Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΑΕΚ:Ο ΠΑΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΒΕΝΕΤΙΔΗ...ΝΤΕΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ;


ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΕΤΙΔΗ [ΠΑΛΙ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ]


-ΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΟΣΦΠ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
-ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ .ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,,,ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗ.....
-Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΛΙΡΑ ΕΚΑΤΟ[ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ] ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΚΟΙΛΙΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ;ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ 1 ΕΚΚΑΤ ΕΥΡΟ .. ΟΠΩΣ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ
- ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ [ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ]ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΤΙΤΛΟΣ.
-Ο ΣΚΟΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
-ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ 32 ΧΡΟΝΩΝ .ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ[ΝΕΑΡΟ]ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ..

ΥΠ:Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 2ος περιφερειακός ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.

4 σχόλια:

zagr είπε...

φίλε, γουστάρω τους προβληματισμούς σου, γιατί ταυτίζονται απόλυτα με τους δικούς μου.
Ο Βενετίδης είναι κατάντια, αλλά το χειρότερο είναι ότι τον θέλει απαραιτήτως ο Δώνης. Αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο. Έχει καταλάβει ο νέος μας προπονητής πού ήρθε και τι απαιτήσεις υπάρχουν; ή νομίζει ότι βρίσκεται σε ομάδα παραπλήσια της ΑΕΛ.
Ο Μπασινάς για μένα είναι τελειωμένος. Θυμίζει επιστροφή ανάλογη των Ζήκου, Δέλλα, Καραγκούνη κλπ.
Ο Βγενόπουλος βάζει τα γυαλιά σε όλους, γιατί αν και έχει το μπάτζετ να χτυπήσει ξένους, ξεκίνησε το χτύσιμο της ομάδας με Έλληνες ή γαλουχημένους Έλληνες (Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Τζιμπούρ κλπ)
Καλό κουράγιο!

Μπλέκ είπε...

φιλε μου φοβαμαι οτι φετοσ στην αεκ δεν εχουν ακομα καταλαβει οτιΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΗΓΑΜΕ 2 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ .ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΕΤΙΔΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΡΑΧΤΕΣ [ΧΑΦ] ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ.ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΓΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ..

zagr είπε...

δεν χρειάζεται να φέρνεις και τον τελειωμένο και τον κράχτη.
Η συνταγή είναι γνωστή και πετυχημένη:
παίχτες σε καλή ηλικία (κάτω των 30)
κατά βάση γηγενείς
με τις κατάλληλες προσθήκες ξένων με αξιόπιστα βιογραφικά (ηγέτες στις ομάδες τους, διεθνείς έστω και στην εθνική Σκοπίων, όχι κορεσμένοι).

Mr. Fosil είπε...

Νομίζω πως αν είμαστε από τώρα σε θέση να κρίνουμε τις μεταγραφές αξίζει ένα μπράβο για τον Σκόκο και , που δείχνει πολύ καλός.. και ίσως για τον Μπερνς..
Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω απόλυτα και θεωρώ ότι κι ο Κατσουράνης που ακούγεται, όπως έδειξε και από το euro (που ήταν ανύπαρκτος..), μόνο για συνταξιοδότηση θα έρθει, αν έρθει..