Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ

Η μεγάλη αλήθεια για την Εθνική μας είναι ότι ο Ρεχάγκελ αν εξαιρέσει κανείς τον Χούτο δεν είχε το υλικό για τίποτα παραπάνω. Δυστυχώς το 2008 δεν είναι 2004.Τότε δεν μας υπολόγιζε κανένας ενώ φέτος μας ήξεραν και μας περίμεναν. Οι παίκτες έχουν ξεπεράσει εδώ και καιρό τις δυνατότητές τους και όσα λέγονται ΤΩΡΑ κατά του Ρεχάγκελ και των παικτών είναι εκ του πονηρού.
Ο Γερμανός ήξερε ότι δεν μπορούσαμε αλλά φυσικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί όπως γνωρίζετε καλά φίλοι μου τα θαύματα γίνονται μόνο μια φορά. Και μόνο το γεγονός ότι πήγαμε στο EYRO ήταν μεγάλη επιτυχία. Μην ξεχνάτε ότι τερματίσαμε πρώτοι και με διαφορά στα προκριματικά.Ολα αυτά θέλουμε δεν θέλουμε είναι υπέρβαση. Μην ξεχνάτε ποιο είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τι υποδομή έχουν οι Έλληνες παίκτες.
Το να βγαίνει τώρα ο καθένας,ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΈΡΩΝ,και να κάνει κριτική στους παίκτες και στον Ρεχάγκελ νομίζω είναι άδικο. Αυτοί είμαστε,αυτό το ποδόσφαιρο έχουμε. Πρέπει να λέμε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΡΕΧΑΓΚΕΛ που μας πήρε από την ανυποληψία και μας έκανε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ αντί να τον βρίζουμε,εκτός αν θέλουμε πάλι στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ που τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στα κανάλια και στις εφημερίδες και κάνουν κριτική.Αυτοί που επί των ημερών τους είμαστε κομπάρσοι στην Ευρώπη και δεν μας υπολόγιζε ΚΑΝΕΝΑΣ και εξυπηρετούσαν μόνο σωματειακά συμφέροντα.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να αφήσουμε τον ΡΕΧΑΓΚΕΛ να κάνει την ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ για να μας ξαναοδηγήσει σε ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και στο μέλλον και όχι να ζητάμε την απομακρύνση του,γιατί τότε θα επιστρέψουμε σε εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε.

14 σχόλια:

Μπλέκ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗΤΟΥΣ .
ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ .ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ,
ΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.
Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΤΟΥ 2ΟΟ4 .ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.

HAMMER είπε...

Φιλε ΛΑΔΙΑ απο κριτικες και λογια στην Ελλαδα χορτασαμε.Θελουμε εργα.Και εργα ειδαμε μονο απο τον ΡΕΧΑΓΚΕΛ εστω και με τα λαθη του.Εξαλλου πρεπει να γνωριζεις οτι οποιος δουλευει κανει λαθη.Αλλο αυτο ομως και αλλο να λεμε οτι θελουμε.Και πριν το 2004 τα ιδια λεγανε για τον ΡΕΧΑΓΚΕΛ,και μετα την ηττα απο τους τουρκους τα ιδια αλλα ο γερμανος τους εκλεισε τα στοματα.Αφηστε τον λοιπον να κανει την ανανεωση,εκτος αν θελετε παλι Παναγουλια και Πολυγαυριου ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.Τελος μην ξεχνας οτι οι Ελληνες παικτες δεν εχουν ουτε την υποδομη ουτε την νοοτροπια να σταθουν σε τοσο μεγαλες διοργανωσεις.Η υποδομη δεν γινετε τωρα να αλλαξει αλλα την νοοτροπια εστω και λιγο καταφερε να τους την αλλαξει ο Γερμανος.Αυτα πρεπει να τα ξερεις και οχι να λες αοριστολογιες.

von Karagian είπε...

