Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ με Κόβατς


Σε προφορική συμφωνία με τον Πάβελ Κόβατς ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (3/4) ο ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας του Απόλλωνα της Καλαμαριάς κατέθεσε δεύτερη προσφυγή κατά των "Ποντίων" και βάσει των κείμενων διατάξεων μένει ελεύθερος αυτόματα από τον σύλλογο.


Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη καλοκαιρινή του "δικεφάλου του βορρά" εν όψει ενός καλοκαιριού, όπου θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.


Μία εξ αυτών θα είναι η μη ανανέωση του συμβολαίου του Κυριάκου Τοχούρογλου, κάτι που οδήγησε τους ιθύνοντες της ομάδας να αναζητήσουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα να τον αντικαταστήσει και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κόβατς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το... φλερτ των δύο πλευρών δεν είναι πρόσφατο, αλλά έχει αρχίσει από παλιά και διατηρείται εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Ελπίζω μόνο η άφιξη του Κοβατς να μην διώξει τον Ντανι. Αν και φέτος δεν είναι σε φόρμα νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα και έχει πολλά να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

2 σχόλια:

NOVITO είπε...

Αν αληθεύει το σενάριο:
1)Ναι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας
2)Ελπίζω αν και εφόσον αποκτηθεί να μη πουληθεί ο Φερνάντεζ(πιστεύω στα προσόντα του σαν τερματοφύλακας,άσχετα από την φετινή μέτρια πορεία του)σε άλλη ελληνική ομάδα.
3)Μη χαλάσουν οι καλές σχέσεις με την Καλαμαριά άσχετα αν πέφτει Β' εθνική κι ας ακούγομαι ρομαντικός!
4)Αν είναι να'ρθει θε να ρθεί αλλιώς ας προσπεράσει!Άλλωστε η ομάδα μας αλλού πονάει ΠΟΛΥ και όχι στην θέση του τερματοφύλακα!
5)Ας μη ξεχάσουμε το περσινό "πούλημα" που έκανε στην ομάδα μας ενώ έιχε και πάλι συμφωνήσει προφορικά!
6)Κυριακίδης και Γλύκος τι θα γίνουν;Είχαν τις ευκαρίες να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στον ΠΑΟΚ μας η όχι;

Ειλικρινά προσωπικά δε μου καίγεται καρφάκι αν θα έρθει η όχι , αν και θα δημιουργήσει λίγο ανταγωνισμό στην θέση γιατί ο Ντάνι επαναπαύεται και έχει πέσει πολύ φέτος.....

DonMits είπε...

Τις προφορικές συμφωνίες τις ακούω βερεσέ προσωπικά. Σαν να μην έγιναν.

Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν πιστεύω τπτ.

Αν γίνει τελικά η μεταγραφή, ελπίζω να μην σημαίνει ότι θα πουλήσουμε το Ντάνι. Θεωρώ ότι έχει να προσφέρει ακόμα πολλά στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί φέτος να έκανε πολύ μέτρια χρονιά, αλλά ουσιαστικά μόνο στο ματς με το βάζελο χάσαμε βαθμούς εξαιτίας του.

Η έλευση του Κόβατς θα τον κάνει καλύτερο. Στην πραγματικότητα θα κάνει και τους 2 καλύτερους.