Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Πώς διάβολο τους μαθαίνουν τέτοια πράγματα;;;

Κι εκεί που έπινα ήσυχος τον καφέ μου και διάβαζα γιά την μεταγραφή του ταλαντούχου Χριστοδουλόπουλου στην ομάδα μου, έπεσε τυχαία το μάτι μου επάνω σ ένα βίντεο.
Κι αμέσως μου έμεινε ο καφές στο λαρύγγι...
Ποιά υποδομή αδέρφια και ποιά ταλέντα;
Ομολογώ πως έχω παρακολουθήσει αρκετές προπονήσεις τμημάτων υποδομής του FC Barcelona στο Mini Estadi και στα ξερά του Camp Nou.
Πάντα με εντυπωσίαζε ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους επίδοξους ποδοσφαιριστές στην Βαρκελώνη.
Προπονητής, γυμναστής, γιατρός, φυσιοθεραπευτής, παιδοψυχολόγος, προπονητής τερματοφυλάκων γιά κάθε μιά απ τις δεκάδες ομάδες υποδομής που διαθέτουν οι blaugrana.
Μήπως θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα;
Μήπως θέλετε να δείτε από πού ξεκινούν οι νέοι Μέσσι και Μπόγιαν;
Πάρτε μιά γεύση.
Και μην τρομάζετε.
Richard Ebwelle, Καμερουνέζος, ετών 12

Καλημέρα

3 σχόλια:

geokalp είπε...

ουδέν σχόλιο...

teo είπε...

Φιλε ΕXAR.Αυτά για μας τους Ελληνες είναι δυστηχώς μόνο για να τα βλέπουμε.Μας πάει γάντι αλλά θα τα αποκτήσουμε σε 1000 χρόνια και μαλλον λίγα έβαλα!Δεν ενδιαφέρεται κανείς,ίσως μερικοί που βαρέθηκαν.Αυτά τα πράγματα θέλουν σχέδιο,έρευνα,όραμα,πολιτική βούληση,και ικανούς ανθρώπους να τα υλοποιήσουν.Τι νομίζεις μόνο εμείς τα ξέρουμε αυτά?Εμείς τα έχουμε δει?Και αυτοί(αρμόδιοι)τα είδαν τα ξέρουν αλλά δεν τα κάνουν!


...Πρίν μερικά χρόνια με ένα φίλο πήγαμε στην Ολλανδία και χαζέψαμε.......!!!!!!!!Μειναμε στην ΧΑΓΗ Κάθε τετραγωνάκι και γήπεδο με φυσικο μάλλον χόρτο έχουν πολυ πράγμα εκεί!Πήραμε το τρενο περάσαμε Ροντερνταμ τα ίδια και καλύτερα φτάσαμε Αμστερνταμ πιο τέλεια.Κατά την διαδρομή και εγώ δεν ξέρω πόσα γηπεδάκια μέτρησα!!Πως να μη γίνουν μπαλαδόροι εκείνοι και η δικοί μας να παίζουν κάτι που να μοιάζει με ποδόσφαιρο αλλά στην πραγματικότητα είναι μιά ΜΑΠΑ!

Mike είπε...

Ο geokalp είπε...

"ουδέν σχόλιο..."


Χα χα χα χα χα!!

Κορυφαίο! Το καλύτερο σχόλιο ever!

Φίλε geokalp απλά...
γάμησες!!!