Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Το ξεβράκωμα του Κόκκινου Καρνάβαλου



Το ξεβράκωμα του Κόκκινου Καρνάβαλου - που έγινε ο Θρύλος των δικαστηρίων - και της τρισάθλιας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τέλος..

Η αρχή έγινε από τους παίκτες της ΑΕΚ και την υπεροχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο νικώντας και τον ΑΣΤΕΡΑ με 2-0 παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας 2 καταπληκτικά γκολ με τους Rivaldo και Blanco.

Στην συνέχεια ήρθε να μιλήσει η γλώσσα των αριθμών οπού η στατιστική έγραψε για τη ΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΕΚ :

α. Την καλύτερη Επίθεση Συνολικά στο πρωτάθλημα
β. Την καλύτερη Άμυνα Συνολικά στο πρωτάθλημα
γ. Την καλύτερη επίθεση σε δοθείσες αγώνες εκτός εδρας
δ. Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Blanco)
ε. Τον πρώτο παίκτη σε ασίστ του πρωταθλήματος(Rivaldo)

Τέλος ήρθαν να μιλήσουν οι ίδιοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και παράγοντες άλλων ομάδων (πλην Ολυμπιακού που ζει την δικιά του νιρβάνα) που βροντοφώναξαν μέσα από τις αίθουσες συνεντεύξεων ότι το πρωτάθλημα ανήκει στην ΑΕΚ γιατί το κέρδισε άξια στο γήπεδο και όχι με λοβιτούρες και κολλητιλίκια στις αίθουσες της κατάπτυστης ΕΠΟ .

Είναι απαράδεκτο να επιδοτείτε ο Ολυμπιακός με 3 βαθμούς απο το πουθενά ενώ έχει χάσει το παιχνίδι στο γήπεδο κάνοντας έτσι πουτάνα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο..

Αποκορύφωμα της Εθνικής ποδοσφαιρικής ξεφτίλας ήταν ο μέγας Rivaldo να θέλει να φύγει απο την σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του νταβατζή διορισμένου πρωκταθλητή .

Είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε ως χώρα και ως λαός όταν κάτι τέτοιο λέγεται από ένα κόσμημα του του σύγχρονου ποδοσφαίρου που πάνω από όλα ότι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με τον ιδρώτα του και όχι με ξένες πλάτες ...

Και να είστε σίγουροι οτι αν τελικά φύγει από Ελλάδα και αυτός ειναι ο λόγος δεν πρόκειται να το αφήσουν τα ξένα Αθλητικά ΜΜΕ έτσι.. θα ασχοληθούν και τότε θέλω να δω που θα πάνε να κρυφτούν όλοι αυτοί που διορίζουν πρω(Κ)ταθλητές.....

Αλλά ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ... σήμερα είναι μέρα γιορτής για εμάς..

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΊΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ !!!


12 σχόλια:

Laplace είπε...

μπραβο,το αξιζατε..
Παναθηναικάρα μέχρι τελους..

tzonakos είπε...

Πρωταθλητές διορίζουν οι Γκαγκάτσηδες και οι vodafones.
Καληνύχχχταααα ...

Ανώνυμος είπε...

Ου το πηρατε στο τουρλουμπουκι οποιος θελει παιζει χωρις κανονισμους χωρις τιποτα το πρωταθληματα κερδιζονται στο γηπεδο καιομε τους κανονισμους να τηρουνται ,οχι επειδη εχετε να παρετε 14 χρονια πρωταθλημα λιγουρια θα τα καταπατησουμε τα παντα και να γινουμε μπανανια,αυτα σας λεεει ο προεδρο σας

geokalp είπε...

πρώτοι και σε πέναλτυ υπέρ μείον πέναλτυ κατά [6-1]

Ανώνυμος είπε...

Τα νεα τα μαθατε αντε γεια ρε λες ο κοκαλης να πληρωσε το cas γραφικοι καταντησατε κοιταξτε να κανετε επενδυσεις στην ομαδα σας οπως κανει ο Ολυμπιακος και αφηστε τη μιζερια του συνεχως αδικημενου το παραμυθι του προεδρου σας για να μη βαζει λεφτα στην ομαδουλα σας

teo είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ stave.ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 90%ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ,ΞΟΠΙΣΩ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΙΣΩ ΕΣΕΙΣ!ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΟΧΛΟΣ!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΧΗΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ-ΓΚΑΛΕΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΤΕΡΠΙ ΑΝ ΑΓΓΙΞΑΝ Η ΑΝ ΕΙΔΑΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ(ΜΕ ΠΑΟ-ΑΕΚ)ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΙΝΤΙΝΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ...ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΑΝΕ Η ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ.ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τρωτε εσεις καθε χρονο Τεο το παραμυθι του Ντεμη και τη μιζερια οτι για ολα ο κοκκαλης φταιει και εμεις μια ζωη θα παιρνουμε πρωταθλημα και εσεις θα κλαψουριζεται πισω μας σαν τα ζητιανακια να επαιτειται ενα πρωταθλημα.Και ερωτω και ξαναλεω για να εχουμρ μετρο συγκρισις τι κανει ο προεδρος και η ομαδα σου και τι κανουν οι δικοι μου, κατσε κατω και με καθαρο μυαλο συγκρινε πως κινειται ο καθενας.Τα υπολοιπα για πεναλτυ που λες κλπ μπορω να σου πω και εγω οτι και ο ολυμπιακοσ αδικειθηκε απο την διαιτησια ,με παο ,με εργοτελη και αλλες περιπτωσεις αλλα και παλι το θεμα δεν ειναι εκει ειναι πως κινουντε οι παραγοντες της ομαδας σου ,εσεις εχετε καθισει πανω σε ενα 4-0 και λετε μονοτονα οτι ειστε πρωταθλητες το πρωταθλημα δεν κρινεται απο ενα αγωνα αλλα απο πολλους και μεσα απο την τηρησι των κανονισμων,στο τελος γινεται ταμειο,οχι με αστειο επιχειρημα νικησα 4--0 αρα ειμαι πρωταθλητης,τοτε και εγω ειμαι κυπελλουχος νικησα 4-0 το βαζελο φερτε μου το κυπελλο.Αλλα μετα απο 14 χρονια η πικρα ειναι μεγαλη αλλα τι να κανουμε πρωτα πρεπει να κοιταμε τα της αυλης μας και μετα τα υπολοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα εδω είναι οι αποδείξεις του: “είμαστε πρώτοι στο γήπεδο” …..Ντεμάκο??
Καλαμαριά - αεκ 0-1



Ο διαιτητής σαν αλλος…χεσμένος δεν δίνει ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ πέναλτυ στην Καλαμαριά!!

ΑΥΤΟ! είναι παραποίηση της βαθμολογίας κύριοι…οχι η ένσταση που για να την υποβάλει κάποιος, πρέπει να βασίζεται σε κανονισμούς!!

Ατρόμητος - αεκ 0-1



Αλλο ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ πέναλτυ πάνω στον Λουτσιάνο και ο διαιτητής ΧΕΣΤΗΚΕ πάνω του!!

Ηρακλής -αεκ 0-1

Με το ζόρι το αεκάκι κερδίζει τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, με τον ΚΑΚΟ να στερεί πέναλτυ απο τον Ηρακλή, όταν ο Δέλλας με τον Μπούρμπο κάνουν σάντουιτς τον Φλάβιο Ντίαζ…..

Βίντεο της φάσης δεν βρίσκω, αν κάποιος το ανακαλύψει ας το στείλει..

Άρης - αεκ 0-1

01/12/2007: Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Χαριλάου επί του Άρη με 1-0, σε ένα παιχνίδι… τηλεμαραθώνιο, αφού διήρκησε 4 (!!!) ώρες. Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν φωτοβολίδες σε αυτούς του Αρη. Ο διαιτητής Κουκουλάκης, στην ανάπαυλα, αποφάσισε να εκκενωθεί η θύρα στην οποία βρέθηκαν οι φίλοι της “Ενωσης” με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο διοικήσεων των ΠΑΕ. Μάλιστα… Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ παιχνίδι κράτησε σχεδόν η διακοπή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”! Για 75 λεπτά ο διαιτητής Κουκουλάκης ήταν κλεισμένος στα αποδυτήρια με τον Σκόρδα και τον Νικολαΐδη, κάνοντας διαβουλεύσεις για το αν θα γίνει το δεύτερο ημίχρονο. Αλήθεια, πόσο δικαιούται ένας διαιτητής να διακόψει ένα παιχνίδι; Σύμφωνα με τους ισχύοντες, εγχώριους κανονισμούς, ένα ματς για “ειδικούς λόγους” μπορεί να καθυστερήσει να ξεκινήσει μέχρι 35 λεπτά, ενώ για διακοπή δεν υπάρχει πια κάποιο προβλεπόμενο χρονικό όριο. Πιο παλιά ήταν ένα δεκάλεπτο, μετά ένα εικοσάλεπτο, τώρα τίποτα. Εδώ, όμως, δεν είχαμε διακοπή, κύριε πρόεδρε. Όλα συνέβησαν στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Πόσο, λοιπόν, διαρκεί η ανάπαυλα; Το άρθρο 11 του ΚΑΠ είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ: “Η διάρκεια της ανάπαυλας δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά”. Έλα, όμως, που εδώ είχαμε 75!

