Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Τζίγγερ...ΤΩΡΑ βοηθάς !!!

Πουλάει τελικά ο Βαρδινογιάννης, κάτι που φαινόταν απίστευτο σε όλους, εκτός απο την οικογένεια βέβαια, που μετά απο τόσα που πέρασαν από συλλαλητήρια και Βγενόπουλο κρατούν το 50%, ούτε καν το 51% και όλα αυτά μετά από 30 περίπου χρόνια ιδιοκτησίας.

Το 10% ανήκει στον ερασιτέχνη δηλ. στους Γιαννακοπουλέους, άρα πωλούν το 40%. Προσωπική μου γνώμη ότι αφού δεν κρατά το 51% είναι προπομπός ότι θα πουλήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μιλάμε για πολύ χρήμα στην ομάδα αφού σύμφωνα με αυτά που είπε για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 80 εκατ. ευρώ κοστολογεί κατά κάποιο τρόπο το 50% χωρίς βέβαια να μιλά ο ίδιος ο Τζίγγερ για κοστολόγηση.

Άρα αυτοί που θα πάρουν τις μετοχές θα πρέπει να καταβάλουν 80 εκατ. ευρώ που σημαίνει ότι ανεβαίνει πολύ το κόστος για τα Ελληνικά δεδομένα αν αναλογιστούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι περίπου στα 55 εκατ. ευρώ.

Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό η σημερινή γιατί έρχονται εξελίξεις, με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΉ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΠΕΚ), με τους 11 του "Βγενό" και τους αδελφούς Γιαννακόπουλους να δηλώνουν ότι μετά το Πάσχα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Τζίγγερ να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας.

Υ.Γ Τζίγγερ ΤΩΡΑ, φαίνεται ότι θες να βοηθήσεις....


2 σχόλια:

teo είπε...

ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ 50%ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΕΚ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ(ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΣΚΕΘΤΕΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....)ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ Η ΠΕΚ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ!!!

X-myalismenos είπε...

Θετικότατη η εξέλιξη γιά τον Παναθηναϊκό.
Δεν έχει σημασία τώρα να αναλύσουμε γιατί και πώς οδηγήθηκε ο Τζίγκερ σ αυτή την απόφαση.
Προφανώς δεν τον επηρέασε μόνο το συλλαλητήριο.
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα μοιραστούν οι παράγοντες της ΠΕΚ τις μετοχές, ποιό θα είναι το νέο ΔΣ και ποιός ο νέος πρόεδρος.
Και φυσικά αυτά είναι ο πρόλογος.
Το κυρίως θέμα είναι το γήπεδο, μην το ξεχνάμε!