Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΥΠΟΔΟΜΗ [ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ] 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.


1 ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ 3-5 ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ .ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.


2 ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ .ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ [30-40 ΕΥΡΟ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ]ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Η ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ..


3 ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ [ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ,ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟΥΣ].ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΑΝΤΟΧΗΣ-ΤΕΣΤ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ[ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ]ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ .


4 Η 4 ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ .ΥΠΑΡΧΟΥ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ [ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΜΠ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ].
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
ΤΟ ΕΥΡΟ ΤΟΥ 2004 ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΣΧΟΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ .
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .

7 σχόλια:

HAMMER είπε...

Πολυ καλο το αρθρο σου.Αυτα που γραφεις τα γνωριζω και συμφωνω απολυτα μαζι σου.Τελος παντων δεν μπορουμε εμεις να φτιαξουμε το Ελληνικο ποδοσφαιρο αφου αυτοι που κρατουν τις τυχες του στα χερια τους ειναι ανικανοι και ΛΑΜΟΓΙΑ.Παντως καλο ειναι να τα λεμε για να μαθαινει ο πολυς κοσμος που δεν τα γνωριζει.

Κώστας είπε...

Είσαι απόλυτα σωστός σε όλα.
Δεν έχω να προσθεσώ τίποτα απολύτως...

zagr είπε...

Να προσθέσω επίσης:
1. το μειωμένο επαγγελματισμό του Έλληνα. Όπως σε όλους τους τομείς έτσι και στο ποδόσφαιρο, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, όταν "πιαστεί", χαλαρώνει, προτιμά την καλή ζωή. Ακόμη και σε πρωτοκλασσάτη ομάδα της Ιταλίας να βρεθεί, θα προτιμήσει τη φραπεδιά της πατρίδας.
2. την αγάπη του Έλληνα για το ποδόσφαιρο, που στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο μεγάλη όσο νομίζουμε. Χαρακτηριστικό στοιχείο τα εισητήρια των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες, σε σχέση με τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Ο Άγγλος πχ ή ο Ιταλός ή και ο Πορτογάλος, το ποδόσφαιρο το έχει στο DNA του. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Ακόμη και οι γυναίκες τους έχουν άποψη (οι Ελληνίδες μόνο αν είναι ωραίος ή έχει κατακτήσει το euro). Ο Έλληνας, ας μην γελιόμαστε. Αν είναι Σάββατο βράδυ, θα προτιμήσει τα μπουζούκια. Αν είναι άλλη μέρα, θα προτιμήσει τη φραπεδιά. Αν έχει κακοκαιρία, θα αποφύγει την ταλαιπωρία.
3. Ενισχυτικό της παραπάνω απαξίωσης, είναι φυσικά και η αναξιποπιστία του ελλ. ποδοσφαίρου, γεγονός που δε νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσω.
4. Τα παραπάνω, αποθαρρύνουν τους σοβαρούς επιχειρηματίες να επενδύσουν, μπας και διορθωθεί κάτι, με αποτέλεσμα τον υπόψη χώρο να τον λυμαίνονται τα γνωστά λαμόγια.
Και πολλά ακόμη μπορούμε να πούμε...

Μπλέκ είπε...

χρησιμα ολα τα σχολια των φιλων ,τουλαχιστον υπαρχουμε και εμες ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ...

Lexaionarios είπε...

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΛΑΔΙΑ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ....ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ...

"ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!

#####ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ###### ....


ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ..."ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ"-"ΠΑΙΔΙΑΣ"-"ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ"-"ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ"-"ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ"

teo είπε...

ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΩΣΤΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΚΟΜΗ.

..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ....ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!

..ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ 5-6 ΤΣΑΜΠΙΟΝ-ΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20αριά ΟΥΕΦΑ ΩΣ ΤΩΡΑ.

..ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΛΠ

..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!

..ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ!!!!1000 ΦΟΡΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ?ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ......ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΙΧΤΕΡΙΣΟΥΝ........

Μπλέκ είπε...

αρχικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .
ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗ ΝΕΤ ΒΓΑΖΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;
ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ ..
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ....ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ........