Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΚΩΛΟΥ GAYΡΟ



ΞΕΚΙΝΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ,ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.
"O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ".
ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΣΦΚΠ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 12ο ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΟΡΓΙΑ:
-6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΣΦ(Κ)Π 3-3
ΣΤΟ'33 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΕΖΑΡ.ΣΤΟ '43 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΣΕ 2-2 ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.ΣΤΟ '58 Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-3 ΜΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ-ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ.
-7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ 2-1
ΣΤΟ 19'ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΑΛΜΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΣΤΟ '85 Ο ΒΡΥΖΑΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
-8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΓΑΥΡΟΣ 1-0
ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ.ΚΟΒΟΝΤΑΙ 3 ΟΦΣΑΙΝΤ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΜΕΝΟ(2)ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΗ(1)
-9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΓΑΥΡΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0
ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
-12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΓΑΥΡΟΣ-ΑΕΚ 1-0
ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΟΡΕΤΟ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ.Ο ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΗΘΗ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
-15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΗΡΑΚΛΗΣ-ΓΑΥΡΟΣ 2-2
ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΤΣΗ(ΗΡΑΚΛΗΣ)ΣΤΟ '80 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΗΡΑΙΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
-18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΓΑΥΡΟΣ-ΑΡΗΣ 1-0
ΣΤΟ '79 ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΟΥΦΑ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.
-19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΓΑΥΡΟΣ 1-0
ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ.
-21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΓΑΥΡΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0
ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ '27 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.
-22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ 1-1
ΣΤΟ '30 ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΙΣΙΤΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΑΚΛΙΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
-24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΓΑΥΡΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0
ΣΤΟ '76 ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΟΝΕ ΜΕ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΕΝΩ ΣΤΟ '85 ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2-0 Ο ΣΙΣΙΤΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΝΤ.
-28Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΓΑΥΡΟΣ-ΑΕΛ 2-1
ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΝΩ ΣΤΟ '61 ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΦΥΤΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ;
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΘΑ ΤΟ ΧΑΝΑΜΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ..
Υ.Γ.:ΝΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΓΕΝΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 7 ΑΠΟ ΤΑ 11 ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
Υ.Γ.2:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ 3 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ CAS...ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ CASH..XEXE..
Υ.Γ.3:ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΟΤΙ Ο ΡΙΜΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ..ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ "ΘΕΙΟΥ"...
Y.Γ.4:AΠΟ SUPERSPOR FM:"Μπηχτές που αφορούν στην «νομιμότητα» της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε ο Χρήστος Κελπέκης. Την ώρα που μιλούσε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πορτιέρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς ρώτησε να μάθει το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΚ: «Πόσο ήρθε η ΑΕΚ με τον Αστέρα;» τα λόγια του, ενώ όταν πληροφορήθηκε το σκορ, απάντησε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στη συνείδηση όλων».

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δημοσιευεισ το βιντεο του προεδρου πρεπει πρωτα να εχεις δει τι λεει και να καταλαβεις τι λεει,και οχι να ερμηνευεις οπως το θες,ναι βεβαιως οι αγωνες παιζονται στον αγωνστικο χωρο με κανονισμους και οχι τουρλουμπουκι,μιλαει για μια περιπτωσι με τον Πανιωνιο και τα επεισοδια Ν Σμυρνη απο ατομα που τα δημιουργησαν χωρις διακριτικο ομαδας απλα αν θυμασαι ο Ολυμπιακος τιμωρηθηκε ελαφρα τη καρδια λοιπον αφηστε την αυτιστικη καραμελα του οι αφωνες κερδιζονται στα γηπεδα.Και τωρα επειδη γραφεις μια εκθεση ιδεων οτι ο Ολυμπιακος ευννοηθηκε και λες γεγονοτα σου λεω οτι δεν τα λες ολα,ειπες για τον ΕρΓοτελη στην Κρητη το γκολ του ΝΟΥΝΙΕΖ το κανονικο που ακυρωσε ο Βασσαρας γαργαρα ,με το βαζελοολο το πανελληνιο ειδε το γκολ εξω απο την γραμμη του Εντοι το πεναλτυ του ΙΒΑΝΣΙΤΣ κλπ αλλα εμεις σε τετοιο ψιλικοκο να κανουμε την τριχα τριχια και να αρλουμπολογουμε δεν φθανουμε.Ενταξει ειναι πολλα 14 χρονια χωρις τιτλο αλλα οχι να φτανεται σε τετοιο σημειο γελοιοτητας

