Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Euro 2008 : Ισπανία – Ιταλία 4-2 (0-0)

Στο γήπεδο «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» στη Βιέννη έγινε ο αποψινός αγώνα μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας. Η Ισπανία δεν είχε κερδίσει τους Ιταλούς εδώ και 88 χρόνια σε επίσημο παιχνίδι μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων. Η δίψα για νίκη κύριο χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων, παρουσία του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας καθώς και του Μισέλ Πλατινί του Ζινετίν Ζιτάν και άλλων επισήμων. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με ολοφάνερη επικράτηση των Ισπανών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν και για ένα πέναλτυ που δεν έδωσε ο πιανίστας διαιτητής Fandel του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η επικράτηση στα σημεία της Ισπανίας εξακολούθησε, με του Ιταλούς στο μεγαλύτερο μέρος να αμύνονται αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και έτσι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στη παράταση. Τελικά και η παράταση έληξε ισόπαλη και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτυ, όπου νικήτρια με 0-0 ανεδείχθη η ομάδα της Ισπανίας με 4-2 νικώντας τους Ιταλούς μετά από 88 χρόνια.

Η σημερινή νικήτρια ομάδα της Ισπανίας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Euro 2008 και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη πλέον ομάδα της Ρωσίας σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα οδηγήσει το νικητή στον τελικό της επόμενης Κυριακής.


2 σχόλια:

X-myalismenos είπε...

Ο παππούς που ξέχασε τα χάπια του γιά την επιληψία, έκανε ό,τι μπορούσε γιά να περάσει η...Ελλάδα Β' αλλά τελικά τον έσωσε ο Κασίγιας.
Ο Γκασόρλα κι ο Γκουίσα...
Μάλιστα.
Κάνε τα ίδια και με την παρέα του Αρσάβιν και θα πας στο ΚΑΠΗ να παίζεις τάβλι.
Τρελλόγερε!!!

teo είπε...

Ετοιμος ηταν σε όλο το μάτς να δίνει σε αυτή την ΙΤΑΛΙΑ ελπίδες!Τέλος καλό όλα καλά και γλυτώσαμε ευτυχως στην συνέχεια να δούμε κανένα καλό μάτς.Η Ιταλια έπαιξε κάπως σαν την ΕΘΝΙΚΗ μας.Ιδιες εμφανήσεις ίδιους στόχους, ιδια κατάληξη.