Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Στρουθοκαμηλίζοντας

Ρε παλικάρια η ΑΕΚ νόμο του κράτους δεν εκμεταλεύτηκε για να σωθεί από τα χρέη και να μείνει στην Α Εθνική? Παρέα με Καρδίτσες και Μηχανιώνες δεν επρεπε να έπαιζε? Ο Ολυμπιακός τι διαφορετικό εκανε? Εκμεταλέυτικε ενα νόμο, εναν κανονισμό, σύγγνώμη κιόλας. Και στο κάτω κάτω την Καλαμαριά την κέρδισε στα χαρτιά αλλα νόμιμα. Ενω οι άλλοι δυο οι άμεμπτοι, οι τίμιοι, αυτοι που κοιτάνε το καλό του ποδοσφαίρου την κέρδισαν με την βοήθεια της διαιτησίας. Η μεν ΑΕΚ με πέναλτυ υπερ της Καλαμαριάς που δεν δόθηκε στο 0-0, πέναλτυ που εκανε ο Ζήκος (Γειά σου ρε Ακη, δεν μας είπες αν ο συγκεκριμένος διαιτητης ηταν χεσμένος). Ο δε Παναθηναικός αν θυμάμαι καλά με ενα μακροβούτι του Καραγκόυνη στο 90 και βάλε πήρε το πέτσινο το πεναλτάκυ και τάβλα οι συμπαθείς Πόντιοι. Κάνω λάθος? Περαστικά σας.
Και μην ξεχάσω του χρόνου περνάμε και μπροστά φέτος απλώς ισοφαρίσαμε. 36 - 36. Μόνοι μας και όλοι σας. Αντε γεια.

6 σχόλια:

teo είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΕΣΑΣ ΧΑ ΧΑ!ΟΚ!ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΧΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΕΡ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ (ΚΟΡΟΙ'ΔΑ.)

X-myalismenos είπε...

Ο Ολυμπιακός με το σκάνδαλο Κοσκωτά έπρεπε ναι ή όχι να διαλυθεί σαν ΠΑΕ;
Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να χε πέσει κατηγορία με την δωροδοκία του Ορφανίδη;
Η ΑΕΚ έπρεπε να χε διαλυθεί λόγω χρεών;
Ο ΠΑΟΚ;
Ο Ηρακλής;
Ο Αρης;
Ο Πανιώνιος;
Μην το σκαλίζουμε το θέμα.
Στην Ελλάδα τους νόμους και την ηθική την θυμόμαστε μόνο όταν μας συμφέρει.
Και έτσι την πληρώνουν συνήθως μόνο οι μικροί.
Οι μεγάλοι έχουν πάντα δίκιο κι όταν δεν έχουν μαζεύουν υπογραφές βουλευτών και υπουργών και σώζουν το τομάρι τους.
Αλλοίμονο από κάτι Καλαμαριές, Παναχαϊκές και δεν συμμαζεύεται...

Manolog3 είπε...

Εγω βλεπω πως οτι γινεται ειναι τελειως ΓΤΠ!! Ο Ολυμπιακος δεν πηρε πρωταθλημα στα χαρτια...εκανε ενσταση που οπως οριζει να κανει ο νομος μιας και στο ματς με την καλαμαρια επαιζε παικτης (ο Βαλνερ) που ΔΕΝ ηταν δηλωμενος!!!

Την πρωτη φορα που πηγε ο Ολυμπιακος στην UEFA εκδικαζοταν ακριβως η ιδια περιπτωση για την ομαδα της Fulham! Μην παραξενευεστε λοιπον και μην λετε πως μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα.... ή θα παιζουμε με κανονες ή θα παιζουμε οπως στις αλανες.

Οσο αναφορα την αεκ που το παιζει η χαμενη της υποθεσης και μιλαει για συνεργασια κρατους-Ολυμπιακου θα πρεπει να κοιταξει πρωτα τα δικα της και τι εκανε το κρατος ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ. Να θυμηθει πως την μερα που ηταν να γινει το δικαστηριο για να μπει στο αρθρο 44 το κρατος ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ δικηγορο και η ΑΕΚ κερδρισε την δικη με τυπικες διαδικασιες!!! Πρωτη φορα βλεπω να χρωστανε λεφτα στο κρατος και το κρατος να μην σε κυνηγαει... Τουλαχιστον στον Ολυμπιακο ΔΕΝ διαγραφηκαν τα χρεη απλα εγιναν ρυθμισεις και σταματησαν τους τοκους δηλαδη τα χρεη εμειναν σταθερα απο ενα σημειο και μετα τα οποια τα ξοφληθηκαν το 1999 απο τον Κοκκαλη.

Ανώνυμος είπε...

EXARCHIOTI O ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΟ 1980. ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

X-myalismenos είπε...

Φίλε Κύρο...
Χρωστούσε στο ΙΚΑ και σε τρίτους ΚΑΙ ο Ηρακλής φίλε μου;
Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία έπρεπε να διαλυθεί ως ΠΑΕ;
Γιατί να περιοριστώ στους υπόλοιπους;
Μήπως θέλεις να θυμηθώ το γκολ του Σκαρτάδου με τον Εδεσσαϊκό που μετά ζήτησε συγγνώμη γιατί το βαλε κατά λάθος;
Μην κοιτάμε μόνο την καμπούρα των άλλων.
Κάποτε πρέπει να κοιτάμε και την δική μας.
Φίλε manolog3...
Οσο γιά τους νόμους και το πώς εφαρμόζονται δεν χρειάζεται να πάμε μακρυά.
Αρκεί να θυμηθούμε πόσες αγωνιστικές έφαγε ο Ολυμπιακός πρόπερσι στην δευτεροβάθμια γιά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και πόσες μετά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο όταν ήταν και υπότροπος.
Τους νόμους όλοι μά όλοι τους επικαλούμαστε όταν μας συμφέρουν.
Αλλοιώς θυμόμαστε το κλασσικό "από μάς θα ξεκινήσει η κάθαρση; Ας ξεκινήσει απ τον δίπλα"

Ανώνυμος είπε...

Φίλε EXARCHIOTI ο Ηρακλής ακόμη χρωστάει σε ΙΚΑ και σε παίχτες. Αλλά είναι χρέη διακανονισμένα και απο τα οποία δεν του χαρήστικε τίποτα. Ούτε αρθρα 44 μπήκε ουτε του χαριστικαν δις οπως στον Ολυμπιακό την μετα Κοσκωτά εποχή ούτε έγινε Νέος Ηρακλής. Τα πληρώνει με δόσεις κάθε μήνα όπως κάνουν πάρα πολλοι φορολογούμενοι που χρωστάνε στο δημόσιο. Όσο για το γκολ του Σκαρτάδου πηγαίνεις στην εποχή του Θεοδωρίδη τον οποίο φυσικά γνωρίζεις πως τον έδιωξε ο λαός του Ηρακλή για αυτά που έκανε. Και αν θυμασαι ο Ηρακλής επι εποχής Θεοδωρίδη ποτέ δεν κινδύνεψε. Ηταν πάντα 4-5-6. Αλλά παρόλα αυτά ο κόσμος ξεσηκώθηκε γιατί έχουμε συνηθήσει σε άλλα πράγματα. Γιατί ακριβώς την κοιτάμε την καμπούρα μας και την θέλουμε καθαρή.