Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Δηλώσεις και Μηνύσεις

Το ρεπορτάζ:

Ο Ντέμης και ο Ριβάλντο καταφέρθηκαν κατά Γκαγκάτση και ΕΠΟ λέγωντας μεταξύ άλλων πως το πρωτάθλημα είναι δώρο του Γκαγκάτση στο μελλοντικό αφεντικό του, πως υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δουλεύουν και στον ΟΣΦΠ κτλ. κτλ.

Δηλαδή είπαν πράγματα που ξέρει ο κόσμος όλος. Πως ο Γκαγκάτσης πήρε 5 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα τον ΟΣΦΠ και του είπε για την ένσταση που μπορούσε να κάνει, αντί να κάνει το αυτονόητο και να προειδοποιήσει την Καλαμαριά έστω και την ύστατη στιγμή.

Πως έριξε την Καλαμαριά ενώ καθυστερούσε να δώσει στοιχεία ώστε να μην εκδικαστεί η υπόθεση πριν συμβεί αυτό. Έτσι στα ασφαλιστικά μέτρα η Καλαμαριά δεν είχε έννομο συμφέρον και άρα απορρίφθηκαν.

Έτσι έδωσε το πρωτάθλημα στον Θρήνο.

Ο Γκαγκάτσης μήνυσε τον Θεμιστοκλή.

Τώρα κάποιες σκέψεις:

  • Είσαστε αφελής κ. Νικολαϊδη. Μαζευτήκατε μια παρεΐτσα και νομίζατε πως θα πάρετε πρωτάθλημα. Όχι δεν παίρνονται έτσι τα πρωταθλήματα. Χρειάζεται επικοινωνιακή πολιτική. Άκουγα τον Καρπετόπουλο για την παντελή απουσία σας από τα κανάλια ακόμη και εκεί που έχετε συμφωνία. Βλέπετε τηλεόραση; Ακούτε την προπαγάνδα του Μίχου π.χ. σε κρατικό κανάλι;
  • Ξυπνήσατε λίγο, επιτέλους. Είναι αργά για φέτος. Αλλά μπορεί κάτι να κάνετε για του χρόνου. Στο κάτω κάτω είστε ο μόνος Έλληνας που τα έβαλε με τον Ψωμιάδη και νίκησε. Δοκιμάστε να τα βάλετε με τον Γκαγκάτση και την ΕΠΟ του. Η μήνυσή του, είναι καλή ευκαιρία. Το μη επικυρωθέν καταστατικό είναι κάτι άλλο. Ίσως οι διεθνείς διασυνδέσεις του Ριβάλντο να μπορούν να αξιοποιηθούν.
  • Αφήστε τα περί play-off. Κυνηγήστε την ΕΠΟ όπως είπα.
  • Φτιάξτε νομική και επικοινωνιακή πολιτική. Δεν είναι πάρεργο. Δεν λέω να κλέβετε. Φτιάξτε κλίμα όμως για να ωριμάσει το φρούτο και να πέσει. Κόφτε τους τον βήχα, συνασπιστείτε, μην ξαναμείνετε μόνος στο συμβούλιο. Ο Τζίγγερ μπορεί να γίνει σύμμαχος σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα. (Παρένθεση: Το δήθεν παράρτημα του ΠΑΟ, ο ΟΦΗ ψήφισε υπέρ της κατακύρωσης του πρωταθλήματος.
  • Μιλήστε. Παραδεχτείτε τα λάθη σας. Ξεκινήστε από αυτά. Έτσι ο κάθε μάγκας δημοσιογράφος που σας την λέει πως δεν ασχολείστε με τα λάθη σας ενώ κατακρίνετε τους άλλους θα το βουλώσει.
  • Ρίμπο δεν σε πιστεύω. Δεν πιστεύω πως άκουγες αλλά δεν πίστευες. Άκουγες αλλά δεν το έψαχνες γιατί σε βόλευε. Παράτα το ποδόσφαιρο και ασχολείσου με το να θάψεις τον ΟΣΦΠ στην Ευρώπη. Καλό θα του κάνει, και ίσως να σε πιστέψω. Χαχαχα (Wishful thinking)
  • Η σαπίλα δεν σταματάει έτσι απλά. Μόνο μην την διώξετε για να φέρετε την βρωμιά. Δεν θέλω αλλαγή δικτάτορα αλλά κατάλυση της δικτατορίας.

Μπορείτε;
Blogged with the Flock Browser

4 σχόλια:

ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ανάθεμα και αν κατάλαβα τις σκέψεις αυτές. Απότι φαίνεται η πίκρα και το τσούξιμο προκάλούν αλτσχάιμερ. Μήπως είσαι μέλος των GOASTBUSTERS ? (κΥΝΗΓΟΊ ΦΑΝΤΑΣΜΆΤΩΝ) Περαστικά.

X-myalismenos είπε...

Εγώ πάλι τα κατάλαβα πολύ καλά όλα, μόνο που δυστυχώς απ όλα τα παραπάνω απουσιάζει μιά πολύ σημαντική παράμετρος.
Το χρήμα.
Γι αυτό γίνονται όλα και χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα...

zagr είπε...

το χρήμα και η σωστή χρήση του. Γιατί χρήμα έχει και ο τζίγγερ αλλά κοιμάται. Όσο για το ντέμη, το να νικήσει το Ψωμιάδη δεν ήταν δύσκολο. Ο Ψωμιάδης ήταν ήδη τελειωμένος ένεκα Λαλιώτη.

Ο Κωστής στην αθλητική κυριακή μιλάει το 1/10 του χρόνου του Μίχου και του Αντωνίου; Και τόσο χαμηλών τόνων! Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν περνάει αυτός ο πολιτισμός.

X-myalismenos είπε...

Φυσικά δεν περνάει αυτός ο πολιτισμός.
Αλλά ούτε αυτό είναι πολιτισμός.
Κρατικό κανάλι και έχει 3 παλιούς παίκτες που μιλάνε γιά ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Λες και δεν υπάρχουν άλλες ομάδες.
Οι υπόλοιποι είναι αποπαίδια...