Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ....Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΦΩΝΑΞΕ ΠΑΡΩΝ


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...


ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ....


Μεγάλο μπράβο στους Τούρκους...

9 σχόλια:

HAMMER είπε...

λεχαιοναριε ειναι κριμα να βγαινουν εκτος ομαδες που παιζουν ΜΠΑΛΑ καινα περνανε οι κωλοφαρδοι οι τουρκοι.ρε καλα την ελεγε πορνη την κωλομπαλα ο κρασοφονιας ο ΟΣΙΜ

teo είπε...

HAMMER!!!!!!!Oσο έτρεξαν οι Τούρκοι σε αυτό το μάτς οι δικοι μας δεν έτρεξαν και στα τρία μαζί.Συνφωνώ με LEX συνχαρητήρια στους γειτονές μας.Όταν μια μεγάλη ομάδα θέλει να λέγεται μεγάλη πρέπει να προσέχει τις λεπτομεριες που σε τέτοια παιχνιδια συνήθως κρίνουν και τον νικητή.Απλά κάνεις ενα φάουλ πετάς μια την μπάλα πλάγια και τέλος και όχι να τρέχει ο καραγκιόζης (κατά εμένα προπονητής της Κροατίας)να διαμαρτύρεται σον διαιτητή για την καθυστέρεσή.Πάει να βγάλει τις ευθύνες από πάνω του για το τελευταίο 1 λεπτό!ΕΛΕΟΣ!

Mike είπε...

Μάγκες κάπου ανάμεσα είναι η αλήθεια. Όντως το ματς ήταν συναρπαστικό όσον αφορά στην εξέλιξη του αλλά δε μπορώ να συμμεριστώ την άποψη σου φίλε hammer περί κωλοφαρδίας των Τούρκων. Θα ήταν κωλοφαρδία αν το κάνανε μια φορά. Απόψε όμως πέτυχαν τη τρίτη συνεχόμενη ανατροπή τους!! Είναι η μόνη ομάδα του Euro που παίζει με πάθος και ψυχή. Σαφώς στάθηκε τυχερή αλλά δε νομίζω ότι τελικά προκρίθηκε άδικα. Για τη Κροατία που λες όντως έπαιξε ωραία μπάλα σε όλα τα ματς μέχρι τώρα και προσωπικά τους υποστήριζα μαζί με τους Ιταλούς. Αλλά όταν βάζουν γκολ στο 119' και το τρώνε στο 121' εεε ας πρόσεχαν!
Πάντως κόντρα στους Γερμανούς λογικά δεν έχουν τύχη οι Τούρκοι, όπως δύσκολα θα είχαν και οι Κροάτες..

Μπλέκ είπε...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΝΤΑ [ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ 2004].ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ»

HAMMER είπε...

Παιδια ισως να εχετε δικιο.Απλα εγω αντιπαθω παρα πολυ τους τουρκους και δεν θελω ουτε να τους βλεπω.Παντως επιμενω χαλαει η διοργανωση οταν βγαινουν εξω ομαδες που προσφερουν θεαμα.

teo είπε...

HAMMER.......και οι Ολλανδία πρόσφερε θέαμα αλλά πήγε στο σπιτάκι της!Οι Ρωσσοι ήταν οκάδες ανώτερη ομάδα και δεν τις δώθηκαν και 2 πεναλτάκια!

Lexaionarios είπε...

ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ....

ΟΠΩΣ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ...!!!!!!

ΑΝΟΙΓΩ ΠΛΗΓΕΣ?

Lexaionarios είπε...

@ΗΑΜΜΕΡ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΩΦΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ 2004....
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΤΟ 2004....

HAMMER είπε...

Λαιχεοναριε εγω ποτε δεν ειπα οτι δεν ειμαστε τυχεροι το 2004 αλλα εσυ με αυτα που τωρα λες στην ουσια παραδεχεσαιτην ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ των(ουτε να τους πιανω στο στομα μου δεν θελω).

Α και το αλλο.Δηλαδη μονο οι ακατανομαστοι ειναι φιλοτιμοι;
Οι αλλοι δηλαδη τι ειναι;Αφιλοτιμοι.
ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