Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 4-3: Ο εφιάλτης τέλειωσε

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 4-3 για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Μπούρδας

Υπό κανονικές συνθήκες θα εξοργιζόμουν πολύ να βλέπω την ομάδα μας να χάνει ενώ στο 40' είχε προβάδισμα 0-3. Επειδή είναι τελευταία αγωνιστική που πολλά περίεργα συμβαίνουν, επειδή εμείς ήμασταν χθες γενικά πολύ αδιάφοροι ενώ η ΑΕΛ καιγόταν και επειδή τα 2 πένταλτι ήταν τουλάχιστον εμετικά και φώναζαν "δώστε τρόπο στη Λάρισα να βάλει γκολ" αποφάσισα να μην ενοχληθώ ιδιαίτερα.

Το ματς χάθηκε γιατί στο β' μέρος πετάξαμε χαρταετό, γιατί η Λάρισα το ήθελε πιο πολύ από εμάς και γιατί ο διαιτητής έδωσε 2 μαϊμούδες. Απλά.

Στα θετικά πάντως εγώ βάζω την πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του α' μέρους, οπότε και παίξαμε στρωτή μπαλίτσα, με ενθουσιασμό και μεγάλη όρεξη. Αν επιδείξουμε του χρόνου τέτοια όρεξη -και υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνουν και οι σωστές κινήσεις - πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Στα πολύ χτυπητά μηνύματα του χτεσινού αγώνα, βάζω την εμφάνιση και τα 2 γκολ του Αθανασιάδη. Το παλικαράκι έβαλε 2 πανέμορφα γκολ (ειδικά στο πρώτο έκρυψε τη μπάλα), έκανε ότι ήθελε στην άμυνα της ΑΕΛ και εξέθεσε το Σάντος για τη μη χρησιμοποίησή του φέτος κατά τη διάρκεια της σαιζόν. Ο Αθανασιάδης έβαλε 2 γκολ σε ένα αγώνα, τα μισά από αυτά που έβαλε ο Σάλμον σε όλο το πρωτάθλημα.

Ο φετινός εφιάλτης έφτασε λοιπόν στο τέλος του. Είδαμε τον χειρότερο ΠΑΟΚ της τελευταίας 10ετίας για να μην πω και παραπάνω.

Ας ελπίσουμε σε μια καλύτερη σαιζόν 2008/09.

ΥΓ 1 Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια των ελληνικών γηπέδων ΑΕΚ! Οι πρωταθλητές των χαρτιών και της μπιρίμπας ας χαρούν μόνοι τους με το κάλπικο πρωτάθλημά τους...

ΥΓ 2 Μπράβο στον Πανιώνιο που έκλεισε στόματα (μαζί και το δικό μου), και δεν μπήκε στη διαδικασία των αβαβα παιχνιδιών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: