Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Euro 2008 : Η Γερμανία στον Τελικό, νίκησε την Τουρκία με 3-2

Η Γερμανία σε ένα αγώνα τον έκτο ημιτελικό στην ιστορία της σε Εuro από τους οποίους μόνο έχει χάσει πήρε την νίκη απέναντι στους Τούρκους οι οποίοι κυνήγαγαν το όνειρο της Ελλάδας του 2004. Διαιτητής του αγώνα ο Massimo Busacca. Στο 22΄ προηγήθηκαν οι Τούρκοι με τον Ugur Boral, οι Γερμανοί μέσα σε 4΄ χωρίς καθυστέρηση ξαναμπήκαν στο παιχνίδι και στο 26΄ με τον Schveinsteiger ισοφάρισαν σε 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 78΄ με τον Klose η Γερμανία προηγήθηκε με 2-1, αλλά η Τουρκία συνηθισμένη στις ανατροπές ισοφάρισε και πάλι στο 86΄ με τον Semih Senturk, και στο 90΄ τελικά η Γερμανία προηγήθηκε με 3-2 στο 90΄ με τον Lahm ο οποίος και χάρισε την νίκη και την πρόκριση στη Γερμανία.

Φιλαράκια μετά τη δύσκολη νίκη τους αυτή, οι Γερμανοί εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο τελικό του Euro 2008 την Κυριακή, απέναντι στον νικητή του αυριανού ημιτελικού μεταξύ της Ισπανίας και της Ρωσίας. Όπως και να έχει, οι Τούρκοι είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση σε σημείο που έστω και η μέχρι σήμερα επιτυχία τους να παραμείνει ιστορική.

Palios Lamiotis


3 σχόλια:

teo είπε...

Την τελευταία παράγραφο να την κρύψεις από τον HAMMER!!!!!!!!!

HAMMER είπε...

Σωστος ο ΤΕΟ.Μου βγαλανε την ψυχη μεχρι να αποκλειστουν οι ακατανομαστοι.ΛΑΜ-ΛΑΜ-ΛΑΜ-ΛΑΜ-ΛΑΜ-ΛΑΜ.Ετσι στο 90 για να ποναει πιο πολυ....
Και μην νομιζετε οτι ειμαι γεμανοφιλος και αυτοι ΟΥΝΟΙ ειναι.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ FIFA.....

Mike είπε...

Εγώ πάλι είδα τους Γερμανούς να κάνουν... πλάκα στους Τούρκους. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, 4 λετπά μετά, με την πρώτη επίθεση τους στον σγώνα... 1-1!
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι σιγά σιγά, χωρίς μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και χωρίς να απειληθούν σοβαρά, έφτασαν στο 2-1 στο 79'. Και αφού ισοφαρίστηκαν στο 86', έκαναν άλλη μία επίθεση στο 90' και πήραν το ματς!

Τρομερά ποσοστά ευστοχίας δηλαδή. Και δε μιλάμε για... μπάσκετ, αλλά για ποδόσφαιρο!

Ακριβώς το ίδιο είχαν κάνει και με τους Πορτογάλους(παρεμπιπτόντως ίδιο σκορ 3-2). Απίστευτοι τύποι...