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ο steve παρακάτω έχει δίκιο,φέτος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν η μόνη ομάδα που δεν ευνοήθηκε.Αν έβαζε η ΧΕΤΑΦΕ το παίχτη που είχε ίδιο παρελθόν με το Βάλνερ και χάνατε,τα ίδια δεν θα κάνατε;;;Γιατί μη ξεχνάτε οτι υπάρχουν και νόμοι.Τα πρωταθλήματα φυσικά και πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα αλλα χανουμάκια μη ξεχνάτε οτι υπάρχουν και κανόνες. Δεν είναι μπουρδέλο το ελληνικό πρωτάθλημα σαν την ομάδα σας την άεκ.Έχετε όμως να πάρετε πρωτάθλημα 15 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύθηκε από panoramix7 στο Απρίλιος 14, 2008

Αυτα εδω είναι οι αποδείξεις του: “είμαστε πρώτοι στο γήπεδο” …..Ντεμάκο??
Καλαμαριά - αεκ 0-1



Ο διαιτητής σαν αλλος…χεσμένος δεν δίνει ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ πέναλτυ στην Καλαμαριά!!

ΑΥΤΟ! είναι παραποίηση της βαθμολογίας κύριοι…οχι η ένσταση που για να την υποβάλει κάποιος, πρέπει να βασίζεται σε κανονισμούς!!

Ατρόμητος - αεκ 0-1



Αλλο ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ πέναλτυ πάνω στον Λουτσιάνο και ο διαιτητής ΧΕΣΤΗΚΕ πάνω του!!

Ηρακλής -αεκ 0-1

Με το ζόρι το αεκάκι κερδίζει τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, με τον ΚΑΚΟ να στερεί πέναλτυ απο τον Ηρακλή, όταν ο Δέλλας με τον Μπούρμπο κάνουν σάντουιτς τον Φλάβιο Ντίαζ…..

Βίντεο της φάσης δεν βρίσκω, αν κάποιος το ανακαλύψει ας το στείλει..

Άρης - αεκ 0-1

01/12/2007: Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Χαριλάου επί του Άρη με 1-0, σε ένα παιχνίδι… τηλεμαραθώνιο, αφού διήρκησε 4 (!!!) ώρες. Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν φωτοβολίδες σε αυτούς του Αρη. Ο διαιτητής Κουκουλάκης, στην ανάπαυλα, αποφάσισε να εκκενωθεί η θύρα στην οποία βρέθηκαν οι φίλοι της “Ενωσης” με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο διοικήσεων των ΠΑΕ. Μάλιστα… Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ παιχνίδι κράτησε σχεδόν η διακοπή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”! Για 75 λεπτά ο διαιτητής Κουκουλάκης ήταν κλεισμένος στα αποδυτήρια με τον Σκόρδα και τον Νικολαΐδη, κάνοντας διαβουλεύσεις για το αν θα γίνει το δεύτερο ημίχρονο. Αλήθεια, πόσο δικαιούται ένας διαιτητής να διακόψει ένα παιχνίδι; Σύμφωνα με τους ισχύοντες, εγχώριους κανονισμούς, ένα ματς για “ειδικούς λόγους” μπορεί να καθυστερήσει να ξεκινήσει μέχρι 35 λεπτά, ενώ για διακοπή δεν υπάρχει πια κάποιο προβλεπόμενο χρονικό όριο. Πιο παλιά ήταν ένα δεκάλεπτο, μετά ένα εικοσάλεπτο, τώρα τίποτα. Εδώ, όμως, δεν είχαμε διακοπή, κύριε πρόεδρε. Όλα συνέβησαν στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Πόσο, λοιπόν, διαρκεί η ανάπαυλα; Το άρθρο 11 του ΚΑΠ είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ: “Η διάρκεια της ανάπαυλας δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά”. Έλα, όμως, που εδώ είχαμε 75!

