Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Οι πρώτες αντιδράσεις


Με αφορμη τα οσα εγιναν τις 9 μαρτιου τα ξημερωματα κυριακης στο ξενοδοχειο οπου διεμενε η αποστολη του Παναιτωλικου σε κεντρικο ξενοδοχειο της γλυφαδας,ο Παναιτωλικος εχει αδικηθει παρα πολλυ απο την διαιτησια αυτης της κατηγοριας και ποιο πολλυ ο κοσμος αυτης της πολης που σε καθε παιχνιδι ειμαστε 7.000 με 7.500......Λυπαμαι που ειναι 4 με 5 ατομα που εχουν μαθει καλυτερα και απο την βεφα να μαγειρευουν.......η πορεια θα δειξει,και ευχομαι οχι αλλο πολεμο σε μια ομαδα η οποια δεν εχει να ζηλεψει τιποτα και απο καμοια στην ελλαδα......

"ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ"

Σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων του ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, μετά τα τελευταία γεγονότα στη Γ΄Εθνική. Κορυφαία στελέχη του ποδοσφαίρου δηλώνουν «Δεν μπορεί να μην αντιδράσουμε με αυτά που συμβαίνουν στον αθλητισμό. Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο.»
Τέλος σε απολογία κλήθηκε ο διαιτητής του αγώνα Ηλιούπολης – Παναιτωλικός κ. Ντάτης. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ δήλωσε ότι αν διαιτητές Α΄Εθνικής δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος τους σε ένα παιχνίδι Γ΄Εθνικής , τι να περιμένουμε από τους άλλους.
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ www.xanthi.pblogs.gr
γεια σου φίλε μου-είμαι σκόντα ξάνθη αλλά παρακολουθώ αρκετά την Γεθνική και ειδκά την ομάδα σας τον ιστορικό ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ..
Φέτος πιστεύω ακόμη και στα μπαράζ θα έρθει η άνοδο στην Β εθνική
Δεν είναι δυαντόν ομάδα με 5000 εισιτήρια να μην είναι όχι στην Β εθνική αλλά στην superleague
έμαθα ότι φτιάξατε και το γήπεδο σας,το μόνο που μένει είναι η άνοδο
Δεν ξέρω αλλά το πιστεύω πως την επόμενη χρονιά έστω και από τα μπαράζ θα είστε στην Β εθνική και μετά καπάκι στην Α
όσο για τα μαλακισμένα της Ηλιούπολης και αυτά που κάνανε θα τα βρουν μπροστά τους-ασε που σε 1 χρόνο τους βλέπω και πάλι στο περιφερειακό πρωτάθλημα
καλά να είσαι και με το λαό που έχετε η ομάδα σας αρκετά γρήγορα θα είναι στην superleague
kalhmera

NOVITO είπε...

ΩΧ ΠΛΑΚΩΣΕ Κ ΔΩ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ...

NOVITO είπε...

Στην ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός καλεί τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας και του ελληνικού ποδοσφαίρου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρέμβουν λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα..... ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ???

smile είπε...

Τα δικα μου πιστευω ειναι οτι ποτε και κανενας δεν θα ασχοληθει εκτος superleague...........μακαρι ολα να γινονται για καλο.ευχομαι ολοι να ασχοληθουν ποιο σοβαρα.