Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΠΡΩ(κ)ΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ SUPAPER LEAGUE




Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Ελλάντα.. μετά τους αθλητές της ντόπας να και ο πρωταθλητής του κώλου ...

Για τη ιστορία υπάρχουν κάποιες ομάδες ακόμα που παίζουν αντρίκια μπάλα (βλέπε ΑΕΚ) και ρίχνουν με σβηστές τις μηχανές 5 γκολάκια στο Πανιωνάκι ..

Η photo που σας ανέβασα κυκλοφορεί απο εχθές στο NET μέσω email... και ειναι αφιερωμένη στους φίλους Ολυμπιακούς που ίσως δεν την έχουν λάβει ακόμα... :)

6 σχόλια:

-billys- είπε...

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ.ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΞΥΠΝΑ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο GAYρος ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ GAYρου ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!

tzonakos είπε...

Ρε παιδιά με το συμπάθειο, κι εγω μαζι σας και το κοινό αίσθημα γενικότερα και όλη η οργή του κόσμου αλλα δεν ειναι εκφράσεις αυτές. Βγαίνει κακία ενω σας/μας πνίγει το δίκιο.
Αφήστε να κάνουν μηνύσεις, ενστάσεις και οτι θέλουν, αυτοί γίνονται γραφικοί, ας γελάμε με την κατάντια χωρίς να γινόμαστε χειρότεροι.
Ακουσα χτες στο ράδιο να λέει κάποιος οτι δεν θέλει πλεον κανένα πρωτάθλημα να παιχτεί στα ίσια !
Κι εγω ετσι αισθάνομαι παρ ότι δνε ταιριάζει με το πώς βλέπω τον αθλητισμό γενικότερα.
Αλλα το να βρίζουμε ετσι μας κάνει χειρότερους. Υπάρχουν και γάβροι που ειναι εντάξει άτομα, γιατι να τους προκαλούμε επειδη απλά αγαπάνε αυτην την ομάδα ;
Ειλικρινά ειμαι στο όριό μου να μην ασχοληθώ ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

X-myalismenos είπε...

Η υποτίμηση του Πανιωνίου σε Πανιωνάκι από πού προκύπτει;
Απ το ότι έφαγε χθες 5 γκολ;
Και ποιό είναι το μέτρο, να ξέρουμε.
Από πόσα και πάνω κάποιος γίνεται...υποκορεστικό;

geokalp είπε...

δηλαδή αυτή η ΑΕΚ είναι καλύτερη από την ομάδα του τίγρη;
προσφέρει καλύτερο θέαμα;

MinO είπε...

Το Πανιωνακι προκυπτει απο τα λεγομενα των οπαδων και των πρωην προεδρων του(βλεπε Μπεος) οταν ελεγαν την ΑΕΚΑΡΑ ...ακι...

X-myalismenos είπε...

Ομορφα...