Ποιος ευθύνεται για τη συγκεκριμένη υπέρβαση του χρονικού ορίου; Το πρόβλημα, όπως όλοι παραδέχθηκαν και πρώτη απ’ όλους η ΑΕΚ, διά στόματος του προέδρου της, Ντέμη Νικολαΐδη, δημιουργήθηκε από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας - της ΑΕΚ δηλαδή, ενώ ο Νικολαΐδης έσπευσε να ζητήσει συγνώμη απ’τον πρόεδρο και τον κόσμο του Άρη : “Ζητώ συγγνώμη για ότι έγινε, Γνωρίζω πολύ καλά ότι εγώ έχω την ευθύνη για ότι συνέβη. Η φιλοξενία των ανθρώπων του Άρη ήταν άριστη, κάτι το οποίο έχει συμβεί και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι θετικό που άδειασε οικιοθελώς μια κερκίδα, αφού είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί. Και πάλι συγγνώμη, ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο”, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση της Original : “ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. Για μια ακόμη φορά εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου, χάλασε μια εικόνα που με κόπο και θυσία χτίστηκε σε Ξάνθη, Βέροια και Λιβαδειά. Ζητάμε συγνώμη από τον πρόεδρο του Αρη που μας βοήθησε να δούμε την ομάδα μας και τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Συγχαίρουμε τον κόσμο μας που με την οικειοθελή αποχώρησή του, βοήθησε να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να φύγει η ΑΕΚ νικήτρια από το Χαριλάου”.

Ωραία τα παραμυθάκια όμως, αλλά η ΑΕΚ είχε πάρει κι είχε διαθέσει ΕΠΙΣΗΜΑ 800 εισιτήρια. Στην τελική, τι θα πει ότι μόνο δύο άτομα εκτόξευαν τις φονικές φωτοβολίδες; Αυτοί οι δύο δεν πήραν τα εισιτήρια που η ΠΑΕ διέθεσε; Η Σούπερ Λίγκα, όμως, επέτρεψε στον Κουκουλάκη να κάνει το κομμάτι του, στον Σκόρδα και στον Ντέμη ν’ αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους και τελικά να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι που έπρεπε να διακοπεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, οι ποινές για την ΑΕΚ θα ήταν βαρβάτες: αφαίρεση τριών βαθμών απ’ το τρέχον πρωτάθλημα, δύο απ’ το επόμενο και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για κάποια παιχνίδια της! Τώρα, όμως, τίποτα απ’ αυτά δεν θα συμβεί. Διότι όλοι επέτρεψαν στον Κουκουλάκη να ξεκινήσει το ματς στις 16.45, να το διακόψει για 75 λεπτά περιμένοντας υπομονετικά το πότε θα αποφασίσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ν’ αδειάσουν το πέταλό τους (μεταξύ των οποίων κι αυτοί με τα βαλιστικά πιστόλια!), να το λήξει σχεδόν την ίδια ώρα με το… Ατρόμητος – Ολυμπιακός που ξεκίνησε στις 19.00 (!!!) και η ΚΕΔ να τον επιβραβεύσει κι από πάνω! Με 8,4 βαθμολογήθηκε ο Ηρακλειώτης διαιτητής - με άριστα, δηλαδή, παίρνοντας την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ βαθμολογία της αγωνιστικής. Επειδή, μετά την αποβολή που δεν έδωσε στον Τόζερ στο ματς με την Ξάνθη, την Κυριακή ευνόησε για μία ακόμα φορά την ΑΕΚ. Το κείμενο ανήκει στον pesetero

ΧΕΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!παρτε να εχετε για αυτα τι λετε

skount είπε...

STEVE:Μήπως δουλεύεις στην Ιντρακόμ;Μόνο υπάλληλοι του Σωκράτη θα μπορούσαν να το μεταφέρουν έτσι το νόημα του.ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
Όσο για τις διαιτησίες που σας αδίκησαν μου γράφεις 2 γεγονότα και σου γράφω 15 για τις φορές που ευνοηθήκατε..Μην τα γράφεις live αυτά,γελάνε μαζί σου.Να σε προστατέψω θέλω γιατί καταλαβαίνω τον πόνο του να είσαι πρώτος στα χαρτιά και να μην μπορείς να το πανηγυρίσεις.

