Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Μαύρη νύχτα !!! Ντροπή σας !!!

Ατελείωτη ξεφτίλα... Μαύρα χάλια... Ελεεινή εικόνα... Ρε σεις, ήταν ο Ολυμπιακός αυτός με τα κόκκινα στο γήπεδο ή η ΑΕ Αετομαγούλας;;

Δεν είναι το σκόρ, θα μπορούσε να είναι 6-0 με την ίδια ευκολία που θα μπορούσε να έχει σκοράρει ο Ολυμπιακός. Είναι η εμφάνιση ή μάλλον η μή-εμφάνιση!!

Δεύτερη μπαλιά δεν άλλαξαν μεταξύ τους, ούτε μία φορά δεν μπήκαν στον κόπο να απειλήσουν την ΑΕΚ, έκαναν ήρωες τους κουτσούς, έκαναν MVP τον γέρο-Ριβάλντο ...

Πανάξια η ήττα τους, ας λάβουν όμως υπ' όψιν τους ότι δεν επιτρέπεται να παίζουν τόσο προκλητικά με τα νεύρα μας, δε επιτρέπεται να εξευτελίζουν τόσο προκλητικά όλο αυτό που πιστεύουν, λατρεύουν και υποστηρίζουν τόσα εκατομμύρια φιλάθλων.

Αν αυτοί οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα είναι επαγγελματίες που αξίζουν να χρυσοπληρώνονται με τόσα εκατομμύρια, τότε κι εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης, ας έρθουν γονατιστοί να μου πάρουν μια ...ευλογία.

Από κει και πέρα θα πρέπει να ασχοληθεί η διοίκηση της ομάδας με το γεγονός ότι οι παίκτες δεν ήθελαν να παίξουν, δεν ήθελαν να κερδίσουν, δεν ήθελαν να ξεφύγουν από την κακομοιριά, δεν ήθελαν να μας κάνουν να χαρούμε. Βάλτε τους πρόστιμο, τουλάχιστον το 40% των φετεινών ετήσιων εσόδων τους, αλλά από μόνο του δεν φτάνει!!!

Πρέπει ένας ένας να βγεί και να εξηγήσει τι δεν έκανε και γιατί δεν το έκανε!!! Δημόσια απολογία και δημόσια τιμωρία!!! Όχι λαϊκά δικαστήρια και αηδίες, αυτά εκτονώνουν την οργή, κουκουλώνουν το πρόβλημα, καλύπτουν τους ενόχους. Ούτε αποδιοπομπαίους τράγους πρέπει να αναζητήσουμε, το πρόβλημα εδώ δεν ήταν ένας ήταν όλοι, πρέπει λοιπόν όλοι μαζί να αναλάβουν την ευθύνη και να δώσουν λύση!!!

Θα ρωτήσετε αν φταίει και ο προπονητής; Ποιός προπονητής, ο κ. Σεγκούρα; Αυτός είναι καθηγητής ποδοσφαίρου και βοηθός, δεν είναι προπονητής για ομάδα πρωταθλητισμού. Προσωπικά τον απαλλάσω λόγω βλακείας, απλά δεν έχω ακόμα απαντήσει στο ερώτημα «...βλακείας δικής του ή βλακείας δικής του και όσων άλλων τον έβαλαν εκεί...».

Απλά, για την ιστορία αναφέρω δυό-τρεις προβληματισμούς μου: ο Λεντέσμα ήταν ανύπαρκτος ως αμυντικός χαφ, έπαιξε 66 λεπτά και τέσσερα γκολ, αντικαταστάθηκε μετά... ο Σέζαρ ήταν «η ομίχλη μπαίνει από παντού στο σπίτι» αλλά έπαιξε ενενήντα λεπτά... η άμυνα βύζαινε και έφαγε τρία γκολ στο 10, το 12 και το 30, η αμυντική λειτουργία όμως της ομάδας ούτε άλλαξε ούτε διορθώθηκε ακόμα και στο ημίχρονο... Δε θέλω να συνεχίσω... Με ενοχλεί να χειρίζονται αυτό που αγαπώ άχρηστοι και επικίνδυνοι...

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

"H oμίχλη μπάζει απο παντού στο σπίτι " ;;; Χαχαχα ...
Ρε παιδιά ψυχραιμία, αυτα συμβαίνουν, καιρός ηταν να φάει μιά τεσσάρα ο Ο-Σου_Φου-Πού.

wert01gf είπε...

Ο se-quattro έπρεπε να πάρει την ομάδα του, στο ημίχρονο και να φύγουν απ' το γήπεδο.