Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0: Νίκη έστω και φιλική

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0 για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Νίκη μετά από 6 εβδομάδες για την ομάδα μας χτες. Σε ένα παιχνίδι που επικρατούσε ... φιλικό πνεύμα και απίστευτη βαρεμάρα τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την παρουσία του.

Το παιχνίδι ήταν μια τρελή σούπα (περιμέναμε τίποτα άλλο;) και είχε ελάχιστες φάσεις. Σε μια από αυτές ο Σάλμον κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ΓΧ Γεωργιάδης. Ήταν το πρώτο εύστοχο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ φέτος μετά από 3 χαμένα, και το πρώτο εύστοχο μετά από 2 χρόνια...

Παραπάνω λόγια δεν αξίζει το παιχνίδι. Θα σημειώσω μόνο την πολύ καλή απόδοση του Ηλιάδη και μάλιστα σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του.

Επόμενο φιλικό στον Λεβαδειακό την Κυριακή 6 Απριλίου 2008 στις 1900.

3 σχόλια:

NOVITO είπε...

@''και απίστευτη βαρεμάρα τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός'' ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ??? ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ....ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ...ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑ!!!:)
Α ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΥΝΕΛΘΕ

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

χαχαχα!!! Στις δικές μας κερκίδες νοβιτο η ένταση ανέβηκε στο ημίχρονο! Τότε είπαμε καμια μαλακια και περάσαμε καλα

DonMits είπε...

Ναι λύσαμε το κυπριακό στέλνοντας τον Καζναφέρη στην Κύπρο, χαχαχαχαααα!

Θέλω να ξέρω ποιος το σκέφτηκε.

Πάντως όπως λέει και ο Στάθης, η στιγμή με τη μεγαλύτερη ένταση ήταν στο ημίχρονο όταν οι μπροστινοί μας μάλωναν για το αν πρέπει να φύγει ο Σάντος ή όχι.

Α ρε πστ μου που καταντήσαμε...