NIKOΛΑΚΗ:Φέτος το πήραμε το πρωτάθλημα στην συνείδηση ολων των ελλήνων.Μας αναγνωρίζουν οι πάντες κατι που Σ'ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ.

STEVE:Ξέχασες να γράψεις στο μάτς με την Καλαμαρία για το οφσάιντ του Εντίνιο που σκόραρε και έκανε το 0-2,ξέχασες στο μάτς με τον ηρακλη να γραψεις οτι στο 65' ο Ντίας έριξε στο έδαφος τον Μπούρμπο, αλλά ο διαιτητής έδωσε κίτρινη και όχι κόκκινη.
ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ.
ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ 1 ΜΑΤΣ,ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ 15...
ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..ΧΑΧΑΧΑ

zagr είπε...

Υπάρχουν και νόμοι. Όπως στο ΠΓΣΣ-ΟΣΦΠ όπου το ματς διεκόπη εις βάρος του ΟΣΦΠ λόγω επεισοδίων της κόκκινης εξέδρας και ο ΟΣΦΠ πήρε πίσω τους βαθμούς επειδή απέδειξε ότι η εν λόγω εξέδρα, μόνο για εκείνο το παιχνίδι, δεν ήταν κόκκινη αλλά φαιά, χαχαχα
και ο Πρόεδρος δήλωσε ότι τα ματς κερδίζονται εντός αγωνιστικών χώρων.
Ο συσχετισμός των 2 γεγονότων, μόνο θυμιδία και οργή προκαλεί σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

theodore είπε...

Ρε Σωκράτη,δεν αντέχω άλλο τόσο κλάμα.
Ο Ρίμπο απειλεί ότι θα πάει Βραζιλία (μπουχου,χου),ο Λύμπε απειλεί να μην κατέβει στα Play offs,ο Ζήκος τα παράτησε και η Βανδή πανηγύριζε η φουκαριάρα νομίζοντας ότι επιτέλους το πήρανε.
Ρε Socrates δεν τους το χαρίζεις,να πάει στα κομάτια.
Να τους δώσουμε λίγη χαρά,που μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές αεκτζήδων χωρίς πρωτάθλημα.
Κρίμα είναι τα φουκαριάρικα.Εχουν πλαντάξει.
Αλλά την καλύτερη δήλωση την έκανε ο μπάρμπα Ρίμπο.
Αν δεν το δώσουν στην ΑΕΚ θα φύγω,απείλησε ο τρισμέγιστος.
Ωπα ρε γίγαντα.Ανατριχιάσαμε.
Που θα πάς στο άνθος της ηλικίας σου βρε παληκαράκι μου;
Σε καμιά Αναγέννηση Ρεσίφε ρε κακομοίρη σε βλέπω να κλωτσάς και να τους πληρώνεις κι απο πάνω.
Κορόϊδα σαν τον Ντέμη δεν βρίσκεις κάθε μέρα αγορίνα μου.
Αντε γειά.

Ανώνυμος είπε...

Νικο λακη επειδη λες οτι σου γραφω δυο και μου λες 15 περιπτωσεις το κατεβατο απο πανω σου δεν το βλεπεις η κανεις οτι δεν το βλεπεις απαντησε για ολα αυτα γιατι βλεπω γαργαρα κανεις εγω στεκομαι στις δυο περιπτωσεις που σου ειπα εινα 6 βαθμοι απο πανω σου οσο το γερα του χρονου στα χαρτια σου λεω και του χρονου εφ οσον υπαρχει παρατυπια και λαμογια μια και το Αεκακι ειναι λατρης της λαμογιας σε πληροφορω οτι παλι τα ιδια θα εχουμε η δικαιοσυνη η ζουγκλα και καννιβαλοι η δικαιοσυνη ειναι να υπερασπιζεται κανονισμους και οχι λαμογια

HAMMER είπε...

ΦΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ [ΣΚΟΡ 3-3],ΠΑΟΚ[ΑΝΑΤΡΟΠΗ],ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ,ΒΕΡΟΙΑ,ΑΤΡΟΜΗΤΟ,ΗΡΑΚΛΗ,ΟΦΗ[ΣΚΟΡ 6-2]ΞΑΝΘΗ,ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ.ΟΣΑ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ,ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

THEODORE:Πόσο πόνος κρύβεται όταν παίρνεις πρωτάθλημα στα χαρτιά και ΕΧΕΙΣ ΑΡΠΑΑΞΕΙ ΜΙΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΕΣΣΑΡΑ απο τον πρώτο στο γήπεδο...Αυτό δεν μου λές φίλε μου..

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

STEVE:Αν θές βάζε καμιά τελεία η κόμμα να καταλαβαίνω τι γράφεις γιατί δεν βγαίνει νόημα.Το κατεβατό μιλάει για 3 αγώνες.Για τους δύο πρώτους σου απάντησα.Για τον τρίτο με τον Αρη γράφεις κατεβατά για γεγονότα που έγιναν στις κερκίδες.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ;ΧΑΧΑΧΑΧΑ..
Πάντως αν μου πείς πόσες αγωνιστικές φάγατε για πολύ χειρότερα επεισόδια που κάνατε στην Νέα Σμύρνη πρίν 4 χρόνια τότε να το συζητήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε hammer θα σου εξηγήσω κατι δεν φταίει ο Κόκκαλης αλλα η μαλακία της καλαμαριάς η οποια πίστευε οτι δεν θα μαθευτεί.Και επίσης δεν ηταν αρμοδιότητα του Κόκκαλη να το πει για το παίχτη.Δηλαδή το αεκάκι είπε στην ΧΕΤΑΦΕ να μην βάλει και εκείνη τέτοιο παίχτη. εσυ πρέπει να μάθεις μπάλα γιατι δεν ξέρεις μπάλα.Παιδία σας παρακαλώ πείτε κάτι στον ασχετο το hammer.Τι μαλακίες λέει....Εκτος αν τα λέει για να γελάσουμε

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ....
ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΕΚΔΡΟΜΕΕΕΕΣ...
Α ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ...
ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Nικολακη το εριξες στη γραμματικη μια και δεν εχεις τι να απαντησεις δεν καταλαβαινεις ξαναδιαβασε να καταλαβεις αν θες να καταλαβεις γιατι εκει στο Αεκακι καταλαβαινεται οτι θελετε,οσο για τη νεα Σμυρνη σε πληροφορω οτι και εκει θελατε χωρις στοιχεια και αποδειξεις να τιμωρηθουμε σου ξαναπα ειχαν κασκολ η αλλα διακριτικο ομαδας οι ταραξιες απλα η φαντασια σας λεει οτι ηταν φιλαθλοι του Ολυμπιακου που επαιζε με τον Πανιωνιο αντε λοιπον ρουφηχτε το αυγο σας βγαλατε και γλωσσα τοσα χρονια σας παταμε και μια φορα κερδισατε και παθατε παρακρουση και δεν ξερετε τι λετε

Ανώνυμος είπε...

Πωσ το αποδεικνίεις οτι ηταν υπάλληλοι του Κόκκαλη???????

Ανώνυμος είπε...

Πωσ το αποδεικνίεις οτι ηταν υπάλληλοι του Κόκκαλη???????

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φάση έχετε όλοι εκει κάτω του ΠΟΚ.. Αν μιλάτε εσείς για αδικίες τι να πουν οι υπόλοιπες ομάδες ρέ; Τι να πει ο ΗΡΑΚΛΗΣ που φέτος τον κατακρεουργησαν. 6 γκολ ακυρώθηκαν σαν οφσαιντ που δεν ήταν και Ω τι σύμπτωση τα 3 ήταν με τους γαυροβάζελους. Τι να πει κανείς για τα πέναλτι που δεν πήρε όπως τα 2 με την αεκ (Μαρκεζ στην αρχή και Ντιαζ στην συνέχεια) με τον Παοκ κτλ κτλ. Τι να πει για τα πέναλτι που δώθηκαν κατά του όπως αυτό στην Λάρισα που ακόμη γελάει ο κόσμος και την Λειβαδιά που το έδωσε ο επόπτης!!! και που κανένας ούτε ξαναείδε ούτε την φάση ούτε την σχολίασε. Και για να μην πω για το σμπρώξιμο των διαιτητών στις ομάδες του ΠΟΚ με ανάποδα φαουλάκια στο κέντρο και ανύπαρκτα οφσαιτ που έκοβαν τετατετ.. Και πόσα ακόμα.. Και έχετε το ΘΡΑΣΟΣ εκει κάτω να μιλάτε για αδικίες όταν τα παραπάνω συμβαίνουν καθε χρόνο... Είστε τουλάχιστον γραφικοί...

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 22 Απρίλιος 2008
Οι 4 δηλώσεις της ΑΕΚ

"ΔΗΛΩΣΗ 1η (ΝΤΕΜΗΣ)

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ βρέθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας στους παίκτες του πως τους θεωρεί πρωταθλητές, ανεξάρτητα με την εξέλιξη της υπόθεσης Βάλνερ και τη στέψη ή όχι της «Ένωσης» ως πρωταθλήτρια.

Αναφερόμενος στην αξία των παικτών της ΑΕΚ, έκανε μια σύγκριση με εκείνους του Ολυμπιακού:

«Έχω παίξει ποδόσφαιρο και έχω κατακτήσει τίτλους. Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού με το ένα δέκατο (1/10) της αξίας σας, έχουν 10 και 11 πρωταθλήματα. Πάντως, όσο είμαστε εμείς διοίκηση δεν θα αλλάξει κάτι. Θέλω να χαίρεστε για ό,τι πετύχατε...».


ΔΗΛΩΣΗ 2η (ΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ)

«Είμαστε πρωταθλητές στο γήπεδο. Για μένα θεωρώ ότι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Θα δούμε» διευκρίνισε, αναφερόμενος στην εκκρεμότητα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



... που υπάρχει με την απόφαση του CAS για την υπόθεση Βάλνερ.
«Πέρασαν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές από τοελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα, ο Σαβέφσκι, ομως δεν έζησαν αυτά που έζησα εγώ σήμερα (σ.σ.: Κυριακή). Βέβαια, αυτοί πήραν τίτλους, αλλά όχι το σημερινό χειροκρότημα που πήρα εγώ. Τώρα περιμένω κι εγώ την απόφαση του CAS για έναν δικό μου τίτλο».

ΔΗΛΩΣΗ 3η (ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Θέμα μη συμμετοχής της ομάδας του στα πλέι-οφ έθεσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος: «Αν δεν δικαιωθούμε από το CAS, σκεφτόμαστε να πάμε στη διοίκηση και να πούμε πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο και να μην παίξουμε στα πλέι-οφ».

Για την «υπόθεση Βάλνερ», είπε συσχετίζοντάς την με την ΑΕΚ: «Εμείς είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Απορώ, αφού η Καλαμαριά έπρεπε να χάσει τους τρεις βαθμούς, γιατί τους έδωσαν στον Ολυμπιακό...».

ΔΗΛΩΣΗ 4η (ΡΙΒΑΛΝΤΟ)

«Αυτό το πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερο από τα τρία που πήρα με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι ηθική πρωταθλήτρια, είναι πρωταθλήτρια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Σε περίπτωση που το CAS δεν μας δικαιώσει, θα ζητήσω από τον πρόεδρο Ντέμη Νικολαϊδη να φύγω από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, για να πάω στη Βραζιλία.

Αν δεν δικαιωθούμε, δεν αξίζει να παίζω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν είναι σωστό να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα που δεν το αξίζει στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα και πρέπει να παίζεται στο γήπεδο», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

«Αν δεν μας δώσουν τον τίτλο, φεύγω από την Ελλάδα» δήλωσε ο Ριβάλντο

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΗΚΩΤΗ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

«ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΟΥΝ» ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΗΡΩΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ «ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΦΟΒΙΑΣ».

ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΜΑΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟ ΑΧΘΟΣ «ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΟΥ 1922», ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΑΛΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ".

BillyCool είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ! ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ!

HAMMER είπε...

ΦΙΛΕ Ν1ΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ

ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ψάξε κι'αλλες φάσεις φίλε λίγες εγραψες. κλάψε κλάψε κλάψε. Τσούζει τσούζει τσούζει