το πρόβλημα είναι ένα κύριοι: η νοοτροπία του ελληνα. αυτοί που έβγαιναν στην ομόνοια και πανηγύρισαν το 2004 αυτοί γυρνούν και αμαυρώνουν τη δόξα της ομάδας. ο φίλαθλος δεν είναι μόνο στις νίκες αλλά και στις ήττες. αλλά ο ισοπεδωτικός λόγος πάντα τα καταστρέφει όλα στην ελλάδα. όπως και στην πολιτική.

X-myalismenos είπε...

Τα χρήματα που παίρνουν τα "παλτά" του Ρεχάγκελ τα έπαιρναν και πριν το 2004;
Μόνοι τους φίλε Λαδιά δημιούργησαν αυτές τις προϋποθέσεις, με τον ιδρώτα και τους κόπους τους.
Και μαγκιά τους.
Ανοιξαν τον δρόμο και γιά τους επόμενους, γιατί βέβαια όλοι αυτοί κάποια μέρα θα σταματήσουν.
Αλλά η ιστορία θα γράφει πως ήταν οι πρώτοι Ελληνες ποδοσφαιριστές πρωταθλητές Ευρώπης.
Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας.

HAMMER είπε...

Χαιρομαι που οι περισοτεροι συμφωνητε με αυτα που γραφω για την Εθνικη ομαδα.Και κατι για τους παικτες.Οι περισοτεροι κακως παιρνουν τοσα πολλα λεφτα δεν τα αξιζουν αλλα αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο και οφειλετε κατα κυριο λογο στους μανατζερ και κατα δευτερο λογο στους προεδρους των ομαδων.Για κοιταχτε π.χ. ο Νουνιες ποσα λεφτα παιρνει το χρονο και τι προσφερει για να δειτε οτι το προβλημα ειναι γενικοτερο και οχι μονο των Ελληνων παικτων.Και εδω ειναι η μεγαλη δικαιωση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,που εκτος απο τα πρωτα χρονια που πληρωσε για να μαθει,παντα υποστηριζε οτι οι Ελληνες παικτες δεν αξιζουν τα λεφτα που ζητανε.Αλλα βεβαια στην σημερινη εποχη που ο ΠΑΟΚ ζηταει 2.5εκατ. για τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ και ο ΠΑΟ ΤΑ ΔΙΝΕΙ,χωρις να λεω οτι δεν ειναι καλος παικτης,τοτε καταλαβαινετε που εχει φτασει το πραγμα.

teo είπε...

ΦΙΛΕ HAMMER δηλαδή δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κριτική?Δέν κατάλαβα!Πρέπει να ξεφύγεις από το 2004 για να την κανεις!Αν είναι και τα επόμενα χρόνια να λέμε το 2004 συνεχεια και όλα καλά.Ασκούμε τώρα κριτική για το 2008!Ο άνθρωπος έκανε λάθοι εμφανή από κάποιον που γνωρίζει από ποδόσφαιρο.Δεν μπορείς να διεκδικείς κάτι παραπάνω από τους ίδιους παίχτες του 2004!Ότι είχαν να δ΄σουν το έδωσαν τότε (οχι ολοι).Βλέπε κίνηση ΖΑΓΟΡΑΚΗ.Δεν δικαιώθηκε ο άνθρωπος;Επρεπε αρκετοί να ακολουθήσουν τον δρόμο του και να μη σέρνονται μέσα στα γήπεδα.Απλά φτάνει.Όσο για τον ΟΤΟ το μόνο που κατάφερε φέτος ήταν να θυμήσει έναν παλιό ΕΛΛΗΝΑ προπονητή από τα παλιά!Ο άνθρωπος άφησε να δημιουργηθούν κλίκες οπότε....Ετσι δυστυχώς είναι το ποδόσφαιρο όταν κερδίζεις είναι όλα οκ!Αν χάσεις χάθηκες και πρέπει να έχεις και γερό στομάχι να το αντιμετωπίσεις!

Panagiotis είπε...

