Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της Κυριακής στην Λιβαδειά, κάτι που προς το παρόν δεν προβλέπεται, επιθυμούν στον ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό σήμερα θα αποστείλουν επιστολές στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που έχει τα δικαιώματα του αγώνα, ώστε εφ' όσον δεν έχει το περιθώριο μετάδοσης της συνάντησης να τα μεταβιβάσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο που έχει αρκετές συχνότητες (προσφέρει το SS5 ) για την ταυτόχρονη μετάδοση και αυτού του αγώνα.Ακόμα η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός αρνήθηκε να χορηγήσει εισιτήρια στους φίλους του δικεφάλου , οργανωμένα ή μη.

Να θυμήσουμε ότι στα ματς ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ πάλι δεν υπήρξε τηλεοπτική μετάδοση και οι φιλοξενούμενοι φώναζαν για τις κραυγαλέες διαιτησίες. Είναι γνωστές άλλωστε οι δραστηριότητες του κ.Κομπότη.......

Από το αγωνιστικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ προκύπτει ότι τα πράγματα στην Λιβαδειά θα είναι ζόρικα, καθώς θα λείπουν οι: Σάλμον, Γκάβρανσιτς, Σνάουτσνερ, Αραμπατζής , Χαραλάμπους , Τοχούρογλου και ίσως οι Χριστοδουλόπουλος , Μελίσσης.

Με βάση αυτές τις απουσίες θα είναι πολύ δύσκολο να κατεβάσει αξιόμαχη 11άδα ο Σάντος, καθώς θα πρέπει αναπόφευκτα να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία ματς.

Λογικά σέντερ μπακ θα ξεκινήσουν Κνολ και Μαλεζάς, ή Κνολ και Μελίσσης αν τελικά τα καταφέρει. Μάλλον δεξί μπακ θα χρησιμοποιηθεί ξανά ο Ηλιάδης, ελλείψει καλύτερης επιλογής. Στο κέντρο λογικά θα επιστρέψουν Βερόν και Μπαλάφας. Το θέμα είναι από 'κει και πέρα αν ο Σάντος θα προτιμήσει να καλύψει τα υπόλοιπα κενα με μικρούς παίκτες (Γεωργίου αριστερό μπακ και Αθανασιάδης φορ) ή αν θα προτιμήσει άλλη λύση (Κωνσταντινίδης αριστερό μπακ και Φρούντζα με Ίλιεφ στην επίθεση).


2 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Χνέρι με μυρίζει... Οι ΠΑΟΚτζήδες όμως δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι τα καλλίτερα παιδιά... Θα κάνουν κανένα ντού και όποιος πρόλαβε... έφυγε από τον δρόμο τους.

NOVITO είπε...

Καταρχην τεικά η αναμέτρηση της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:00 από την τηλεόραση του ALPHA, ύστερα από τις σχετικές κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οσο για τα εισιτηρια,εμεις και χωρις να διαθεσουν οι κ@λογαυροι,θα ειμαστε στο χωριο για το διπλο........