υγεια.
Με Εκτιμηση smile....

Δεν υπάρχουν σχόλια: