Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

"ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"


Καλημερα η ωρα περασμενη μετα απο ενα ξενυχτι καλο με συνδυασμο την δουλεια μου ειδα ενα ενδιαφερον ερωτημα απο τον διημιουργο αφτου του blogg και ειλικρινα θα απαντησω με 2 λεξεις.Εχω γεννηθει σε μια πολη μικρη το αγρινιο ειμαι 22 ετων και αγαπαω το ποδοσφαιρο σαν ενας που αγαπαει τρελα την εκλησια και και την οικογενεια του!!!!Και εγω αγαπαω την οικογενεια μου σαν τρελος αλλα και το ποδοσφαιρο.Επισης ειμαι 22 ετων,δουλευω σε ενα καφε,μπαρ ως υπευθυνος και αγαπαω αυτο που κανω.Δενα γραφω ποδοσφαιρικα θεματα διοτι πρεπει εστω και απο εδω μεσα να διημιουργησουμε μια καλη και αγαπημενη οικογενεια και εαν ειναι δυνατον καποτε να κανουμε και ενα συμβουλιο απο κοντα και να γνωριστουμε,μπορει να ακουγεται χαζο αυτο που λεω αλλα θα ηταν μια ευκαιρια καλη για ολους να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε,και επισης δεν θελω να γελασετε με αυτα εγω τα εννοω!!!!!!Ευχομαι σε ολους τους συντακτες να ειναι παντα καλα και με υγεια,εγω μεσα σε ολα αυτα πριν 40 μερες εχασα ενα αγαπημενο μου προσωπο απο την οικογενεια μου και παλι προσπαθω να ενταχθω σε μια ομαδα δυνατη που ο καθενας εχει μια αποψη και ειναι σεβαστη απο ολους πιστευω ασχετως χρωματα και πιστευω.Lexaionarios δεν ξερω πως θα αντιδρασεις με τα παραπανω λεγομενα αλλα να ξερεις οτι αυτο το αθλητικο δικο μας ρεπορταζ θα συνεχισει να πηγαινει καλα και δυνατα,αρκει να μην τα παρατησεις εσυ!!!!!!!!
Υ.Γ. Σε ολους ευχομαι αυτο το πασχα να ειναι γεματο υγεια,αγαπη,ευτυχια και να ειμαστε ενωμενοι εδω και οσο αντεξουμε.Με αγαπη στεφανος λεωνιδου,ΑΓΡΙΝΙΟ.

5 σχόλια:

X-myalismenos είπε...

Να σαι καλά φίλε μου να θυμάσαι αυτούς που έφυγαν.
Καλό Πάσχα και σε σένα

NOVITO είπε...

σε έψαχνα ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΕΣΩ MSN ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟ ΓΡΑΦΕΙΣ
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ.....
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ (ΟΠΩΣ Κ Σ ΟΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

smile είπε...

Σας ευχαριστω θερμα και μεσα απο τη καρδια μου ευχομαι αυτο που κανουμε να μεγαλωσει και αλλο.να εισαστε παντα καλα και ευχομαι σε ολους σας καλο πασχα και καλες γιορτες και παντα με υγεια!!!

Lexaionarios είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ,

ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ....:

εδω μεσα να δημιουργησουμε μια καλη και αγαπημενη οικογενεια και εαν ειναι δυνατον καποτε να κανουμε και ενα συμβουλιο απο κοντα και να γνωριστουμε...

MinO είπε...

Στέκομαι στον χαμο του συγγενικού σου προσώπου.. Κουραγιο φίλε μου ο χρονος ειναι γιατρός.. Υγεια να εχουμε και ολα τα υπολοιπα γίνονται...