Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ...


ΑΥΤΗ Η 4ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΡΙΜΠΟ..Ο ΠΑΠΠΟΥΣ..ΧΑΧΑ..



50.000 ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ GAYΡΟΙ..ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΤV ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ..ΦΙΕΣΤΑ ΧΕΣΤΑ ΚΑΝΑΤΕ

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΧΕΡΙΑΑΑ...


ΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ..

Υ.Γ.:ΑΥΡΙΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΚΩΛΟΥ!!!

12 σχόλια:

wert01gf είπε...

Δικέφαλε!

NOVITO είπε...

ρε Νίκο μπέρδεψες τη φώτο με τα χέρια ψηλά...βγήκε κομμένη :):):)

Ανώνυμος είπε...

Αμε νατοι οι πρωταθλητες θελουν να ειναι στο τουρλουμπουκι σε αγωνες χωρις κανονισμους κοινος πρωταθλητες της ζουγκλας και της καφριλας

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Massagem, I hope you enjoy. The address is http://massagem-brasil.blogspot.com. A hug.

MinO είπε...

ETSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΗΝ 8 ΚΑΙ ΤΗΝ 9 ...

Ανώνυμος είπε...

Τα μαθατε τα νεα οριστικο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρωταθλητης με ομοφωνη αποφαση του CAS και τωρα αντε γεια στην Ευρωπη εχουν κανονισμους δεν παιζουν τουρλουμπουκι

skount είπε...

ΝΟVITO:ΟΧΙ ΡΕ ΟΡΓΙΟ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΓΗΚΕ..ΤΟ 21 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

STEVE:ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ 2004 ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΥΤΥΛΙΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.

MINΩΤΑΥΡΟΣ:ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Νικολακη παλι τα ιδια θα λεμε ναι το πρωταθλημα κερδιζεται μεσα στους αγωνιστικους χωρους με κανονισμους ομως και οχι τουρλουμπουκι οποιος θελει μπαινει οποιος θελει βγαινει,και αυτους τους κανονισμους τους εχει δεχθει και υπογραψει και η ιδια σου η ομαδα γιατι ολα αυτα τα χρονια με αυτους τους κανονισμους παιζει αρα τους δεχεται.Για αυτο δειτε πρωτα τι γινεται μεσα στην ιδια την ομαδα σας που σας κοροιδευει ο προεδρος σας με την καραμε λα οτι για ολα φταιει ο κοκκαλης και οτι ολο αδικεισθε .προσχημα για να μην κανει μεταγραφες,και εγω καθε χρονο οσο κινεισθε ετσι θα σηξωνο κουπα και εσεις απο πισω σα ζητιανακια το Αεκακι θα κλαψουριζει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα εδω είναι οι αποδείξεις του: “είμαστε πρώτοι στο γήπεδο” …..Ντεμάκο??
Καλαμαριά - αεκ 0-1



Ο διαιτητής σαν αλλος…χεσμένος δεν δίνει ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ πέναλτυ στην Καλαμαριά!!

ΑΥΤΟ! είναι παραποίηση της βαθμολογίας κύριοι…οχι η ένσταση που για να την υποβάλει κάποιος, πρέπει να βασίζεται σε κανονισμούς!!

Ατρόμητος - αεκ 0-1



Αλλο ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ πέναλτυ πάνω στον Λουτσιάνο και ο διαιτητής ΧΕΣΤΗΚΕ πάνω του!!

Ηρακλής -αεκ 0-1

Με το ζόρι το αεκάκι κερδίζει τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, με τον ΚΑΚΟ να στερεί πέναλτυ απο τον Ηρακλή, όταν ο Δέλλας με τον Μπούρμπο κάνουν σάντουιτς τον Φλάβιο Ντίαζ…..

Βίντεο της φάσης δεν βρίσκω, αν κάποιος το ανακαλύψει ας το στείλει..

