Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

"ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ"


Ο Παναιτωλικος εχτες επαιξε στην κρητη και εχασε 3-2 Απο μια ομαδα πολλυ καλη και δεμενη...και οποιος ασχολειται θα δει οτι καμοια ομαδα δεν εχει περασει απο εκει μεσα.

Αυτο το αρθρο ειναι απο το παιχνιδι με την ηλιουπολη.........πολλα γινονται και δεν ξερουμε το γιατι....Κριμα το ποδοσφαιρο πλεον εχει γινει τρομοκρατια και απαραδεκτο.

Ένα απειλητικό μήνυμα που στάλθηκε στα κινητά τηλέφωνα πολλών ποδοσφαιριστών έχει αναστατώσει τα αποδυτήρια του Παναιτωλικού. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο του μηνύματος "προειδοποιεί" για μεγάλες τιμωρίες παραδειγματισμού και απειλεί όποιον παίκτη "τολμήσει" να σκοράρει στον επερχόμενο αγώνα με την Ηλιούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού και το απειλητικό μήνυμα:

Εδώ και μερικές ημέρες πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έγιναν δέκτες απειλητικών τηλεφωνημάτων από «αγνώστους». Το βράδυ της Παρασκευής (28/03) και κατά την διάρκεια όλης της νύχτας η επιχείρηση κατατρομοκράτησης και απειλών των ποδοσφαιριστών μας συνεχίσθηκε με βομβαρδισμό τηλεφωνικών κλήσεων αλλά και γραπτών μηνυμάτων.

Το μήνυμα: "Ισχύει για όσους το λάβουνε και όσους δεν λάβουνε αυτό το μήνυμα. Η τιμωρία η μεγάλη θα είναι μετά τον αγώνα και θα διαρκέσει όσο κρίνουμε εμείς. Αυτά που γίνανε στα άψυχα, θα γίνουνε στα πόδια σας. Και μη σας παραμυθιάζει ο Κωστούλας και ο μπάτσος ο Μπελεβώνης ότι θα σας σώσει. Αν δεν πράξετε έτσι όπως πρέπει αυτή την εβδομάδα θα γίνει η αρχή με έναν από εσάς για παραδειγματισμό και για να δείτε ότι δεν λέμε λόγια. (Εννοείται ότι όποιος τολμήσει να βάλει γκολ ακόμα και αν χάσετε να γίνει μετανάστης)".

Το μήνυμα στάλθηκε από το υπ’ αριθμ. 6948531480 κινητό τηλέφωνο.

Κατόπιν τούτων και με δεδομένο ότι η αποστολή της ομάδας μας δέχθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ και σφαίρες στο ξενοδοχείο που έμενε στην Γλυφάδα πάλι εν’ όψη του αγώνα με την ομάδα της Ηλιούπολης η ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Καλεί όλα τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την πολιτική ηγεσία να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν μέτρα για το καλό του ποδοσφαίρου . Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μόνο στα γήπεδα και όσοι εμπλέκονται με αυτό είναι υποχρεωμένοι να το διαφυλάξουν.

Ο Παναιτωλικός και οι ποδοσφαιριστές τους, παρά το κλίμα τρομοκρατίας, για το καλό του ποδοσφαίρου, θα αγνοήσουν τις απειλές και θα βρίσκονται την Κυριακή στο γήπεδο της Ηλιούπολης για να παίξουν μόνο ποδόσφαιρο και ας νικήσει εκεί όποιος πραγματικά αξίζει.

"ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ"ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ"
Γ"ΕΘΝΙΚΗ (ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) 2007-2008

Β./ΑΓ.
1Διαγόρας 47 22
2Κόρινθος 41 22
3Ηλιούπολη 40 22
4Παναιτωλικός 39 22
5Παναχαϊκή 33 22
6Αίας Σαλαμίνας 32 22
7Ρόδος 32 22
8Φωστήρας 3122
9Ατσαλένιος 31 22
10Αχαρναϊκός 27 22
11Βύζας Μεγάρων 27 22
12Αιολικός 27 22
13Θύελλα Πατρών 27 22
14Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 26 22
15Κορωπί 23 22
16Παναιγιάλειος 22 22
17Μεσσηνιακός 22 22
18Θήβα 13 22

5 σχόλια:

teo είπε...

ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ LEX..,ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ-ΠΩΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ-ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΙΛΕΑΣ.ΦΡΟΝΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.

tzonakos είπε...

Η Γ εθνική ειναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Ημιερασιτεχνοεπαγγελματίες να το πω, πώς να το πω.
Και οταν μπαίνουν τέτοιες φασαρίες στη μεση... ασταναπάν.

smile είπε...

Το ξερω ρε παιδια αλλα πρεπει να θειξουμε και εκει καποια θεματακια...εστω και ενα αρθρο να γραψουμε ο καθενας για να βλεπουμε γενικα το ποδοσφαιρο απο αλλη οπτικη γωνια.και πιστευω αξιζει να ασχολουμαστε και λιγο με τις αλλες κατηγοριες διοτι οι μεγαλοι του ποδοσφαιρου με εχουν κουρασει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα της Ηλιούπολης έχει αποδείξει ότι είναι καλή στους αγωνιστικούς χώρους, τα επεισόδια τα καταδικάζουμε όλοι αλλά όχι και να μιλάει και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για τρομοκρατία, ξεχάσατε τι έγινε πέρυσι στο Αγρίνιο;

smile είπε...

φιλε ξερεις πολλυ καλα οτι στο αγρινιο ειχατε μια απο τις καλυτερες φιλοξενιες....εγω ειμαι φιλαθλος και λεω τα πραγματα ως εχουν.Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ κυριευεται απο ανθρωπους της νυχτας και καλα κανουν...αλλα δεν εχουν θεση στο ποδοσφαιρο τετοια απανθρωπα πραγματα...και θα σε παρακαλεσω να βαλεις και το ονομα σου διοτι ετσι φαινεται οτι απο καποιον κρυβεσαι........