Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

«Δεν είμαστε κότες»

«Group therapy» χθες στην Παιανία, με έντονους διαλόγους ανάμεσα σε Πεσέιρο, Γκονζάλες, Σέριτς, Καραγκούνη και Γκούμα«Group therapy» είχαμε χθες στην Παιανία. Με την αδρεναλίνη στα ύψη εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο ματς με τον Πανιώνιο και με έντονους διαλόγους για πάνω από μισή ώρα ανάμεσα στον Ζοσέ Πεσέιρο, τον Εκι Γκονζάλες, τον Αντονι Σέριτς, τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Γιάννη Γκούμα. Ιδού οι ακριβείς διάλογοι:

ΠΕΣΕΪΡΟ: «Θα ήθελα να σταθώ σε δύο πράγματα που έγιναν μέσα στο παιχνίδι, αλλά και μετά το τέλος. Πράγματα που δεν ήταν σωστά. Δεν μου άρεσαν αυτά που είπε ο Εκι μετά το ματς. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες δηλώσεις δημόσια, στον Τύπο. Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μέσα στην ομάδα. Οταν αυτό δεν γίνεται, χάνεται ο σεβασμός. Θέλω να με σέβεστε, γιατί έτσι σέβεστε την ομάδα και τη δουλειά που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Το δεύτερο που δεν μου άρεσε ήταν αυτό που έκανε ο Παπαδόπουλος στο πρώτο πέναλτι. Είναι καλό να δείχνετε αποφασιστικότητα, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε εντολή για να χτυπήσει το πέναλτι ο Σαλπιγγίδης, έπρεπε να υπακούσει».

ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ: «Εγώ δεν είχα καμία πρόθεση να σε προσβάλλω. Ασφαλώς και σε σέβομαι. Είπα απλώς τη γνώμη μου. Από τη στιγμή που μου το ζήτησαν, δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο εκτός από αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό για την ομάδα. Ξέρω ότι είσαι ο προπονητής και εσύ παίρνεις τις αποφάσεις και το σέβομαι. Εγώ για τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι είναι μεγάλη ομάδα, ότι πρέπει να παίζει επιθετικά σε κάθε παιχνίδι. Το ματς το γυρίσαμε επειδή αλλάξαμε τακτική και επειδή είμαστε άνδρες και όχι ''κότες«, όπως μας είπε ο Βέλιτς στα αποδυτήρια».

ΠΕΣΕΪΡΟ: «Φταίω και εγώ γιατί ήταν λάθος ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισα να ξεκινήσουμε τον αγώνα. Αλλά το κατάλαβα και το διόρθωσα. Δεν μου άρεσε επίσης η αντίδραση του Σέριτς στα αποδυτήρια (σ.σ. κλωτσούσε με δύναμη τους πάγκους). Πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, να έχουμε πάθος μαζί με καθαρό μυαλό».

ΣΕΡΙΤΣ: «Ζητώ συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αλλά δεν μας έβγαινε το ματς, χάναμε και ήμουν εκνευρισμένος. Συμφωνώ με τον Εκι, ήταν λάθος αυτό που έγινε με τον Βέλιτς».

ΠΕΣΕΪΡΟ: «Δεν ξέρω εάν έπρεπε να γίνει ή όχι, αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βέλιτς γνωρίζει πολύ καλύτερα κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα και ίσως τελικά αυτό που έγινε να βοήθησε την ομάδα. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι σας πιστεύω και ότι σας σέβομαι όλους. Και πρέπει και εσείς να με σέβεστε».

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: «Δεν είναι ότι δεν σε σεβόμαστε. Τι είναι αυτά που λες! Μην το σκέφτεσαι καν αυτό. Αν δεν σε σεβόμασταν, δεν θα ήμασταν πρώτοι μέσα στο γήπεδο.

Ο Εκι είπε τη γνώμη του και ορισμένα πράγματα είναι καλό να τα λέμε οι παίκτες. Εχει δίκιο ότι πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά, ειδικά τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα. Μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πάμε να κάνουμε τρεις νίκες να το πάρουμε».

ΓΚΟΥΜΑΣ: «Ολοι συμφωνούμε ότι πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά. Να παίζουμε για να σκοράρουμε και όχι για να μη δεχτούμε γκολ. Από κει και πέρα, όλοι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο και να παίζουμε σαν Παναθηναϊκός».



Πηγή: Funclips.pblogs.gr

4 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως παιδιά ο ΠΑΟ τελικά το έχει μέσα του.Η γκρίνια και οι ίντριγκες αναπόσπαστο κομμάτι του!Lexaionarios πολύ σωστή απόφαση να μιλάμε για τη μπάλα με τα σπυράκια!

teo είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΑ!ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΟ!ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ¨?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!?

smile είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑς ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΤΑ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΗΓΑ ΣΕ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΓΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!