Άρης - αεκ 0-1

01/12/2007: Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Χαριλάου επί του Άρη με 1-0, σε ένα παιχνίδι… τηλεμαραθώνιο, αφού διήρκησε 4 (!!!) ώρες. Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν φωτοβολίδες σε αυτούς του Αρη. Ο διαιτητής Κουκουλάκης, στην ανάπαυλα, αποφάσισε να εκκενωθεί η θύρα στην οποία βρέθηκαν οι φίλοι της “Ενωσης” με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο διοικήσεων των ΠΑΕ. Μάλιστα… Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ παιχνίδι κράτησε σχεδόν η διακοπή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”! Για 75 λεπτά ο διαιτητής Κουκουλάκης ήταν κλεισμένος στα αποδυτήρια με τον Σκόρδα και τον Νικολαΐδη, κάνοντας διαβουλεύσεις για το αν θα γίνει το δεύτερο ημίχρονο. Αλήθεια, πόσο δικαιούται ένας διαιτητής να διακόψει ένα παιχνίδι; Σύμφωνα με τους ισχύοντες, εγχώριους κανονισμούς, ένα ματς για “ειδικούς λόγους” μπορεί να καθυστερήσει να ξεκινήσει μέχρι 35 λεπτά, ενώ για διακοπή δεν υπάρχει πια κάποιο προβλεπόμενο χρονικό όριο. Πιο παλιά ήταν ένα δεκάλεπτο, μετά ένα εικοσάλεπτο, τώρα τίποτα. Εδώ, όμως, δεν είχαμε διακοπή, κύριε πρόεδρε. Όλα συνέβησαν στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Πόσο, λοιπόν, διαρκεί η ανάπαυλα; Το άρθρο 11 του ΚΑΠ είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ: “Η διάρκεια της ανάπαυλας δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά”. Έλα, όμως, που εδώ είχαμε 75!

Ποιος ευθύνεται για τη συγκεκριμένη υπέρβαση του χρονικού ορίου; Το πρόβλημα, όπως όλοι παραδέχθηκαν και πρώτη απ’ όλους η ΑΕΚ, διά στόματος του προέδρου της, Ντέμη Νικολαΐδη, δημιουργήθηκε από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας - της ΑΕΚ δηλαδή, ενώ ο Νικολαΐδης έσπευσε να ζητήσει συγνώμη απ’τον πρόεδρο και τον κόσμο του Άρη : “Ζητώ συγγνώμη για ότι έγινε, Γνωρίζω πολύ καλά ότι εγώ έχω την ευθύνη για ότι συνέβη. Η φιλοξενία των ανθρώπων του Άρη ήταν άριστη, κάτι το οποίο έχει συμβεί και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι θετικό που άδειασε οικιοθελώς μια κερκίδα, αφού είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί. Και πάλι συγγνώμη, ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο”, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση της Original : “ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. Για μια ακόμη φορά εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου, χάλασε μια εικόνα που με κόπο και θυσία χτίστηκε σε Ξάνθη, Βέροια και Λιβαδειά. Ζητάμε συγνώμη από τον πρόεδρο του Αρη που μας βοήθησε να δούμε την ομάδα μας και τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Συγχαίρουμε τον κόσμο μας που με την οικειοθελή αποχώρησή του, βοήθησε να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να φύγει η ΑΕΚ νικήτρια από το Χαριλάου”.

Ωραία τα παραμυθάκια όμως, αλλά η ΑΕΚ είχε πάρει κι είχε διαθέσει ΕΠΙΣΗΜΑ 800 εισιτήρια. Στην τελική, τι θα πει ότι μόνο δύο άτομα εκτόξευαν τις φονικές φωτοβολίδες; Αυτοί οι δύο δεν πήραν τα εισιτήρια που η ΠΑΕ διέθεσε; Η Σούπερ Λίγκα, όμως, επέτρεψε στον Κουκουλάκη να κάνει το κομμάτι του, στον Σκόρδα και στον Ντέμη ν’ αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους και τελικά να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι που έπρεπε να διακοπεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, οι ποινές για την ΑΕΚ θα ήταν βαρβάτες: αφαίρεση τριών βαθμών απ’ το τρέχον πρωτάθλημα, δύο απ’ το επόμενο και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για κάποια παιχνίδια της! Τώρα, όμως, τίποτα απ’ αυτά δεν θα συμβεί. Διότι όλοι επέτρεψαν στον Κουκουλάκη να ξεκινήσει το ματς στις 16.45, να το διακόψει για 75 λεπτά περιμένοντας υπομονετικά το πότε θα αποφασίσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ν’ αδειάσουν το πέταλό τους (μεταξύ των οποίων κι αυτοί με τα βαλιστικά πιστόλια!), να το λήξει σχεδόν την ίδια ώρα με το… Ατρόμητος – Ολυμπιακός που ξεκίνησε στις 19.00 (!!!) και η ΚΕΔ να τον επιβραβεύσει κι από πάνω! Με 8,4 βαθμολογήθηκε ο Ηρακλειώτης διαιτητής - με άριστα, δηλαδή, παίρνοντας την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ βαθμολογία της αγωνιστικής. Επειδή, μετά την αποβολή που δεν έδωσε στον Τόζερ στο ματς με την Ξάνθη, την Κυριακή ευνόησε για μία ακόμα φορά την ΑΕΚ. Το κείμενο ανήκει στον pesetero

ΧΕΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!AΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Νατοι νατοι οι κατα φαντασιαν πρωταθλητες του κ----ου

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 22 Απρίλιος 2008
Οι 4 δηλώσεις της ΑΕΚ

"ΔΗΛΩΣΗ 1η (ΝΤΕΜΗΣ)

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ βρέθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας στους παίκτες του πως τους θεωρεί πρωταθλητές, ανεξάρτητα με την εξέλιξη της υπόθεσης Βάλνερ και τη στέψη ή όχι της «Ένωσης» ως πρωταθλήτρια.

Αναφερόμενος στην αξία των παικτών της ΑΕΚ, έκανε μια σύγκριση με εκείνους του Ολυμπιακού:

«Έχω παίξει ποδόσφαιρο και έχω κατακτήσει τίτλους. Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού με το ένα δέκατο (1/10) της αξίας σας, έχουν 10 και 11 πρωταθλήματα. Πάντως, όσο είμαστε εμείς διοίκηση δεν θα αλλάξει κάτι. Θέλω να χαίρεστε για ό,τι πετύχατε...».


ΔΗΛΩΣΗ 2η (ΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ)

«Είμαστε πρωταθλητές στο γήπεδο. Για μένα θεωρώ ότι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Θα δούμε» διευκρίνισε, αναφερόμενος στην εκκρεμότητα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



... που υπάρχει με την απόφαση του CAS για την υπόθεση Βάλνερ.
«Πέρασαν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές από τοελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα, ο Σαβέφσκι, ομως δεν έζησαν αυτά που έζησα εγώ σήμερα (σ.σ.: Κυριακή). Βέβαια, αυτοί πήραν τίτλους, αλλά όχι το σημερινό χειροκρότημα που πήρα εγώ. Τώρα περιμένω κι εγώ την απόφαση του CAS για έναν δικό μου τίτλο».

ΔΗΛΩΣΗ 3η (ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Θέμα μη συμμετοχής της ομάδας του στα πλέι-οφ έθεσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος: «Αν δεν δικαιωθούμε από το CAS, σκεφτόμαστε να πάμε στη διοίκηση και να πούμε πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο και να μην παίξουμε στα πλέι-οφ».

Για την «υπόθεση Βάλνερ», είπε συσχετίζοντάς την με την ΑΕΚ: «Εμείς είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Απορώ, αφού η Καλαμαριά έπρεπε να χάσει τους τρεις βαθμούς, γιατί τους έδωσαν στον Ολυμπιακό...».

ΔΗΛΩΣΗ 4η (ΡΙΒΑΛΝΤΟ)

«Αυτό το πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερο από τα τρία που πήρα με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι ηθική πρωταθλήτρια, είναι πρωταθλήτρια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Σε περίπτωση που το CAS δεν μας δικαιώσει, θα ζητήσω από τον πρόεδρο Ντέμη Νικολαϊδη να φύγω από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, για να πάω στη Βραζιλία.

Αν δεν δικαιωθούμε, δεν αξίζει να παίζω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν είναι σωστό να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα που δεν το αξίζει στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα και πρέπει να παίζεται στο γήπεδο», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

«Αν δεν μας δώσουν τον τίτλο, φεύγω από την Ελλάδα» δήλωσε ο Ριβάλντο

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΗΚΩΤΗ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

«ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΟΥΝ» ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΗΡΩΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ «ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΦΟΒΙΑΣ».

ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΜΑΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟ ΑΧΘΟΣ «ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΟΥ 1922», ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΑΛΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ".

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

http://troktiko.blogspot.com/2008/04/blog-post_8334.html