Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΠΑΟΚ , ΕΘΝΙΚΟΣ Ή ΑΕΚ?

Εδώ και λίγο καιρό γίνεται μια συζήτηση για το αν θα πρέπει το "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" να ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα , όπως το μπάσκετ και το βόλλευ. Παίρνω , λοιπόν , το θάρρος (ευτυχώς που με χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα απ' τον Στάθη και δεν κινδυνεύω.....!) να κάνω την αρχή με το βόλλευ και συγκεκριμένα τουσ αγώνες παραμονής.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου ξεκίνησαν οι αγώνες των Play Outs, όπου μετέχουν οι ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ. Οι ομάδες αγωνίζονται σε δυο γύρους μετά από κλήρωση, ενώ ξεκινούν με τους βαθμούς που είχαν συγκεντρώσει συνολικά σε όλους τους αγώνες της κανονικής περιόδου. Η βαθμολογία αυτή είναι:

1) ΠΑΟΚ 20 βαθμοί 29-51 σετ
2) Εθνικός Αλεξανδρούπολης 16 βαθμοί 22-56 σετ
3) ΑΕΚ 16 βαθμοί 31-57 σετ

Στην πρεμιέρα (29/3) ΑΕΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Ζηρίνειο σε έναν αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε, καθώς υπήρξε διακοπή κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ όταν οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 4-1 και ενώ η Ένωση είχε πάρει το πρώτο σετ με 25-15.

Σε εκείνο το σημείο, όπως αναγράφουν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές Δεληκωστίδης, Γεωργουλέας: «ένας οπαδός της ΑΕΚ πέταξε ένα γεμάτο μεταλλικό κουτάκι μπύρας εντός του κυρίως αγωνιστικού χώρου, το οποίο χτύπησε στον αριστερό αγκώνα τον παίκτη του Εθνικού Γρηγόρη Σιδηρόπουλο».

Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση, υποστηρίζοντας ότι ο τραυματισμός του παίκτη δεν ήταν τέτοιος που να μην του επιτρέπει να συνεχίσει ενώ εξέφρασε την επιφύλαξη της για τη διακοπή του αγώνα σε βάρος του Εθνικού εφόσον αποδειχτεί ότι ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός. Απαντώντας οι διαιτητές ανάφεραν ότι με βάση τα προαναφερθέντα στο φύλλο αγώνα, τη γνωμάτευση της γιατρού και την δήλωση αδυναμίας του αθλητή, ήταν υποχρεωμένοι να προβούν στην οριστική διακοπή.

Έτσι το θέμα περνάει στην αθλητικό δικαστή, η οποία θα αποφασίσει για τη τύχη του παιχνιδιού στις 3 Απριλίου.

Ο 2ος αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου και ώρα 18.00’, στο Κλειστό του ΠΑΟΚ με διαιτητές τους κ.κ. Β. Ράπτη (Αθηνών) και Σ. Μιχελινάκη (Θεσσαλονίκης) , σε ένα ματς στο οποίο πρέπει να βρεθούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ..... δώσαμε τα πάντα στο ποδόσφαιρο , ψιλοβοηθούσαμε το μπάσκετ καιρός είναι να τελειώνει και αυτό.....

Αναλυτικά το πρόγραμμα
1η αγωνιστική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΑΕΚ (διεκόπη)
Ρεπό ο ΠΑΟΚ
2η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ρεπό η ΑΕΚ
3η αγωνιστική: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Ρεπό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης
4η αγωνιστική: ΑΕΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ρεπό ο ΠΑΟΚ
5η αγωνιστική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ
Ρεπό η ΑΕΚ
6η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ρεπό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Λογικά ο ΠΑΟΚ σαφώς εχει προβάδισμα ενω η ΑΕΚ απ οτι ρώτησα φίλο που ασχολείται με το βόλεϊ ειναι ομάδα Β' εθνικής ήδη !
Ενδιαφέρον, θα δούμε την μάχη της παραμονής.