Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Κίνηση της ΠΕΚ με 1,5 Εκατομμύριο Ευρώ στον Ερασιτέχνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΚ, 3/04/2008

Σας ενημερώνουμε ότι συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΠΑΟ κ. Θ. Γιαννακόπουλο να μας επιτραπεί να συνδράμουμε και εμείς στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟ καλύπτοντας το έλλειμμα του προϋπολογισμού λειτουργίας του Συλλόγου για το 2008, αλλά και ενισχύοντας τους προϋπολογισμούς του 2009 και 2010 ώστε όλα τα τμήματα του ΠΑΟ να αποκτήσουν σταδιακά και προγραμματισμένα τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στον αθλητισμό και την κοινωνία. Η κατ΄αρχήν οικονομική δέσμευση της ΠΕΚ ανέρχεται στο ποσό των 1,5 εκατομμυρίων Ευρώ.

Παράλληλα συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε με τον κ. Θ. Γιαννακόπουλο στην προσπάθεια εξεύρεσης μόνιμων οικονομικών πόρων που θα διατηρήσουν πρωταγωνιστή το Σύλλογο και στο δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του.

Ευχαριστούμε τον κ. Θ. Γιαννακόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟ που αποδεχόμενοι την συνεργασία μας αποδεικνύουν ότι πάνω απ΄όλα βάζουν το συμφέρον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Φίλες και Φίλοι,

Το όραμα της ΠΕΚ, το όραμα όλων μας, θα πραγματοποιηθεί όσος κόπος, χρόνος και θυσίες και αν χρειασθούν, γιατί είναι απαίτηση των εκατομμυρίων φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Μήπως και αυτή η κίνηση Βγενόπουλου (ΠΕΚ), είναι κακή τελικά?

Και απευθύνομαι, στους ΑντιΠΕΚ...

4 σχόλια:

teo είπε...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ lex.δεν θεμα αν η κινηση ειναι σωστη η οχι.Σημασια εχει οτι μια σοβαρη ομαδα οπωσ ο ΠΑΟ δεν εχει αναγκη απο χρημα!!!!!!!!!ρεει απο παντου.Εχει αναγκη ο Τζιγερ?Οποτε δεν εχει νοημα.....

Lexaionarios είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ... ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ... ΑΡΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΟΚ!

pantokratoras είπε...

!Α!ΟΧΙ!ΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ!ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΕΡ ΝΑ ΜΠΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ,ΤΙ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ?ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΚΕΤ....ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!ΤΟΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!

teo είπε...

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh