Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Μεγάλη Τετάρτη και πρόωρη Ανάσταση για τον ΠΑΟΚ.


Ήταν η χειρότερη χρονιά σε όλα σχεδόν τα ομαδικά αθλήματα του ΠΑΟΚ η φετινή! Αν δεν κάνω λάθος βγήκαμε Ευρώπη μόνο στο χάντμπολ! Στο ποδόσφαιρο συγκεντρώσαμε μόλις 35 βαθμούς σε 30 παιχνίδια, λίγο καλύτερα από τους 38 βαθμούς σε 34 παιχνίδια την χρονιά 1995-1996.Στο Βόλει παίξαμε πλεί ουτ και αποφύγαμε τον υποβιβασμό στο παραπέντε ενώ στο μπάσκετ έπρεπε να περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική για να κερδίσει η ΑΕΚ τον Κολλοσό και ο ΟΣΦΠ τον ΑΓΟΡ, ώστε εμείς να σωνόμαστε σίγουρα και να μετατρέψουμε τα τελευταία 10 λεπτά του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη σε ένα φιλικό. Στο οποίο βέβαια δεν νικήσαμε αλλά δεν έχει σημασία..

Το μόνο που θύμιζε την αίγλη του παρελθόντος ήταν ο κόσμος που κατέκλεισε το παλατάκι και δημιούργησε την απίστευτη ατμόσφαιρα που βλέπετε στην φωτογραφία που πήρα από την goalnews.gr. Ένας κόσμος που πετώντας άπειρες κορδέλες καθυστέρησε την έναρξη του ματς για 27 λεπτά και έτσι στο τέλος της τρίτης περιόδου έγινε γνωστή η ήττα του Κολοσσού. Πάντως πρέπει κάποιος να κάνει κάτι για τον παίκτη που λερώνει το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν και κάποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να φέρουν τελευταία στιγμή στην ομάδα! Δεν είναι δυνατόν να παίζει ένα πλείμεικερ 4 παιχνίδια και να βάζει δύο σουτ!

Πάντως είναι λυπηρό να έχουν φτάσει την ομάδα σε τέτοιο σημείο ώστε να πανηγυρίζει παραμονή αλλά από την άλλη καλύτερα να σχεδιάζεις την νέα χρονιά στην Α1 παρά να σχεδιάζεις επάνοδο στην Α1 και να είσαι 2 χρόνια Α2 όπως ο συμπολίτης Ηρακλής...

Ελπίζω ότι από εδώ και πέρα μόνο καλύτερα μπορούν να έρθουν.

2 σχόλια:

X-myalismenos είπε...

Εύχομαι σαν φίλαθλος του μπάσκετ να μην ξαναϋπάρξει τέτοια αξιοθρήνητη χρονιά γιά μιά από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες.
Το άθλημα χρειάζεται έναν ισχυρό ΠΑΟΚ!

geokalp είπε...

σας πήραμε τους καλύτερους έλληνες...
θα βρείτε βέβαια κι άλλους...

η λογική λέει ότι του χρόνου θα σας περνάει κι ο Ηρα
μιλάω για ποδόσφαιρο...