Ποιος ευθύνεται για τη συγκεκριμένη υπέρβαση του χρονικού ορίου; Το πρόβλημα, όπως όλοι παραδέχθηκαν και πρώτη απ’ όλους η ΑΕΚ, διά στόματος του προέδρου της, Ντέμη Νικολαΐδη, δημιουργήθηκε από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας - της ΑΕΚ δηλαδή, ενώ ο Νικολαΐδης έσπευσε να ζητήσει συγνώμη απ’τον πρόεδρο και τον κόσμο του Άρη : “Ζητώ συγγνώμη για ότι έγινε, Γνωρίζω πολύ καλά ότι εγώ έχω την ευθύνη για ότι συνέβη. Η φιλοξενία των ανθρώπων του Άρη ήταν άριστη, κάτι το οποίο έχει συμβεί και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι θετικό που άδειασε οικιοθελώς μια κερκίδα, αφού είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί. Και πάλι συγγνώμη, ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο”, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση της Original : “ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. Για μια ακόμη φορά εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου, χάλασε μια εικόνα που με κόπο και θυσία χτίστηκε σε Ξάνθη, Βέροια και Λιβαδειά. Ζητάμε συγνώμη από τον πρόεδρο του Αρη που μας βοήθησε να δούμε την ομάδα μας και τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Συγχαίρουμε τον κόσμο μας που με την οικειοθελή αποχώρησή του, βοήθησε να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να φύγει η ΑΕΚ νικήτρια από το Χαριλάου”.

Ωραία τα παραμυθάκια όμως, αλλά η ΑΕΚ είχε πάρει κι είχε διαθέσει ΕΠΙΣΗΜΑ 800 εισιτήρια. Στην τελική, τι θα πει ότι μόνο δύο άτομα εκτόξευαν τις φονικές φωτοβολίδες; Αυτοί οι δύο δεν πήραν τα εισιτήρια που η ΠΑΕ διέθεσε; Η Σούπερ Λίγκα, όμως, επέτρεψε στον Κουκουλάκη να κάνει το κομμάτι του, στον Σκόρδα και στον Ντέμη ν’ αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους και τελικά να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι που έπρεπε να διακοπεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, οι ποινές για την ΑΕΚ θα ήταν βαρβάτες: αφαίρεση τριών βαθμών απ’ το τρέχον πρωτάθλημα, δύο απ’ το επόμενο και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για κάποια παιχνίδια της! Τώρα, όμως, τίποτα απ’ αυτά δεν θα συμβεί. Διότι όλοι επέτρεψαν στον Κουκουλάκη να ξεκινήσει το ματς στις 16.45, να το διακόψει για 75 λεπτά περιμένοντας υπομονετικά το πότε θα αποφασίσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ν’ αδειάσουν το πέταλό τους (μεταξύ των οποίων κι αυτοί με τα βαλιστικά πιστόλια!), να το λήξει σχεδόν την ίδια ώρα με το… Ατρόμητος – Ολυμπιακός που ξεκίνησε στις 19.00 (!!!) και η ΚΕΔ να τον επιβραβεύσει κι από πάνω! Με 8,4 βαθμολογήθηκε ο Ηρακλειώτης διαιτητής - με άριστα, δηλαδή, παίρνοντας την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ βαθμολογία της αγωνιστικής. Επειδή, μετά την αποβολή που δεν έδωσε στον Τόζερ στο ματς με την Ξάνθη, την Κυριακή ευνόησε για μία ακόμα φορά την ΑΕΚ. Το κείμενο ανήκει στον pesetero

ΧΕΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!

teo είπε...

