Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 26 Απριλίου 2008

Αθλητική Κυριακή.....

Την Κυριακή που μας πέρασε ήταν ίσως από τις λίγες φορές που δεν έκατσα να δω Αθλητική Κυριακή.
Δεν έκατσα γιατί ήξερα ότι θα μας έπρηζαν τα πα.......ρια οι ""δημοσιογράφοι"" του κρατικού καναλιού με τις τρεις ομάδες του κέντρου και τις δύο φιέστες που διοργανώθηκαν.
Αν ήξερα το...χαμό που θα γινόταν αργά το βράδυ, δεν θα την έχανα την εκπομπή.

Ο πουρουπουπού πέταξε όπως το συνηθήζει μια σπόντα, σύμφωνα με την οποία το καλοκαίρι ο νέος προπονητής του Παναθηναικού θα είναι ο Μπάγιεβιτς.
Αγνόησε προφανώς ή δεν υπολόγισε την ανακοίνωση που είχε βγάλει μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρας του Αρη κος Σκόρδας σχετικά με το θέμα. Στην ανακοίνωση δήλωνε ότι δεν τίθεται θέμα σχετικά με την μετακίνηση του κου Μπάγιεβιτς και καλούσε τους δημοσιογράφους να σταματήσουν την παραφιλολογία γιατί έκαναν κακό στο κλίμα της ομάδας εν όψη play off.
Αυτό ουδώλως πτόησε τον δημοσιογραφίσκο κύριο πουρουπουπού που με ελαφρά την καρδία, πέταξε την βλακεία παρά την αντίδραση του τηλεσχολιαστή/επιστήμονα κου Μίχου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του κου Λάμπρου Σκόρδα, πρόεδρα του Άρεως , όπως και του κου Κωνσταντίνου Τσακίρη πρόεδρα του Πανιωνίου ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με τον συνάδελφό του.
Αν και πολλοί από εσάς τα είδατε, για να υπάρχου στο αρχείο του 3ου ματιού σας παραθέτω τα βιντεάκια απο τις δύο παρεμβάσεις. Έτσι για να δείτε τι μαλάκες δημοσιογράφους πληρώνουμε, ακούμε και πολοί ταυτίζονται με τις απόψεις τους.
Καλό Πάσχα!

Η παρέμβαση του Λάμπρου Σκόρδα


Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Τσακίρη

7 σχόλια:

teo είπε...

ΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ....ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΚΟΡΔΑ-ΤΣΑΚΙΡΗ.ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΦΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΠΚΟΜΠΗ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ.ΤΟ5%ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

zagr είπε...

φίλε, στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική αλλά και αθλητική πραγματικότητα σήμερα, εάν δεν εκφράζεις την κυριαρχούσα άποψη - συμφέροντα, δεν κάνεις καριέρα πουθενά.

παράδειγμα στην πολιτική, ενώ κατά το παρελθόν διώκονταν οι αριστεροί και έκαναν καριέρα οι δεξιοί, σήμερα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

στο ποδόσφαιρο σήμερα, δεν γίνεται να είσαι διαιτητής για παράδειγμα και να μην παίξεις υπέρ του αφεντικού γιατί θα εξαφανιστείς. ομοίως, εάν είσαι ΠΑΕ (και μάλιστα μικρή) και πας κόντρα στο αφεντικό, έπεσες κατηγορία.
έτσι και οι δημοσιογράφοι των λεγόμενων αντικειμενικών ΜΜΕ (δεν αναφέρομαι στα στρατευμένα-ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ, TV MAGIC κλπ)προασπίζονται τα συμφέροντα του κυρίαρχου για να συνεχίζουν να εργάζονται με τις καλύτερες συνθήκες.

εννοείται βέβαια ότι και οι επιλογές των δημοσιογράφων δεν είναι τυχαίες στα μεγάλης τηλεθέασης ΜΜΕ.

εδώ μας έχουν κάνει να υποψιαζόμαστε ακόμη και την επιλογή των σχολιαστών π.χ. ο Κωστής είναι τόσο χαμηλών τόνων που δεν ακούγεται καθόλου, σε αντίθεση με τους άλλους προφέσορες (το Ζήκο θα τον φέρνανε ποτέ να μιλήσει τώρα που σταμάτησε; ή τον Τσιάρτα θα τον άφηναν να μιλά τόσο αν δεν έριχνε τους γνωστούς οχετούς κατά της ΑΕΚ;
εδώ ο τελευταίος έχει φτάσει να είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ...

dr.SeenG είπε...

Από τη στιγμή που η κρατική τηλεόραση έχει έσοδα από τις διαφημίσεις, γιατί ακόμα πληρώνουμε τα τέλη της ΕΡΤ και ακολούθως πληρώνονται κι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι;
Για τον Παπαδημητρίου πάντα είχα απορία, γιατί του δίνουν τέτοια πόστα; Από που κι ως που;
Πλησιάζει η ώρα της Ανάστασης.
Καλό Πάσχα σας εύχομαι και να περάσετε καλά.
:)

Unknown είπε...

Αν και ΠΑΟΚτσής τον Σκόρδα τον παραδέχτηκα - αν και έχασε την ψυχραιμία του. Ο Τσακίρης όμως τους έσφαξε με το βαμβάκι!
Μια εκπομπή που ασχολείται με το άθλημα του 75% των Ελλήνων έχει 3-4% τηλεθέαση.....

Αυτά ειναι τα χάλια τους και εμεις -δυστυχώς- τα πληρώνουμε!

Καλό Πάσχα σε όλους!

Panagiotis είπε...

Τον Σκόρδα πρέπει να τον φοβούνται γιατί αν πεινάσει μπορεί να πάει να τους φάει ;ο)

Tο ωραίο είναι ότι αυτοί οι κύριοι "δημοσιογράφοι" (εντός εισαγωγικών) πληρώνονται από τα λεφτά του Έλληνα... Και το θέαμα που προσφέρουν στον κόσμο αξίζει 4% τηλεθέαση. Εκπομπές με 4% τηλεθέαση πρέπει να κόβονται γιατί δεν προσφέρουν οικονομικά στο κανάλι. Φυσικά, το κανάλι αυτό είναι δημόσιο αλλά, γιατί να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης για μία εκπομπή που δεν την βλέπει; Πρέπει να έχει και δύο χρόνια που είδα Αθλητική Κυριακή τελευταία φορά....

Κώστας είπε...

Παιδιά καλησπέρα και καλό Πάσχα!
Αν μια εκπομπή πιάνει μόλις 4% δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να γλύφει τους 3 μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Αν δεν το κάνει δηλαδή πόσο θα πιάσει? -1?

Πάντως δεν περίμενα κάτι καλύτερο απο τον Παπαδημητρίου. Ο τύπος ήταν και είναι άθλιος "δημοσιογράφος....

X-myalismenos είπε...

Ο ίδιος ο κύριος Μπάγεβιτς έχει αναφερθεί καθόλου επί του θέματος;
Διότι προφανώς είναι ο μόνος που θα μπορούσε να κλείσει οριστικά αυτή την συζήτηση.
Τώρα και ο κύριος Σκόρδας μπορεί να λέει τα δικά του και ο "κύριος" πουρουπουπού επίσης...