Εγώ συμφωνώ με τον Λαδιά. Να φύγει ο Ρεχάγκελ. Και να γυρίσει πίσω ο Παναγούλιας, να φέρει τον Τσαλουχίδη στην άμυνά, όχι ότι δεν γουστάρω τον Γιώτη, μου αρέσει πολύ, αλλά στα 43 του μπορεί ακόμα να παίξει. Να φέρει όλα τα φιλαράκια του, να ακούει τι λένε οι εφημερίδες και ο κάθε δημοσιογράφος. Γιατί οι δημοσιογράφοι όλοι έχουν παίξει μπάλα και το ξέρουν το παιχνίδι τόσο μα τόσο καλά. Όλοι, κουτσοί, στραβοί, να δώσουν τη γνώμη τους για την Εθνική μας. Γιατί όλοι αυτοί οι τύποι είναι αλάνθαστοι.

Ρε Κώτσο, δεν θέλω να ειρωνευτώ, απλά θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Είμαστε όλοι πικραμένοι αλλά να μην αφήνουμε την πικράδα αυτή να μας κυριεύει. Κριτική, σίγουρα, αλλά να μην γινόμαστε κάφροι (εκτός του Βρασίδα ;ο) )

HAMMER είπε...

Φιλε teo εχεις καθε δικαιωμα να κανεις κριτικη,αλλα πες μου ποιος παικτης απο αυτους που δεν πηρε ο Ρεχαγκελ μπορουσε να κανει το παραπανω σε αυτη την Εθνικη;Μηπως ο Παπασταθοπουλος;Μηπως ο Μητρογλου;Μηπως ο Παπαδοπουλος;
Ας σοβαρευτουμε λιγο

Μπλέκ είπε...

ΦΙΛΕ ΧΑΜΜΕΡ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ .ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΡΕΧΑΚΛΗ ..ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ....

Μπλέκ είπε...

ΧΑΜΜΕΡ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΕΛΛΑ ΑΝΤΖΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ..... .
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙΣ;Η ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ 2004..ΤΟ 2004 ..ΤΟ 2004
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ..ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ;

teo είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ Η ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΕΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΩΝ(ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΔΙΚΑ?)ΗΤΑΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΦΟΥΡΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΨΩΜΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ)ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ-ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ 5!!!!!!!ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!-ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

..ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ?ΠΟΣΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΚΑΨΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩ?ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ!ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΤΣΟΡΒΑ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ!Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ.ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!

HAMMER είπε...

Εγω επιμενω οτι ο Ρεχαγκελ δεν ειχε να παρει καλυτερους παικτες.Αυτο φανηκε και απο την ποιοτητα του περσινου πρωταθληματος,που ολοι συμφωνησαν οτι ηταν πολυ χαμηλου επιπεδου,και απο τους Ελληνες του εξωτερικου που εκαναν πολυ μετρια χρονια.Αρα τι να εκανε ο ανθρωπος;
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΙΝΗΣ,και οι υπολοιποι νεαροι θελουν ακομα πολυ δουλεια για να παιξουν σε τοσο υψηλο επιπεδο.Κατι που φανηκε ειδικα με τον ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ στα ευρωπαικα παιχνιδια της ΑΕΚ που το παλικαρι δεν εστριβε με τιποτα.Για αυτο ο Γερμανος προτιμησε αυτους που τελικα πηρε,που μπορει να μην ειναι οι καλυτεροι τωρα ,εχουν ομως την εμπειρια να σταθουν σε τετοιες διοργανωσεις.Αλλιως θα ειχαμε φλομωσει στις τεσσαρες.....

geokalp είπε...

συμφωνώ ότι ο Ρεχάγκελ είναι ο πλέον κατάλληλος για την Εθνική Ομάδα, ένας επόμενος απλά θα θέλει χρόνια και θα πετάξει το πουλάκι του 2010

εμείς στην Ελλάδα συνήθως βγάζουμε Χαριστέες, τι να κάνουμε τώρα...
οι Σαραβάκοι είναι δύσκολοι

εάν τον αλλάξουν πάντως, μόνο για Μπάγιεβιτς

geokalp είπε...

οτι θέλει ανανέωση, σίγουρα, η Τουρκία 2002 - 2008 είναι ο οδηγός