ΑΧ ΒΡΕ STAVE ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΤΕΜΗΣ!ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΗΣ ΛΕΟΦΩΡΟΥ!ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΥΝΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?(ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ)ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ 72 ΛΕΠΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Κ.Λ.Π?ΔΩΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ?ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΥΝΝΟΗΘΗΚΕ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ!ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ?ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡ
ΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΕΡΑΣ Ε!!ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑ!ΑΕΡΑΣ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ?ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΟ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 4 ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗ ΣΩΝΩΤΑΝ ΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ?ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.ΑΠΛΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΤΕΜΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οπως το ειπες οι προεδροι κανουν την διαφορα ο δικος σου εχει καβουρια και δεν σηκωνει την ομαδα τον κανει την κοιλια της,ο δε Ντεμης τους εχει μια ζωη στο παραμυθι οτι φταει ο ΚΟΚΑΛΗΣ και καποια αορατη δυναμη τους αδικει και καλα προσχημα για να μη βαλει το χερι στην τσεπη,ενω ο δικος μου και την ομαδα σηκωνει στα δυσκολα και χωνει καποια χρηματα να φερει καποιους παικτες.

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 22 Απρίλιος 2008
Οι 4 δηλώσεις της ΑΕΚ

"ΔΗΛΩΣΗ 1η (ΝΤΕΜΗΣ)

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ βρέθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας στους παίκτες του πως τους θεωρεί πρωταθλητές, ανεξάρτητα με την εξέλιξη της υπόθεσης Βάλνερ και τη στέψη ή όχι της «Ένωσης» ως πρωταθλήτρια.

Αναφερόμενος στην αξία των παικτών της ΑΕΚ, έκανε μια σύγκριση με εκείνους του Ολυμπιακού:

«Έχω παίξει ποδόσφαιρο και έχω κατακτήσει τίτλους. Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού με το ένα δέκατο (1/10) της αξίας σας, έχουν 10 και 11 πρωταθλήματα. Πάντως, όσο είμαστε εμείς διοίκηση δεν θα αλλάξει κάτι. Θέλω να χαίρεστε για ό,τι πετύχατε...».


ΔΗΛΩΣΗ 2η (ΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ)

«Είμαστε πρωταθλητές στο γήπεδο. Για μένα θεωρώ ότι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Θα δούμε» διευκρίνισε, αναφερόμενος στην εκκρεμότητα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



... που υπάρχει με την απόφαση του CAS για την υπόθεση Βάλνερ.
«Πέρασαν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές από τοελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα, ο Σαβέφσκι, ομως δεν έζησαν αυτά που έζησα εγώ σήμερα (σ.σ.: Κυριακή). Βέβαια, αυτοί πήραν τίτλους, αλλά όχι το σημερινό χειροκρότημα που πήρα εγώ. Τώρα περιμένω κι εγώ την απόφαση του CAS για έναν δικό μου τίτλο».

ΔΗΛΩΣΗ 3η (ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Θέμα μη συμμετοχής της ομάδας του στα πλέι-οφ έθεσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος: «Αν δεν δικαιωθούμε από το CAS, σκεφτόμαστε να πάμε στη διοίκηση και να πούμε πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο και να μην παίξουμε στα πλέι-οφ».

Για την «υπόθεση Βάλνερ», είπε συσχετίζοντάς την με την ΑΕΚ: «Εμείς είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Απορώ, αφού η Καλαμαριά έπρεπε να χάσει τους τρεις βαθμούς, γιατί τους έδωσαν στον Ολυμπιακό...».

ΔΗΛΩΣΗ 4η (ΡΙΒΑΛΝΤΟ)

«Αυτό το πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερο από τα τρία που πήρα με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι ηθική πρωταθλήτρια, είναι πρωταθλήτρια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Σε περίπτωση που το CAS δεν μας δικαιώσει, θα ζητήσω από τον πρόεδρο Ντέμη Νικολαϊδη να φύγω από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, για να πάω στη Βραζιλία.

Αν δεν δικαιωθούμε, δεν αξίζει να παίζω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν είναι σωστό να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα που δεν το αξίζει στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα και πρέπει να παίζεται στο γήπεδο», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

«Αν δεν μας δώσουν τον τίτλο, φεύγω από την Ελλάδα» δήλωσε ο Ριβάλντο

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΗΚΩΤΗ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

«ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΟΥΝ» ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΗΡΩΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ «ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΦΟΒΙΑΣ».

ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΜΑΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟ ΑΧΘΟΣ «ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΟΥ 1922», ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΑΛΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ".

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2008/04/blog-post_8334.html ΔΕΙΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