Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ:ΛΟΥΖΕΡ.....

ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ [ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ]ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ,ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΛΟΥΖΕΡ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΑΒΟΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ .ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΘΗ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.
Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ .

ΥΠ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ[ΑΡΣΑΒΙΝ] ΠΟΥ ΕΜΠΑΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ [ΝΤΡΙΜΠΛΕΡ]ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΦΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΖΟΥΜΑΡΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑΤΟΥ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕ.

ΥΠ:ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ..ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ....ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΣΚΟΡΑΡΕΣ

2 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΡΩΣΙΑ ... ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ...

Mike είπε...

Πράγματι να αρχίσεις να πιστεύεις στο χαρακτηρισμό "loser"!

Η Ολλανδία μετά το ΄88 που πήρε το μοναδικό Euro πήγε 3 φορές στους "4" και αποκλείστηκε, ενώ πριν το ΄88 είχε φτάσει άλλη μία φορά και πάλι στα ημιτελικά(και φυσικά αποκλείστηκε)!

Η Ισπανία το πήρε το ΄64 στη χώρα της(τότε συμμετείχαν μόλις 4 ομάδες στα τελικά!)και από τότε μόνο το ΄84 έφτασε στον τελικό, ενώ όλλες τις άλλες φορές φεύγει από τους "8"! Σήμερα είναι ήδη στα προημιτελικά και ευελπιστεί ότι θα σπάσει την αρνητική παράδοση κόντρα... στους Ιταλούς!

Τέλος, η Πορτογαλία το ΄84 έφτασε στους "4" όπως και το 2000. Το 2004 όλοι θυμόμαστε τί έπαθε! Όλες τις άλλες φορές και αυτή αποκλείεται από τους "8"!

Είναι να μη τους λέμε loser;;;!!!!