Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΝΕΤ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ=ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ .

ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΤ [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ]ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο [ΑΝΤΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΕΛΕΩ ΑΛΦΑ ]ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ [ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΡΑΓΕ ;].



ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΗΤΑΝ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ.

ΚΥΡΙΟΙ[ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ] ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗ ΝΕΤ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ.

1 Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

2 ΣΤΗΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 60% ΟΣΦΠ 30% ΠΑΟ 5% ΑΕΚ ΚΑΙ 5% ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1.οο ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

3 ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ [ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ,ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ] ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ [ΜΙΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ] .


4 Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

5 ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

6 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΡΑΓΕ ;ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ .ΑΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΤΑΙ....

12 σχόλια:

geokalp είπε...

Κώστα όταν έπρεπε δεν αντέδρασε κανείς!
κι εξηγούμαι: στα δελτία ειδήσεων, στα πάνελ, παντού όπου υπάρχει πολτική συζήτηση δεν έχει καθιερωθεί να έχουμε 1 ΝΔ κι ένα ΠΑΣΟΚ; με ολίγο από τους υπόλοιπους; κάποτε 1, κάποτε 2, σήμερα 3; μιλάω για ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ
αυτό πέρασε!
κι ήταν τόσο καλό που το κόπιαρε και η εκπομπή της ΝΕΤ, η οποία είναι μακράν απαράδεκτη λόγω του ότι έχει
-3(!!!) παρουσιαστές - δε φτάνει ένας; κουράζεται;
-σχολιαστή ανά ομάδα που κάνει(sic) πρωταθλητισμό, τους γνωστούς του ΠΟΚ. Βέβαια, εάν έχουμε κάποια άλλη ομάδα, θα καλέσουμε και το ..σχολιαστή της!

όποιος έχει παρακολουθήσει αθλητικές εκπομπές στο εξωτερικό, απλά δε βλέπει!!!
1000 φορές όλα τα γκολ σε τρίλεπτο!

geokalp είπε...

όχι της Ετ3 η εκπομπή είναι άχρωμη, άοσμη και άγευστη, αλλά πάντως βλέπεται καλύτερα

HAMMER είπε...

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ συμφωνω μαζι σου,αλωστε αυτα περι στημενων εκπομπων και δημασιογραφων τα εχω γραψει σε ανατρηση του ΜΑΙΟΥ.Η γνωμη μου ειναι οτι οι αθλητικες εκπομπες της Κυριακης πρεπει να δειχνουν μονο τα στιγμιοτυπα των αγωνων σε Ελλαδα και Ευρωπη και οχι να κανουν αναλυσεις της πλακας με πινακακια και βελακια.Αυτα ειναι μονο για καταναλωση και δεν προσφερουν τιποτα.Και βεβαια εχουν ξευτιλισει την πιο ιστορικη αθλητικη εκπομπη.Και φυσικα αναφερομαι στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ που την καταντησανε αηδια.

exotrela είπε...

Πες τα αδερφέ,γιατί αν τσατίζεσαι εσύ που εκπροσωπείς την ΑΕΚ,φαντάσου πως νιώθει η υπόλοιπη Ελλάδα.Προσωπικοί μου φίλοι,Ολυμπιακοί συγκεκριμένα, παραδέχτηκαν πως το έχουν παρακάνει εκεί στη ΝΕΤ.Αλλά όπως λέει και ο λαός,το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και αφού ο αρχισυντάκτης της εκπομπής,κάνει τα στραβά μάτια, προφανώς κάποιο λάκκο έχει η φάβα.Πουλάει το στυλάκι αυτό.
Με τα μυαλά τους φυσικά.Ας όψεται το μονοπώλιο.Υπάρχει και η εναλλακτική λύση με τους Αντώνηδες που και εκεί ασχολούναι με το πλήθος και τη μάζα,αλλά τουλάχιστον διακριτικά.
Τα λόγια είναι περιττά.

gatti είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο σ΄ αυτά που λες. Ειδικά αυτό με τον Πουρουπουπού είναι απαράδεκτο. Ο άνθρωπος ακολουθεί τον Ολυμπιακό σε όποιο κανάλι κι αν έχει τα δικαιώματά του.

Πριν από λίγο καιρό τους τα είχαν χώσει ο Σκόρδας και ο Τσακίρης. Και εντάξει, ο Σκόρδας είχε τον καημό του
τότε με τον Μπάγεβιτς, όμως ο Τσακίρης είχε ασχοληθεί με την ουσία του θέματος όταν τους είχε επισημάνει ότι είναι απαράδεκτο η υπόλοιπη Ελλάδα, η περιφέρεια και η Β΄ Εθνική να περιμένουν να πάει 1 μετά τα μεσάνυχτα για να δουν δυο φάσεις από τα παιχνίδια των ομάδων τους. Αλλά τι το ψάχνουμε... Ο,τι θέλουν κάνουν!

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτοι (ήπιος χαρακτηρισμός) οι κατσαρός παπαδημητρίου. Αλλα και τα αφεντικά τους τι κάνουν ; Ολη η Ελλάδα καθε Δευτέρα πρωΐ τους κράζει ασύστολα αλλά τα αφεντικά δεν έχουν πάρει χαμπάρι ;;;

X-myalismenos είπε...

Αστείες εκπομπές, αστείες αναλύσεις, αστεία σχόλια, καφενειακού τύπου χουλιγκανιλίκι από Αντωνίου, Αλεξανδρή και Κωστή (γιατί αυτά πουλάνε, χουχουχου, χουχουχου).
Δυστυχώς σοβαρές αθλητικές εκπομπές που να ασχολούνται με την αγωνιστική δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, ούτε στα κρατικά κανάλια, ούτε στα ιδιωτικά, ούτε στο συνδρομητικό.
Εδώ βλέπουμε αμοντάριστες όλες τις συνεντεύξεις τύπου, όλων των προπονητών.
Οποιος δεν κοιμάται πριν τις 12 είναι ήρωας.
Δεν νομίζω πως θ αλλάξει ποτέ κάτι.
Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται.
Δυστυχώς είναι ένα κύκλωμα που απλά κόβει βόλτες στα κανάλια και συνεχώς θα το τρώμε στη μάπα.

geokalp είπε...

το συνδρομητικό - αν και δε το βλέπω συχνά - είναι αρκετά πιο σοβαρό, κυρίως γιατί ο Καραλής είναι αρκετά σοβαρός

X-myalismenos είπε...

Αλλο σοβαρό ύφος, άλλο σοβαρή εκπομπή.
Αυτόν τον σώζει το γεγονός πως την κάνει μόνος του και δεν έχει κι άλλα κοκόρια.
Αλλά κατ ουσία, ούτε αυτή ξεφεύγει απ την μετριότητα.
Eχετε παρακολουθήσει ποτέ Domenica Sportiva απ την RAI?
Θα μελαγχολήσετε...

Christos είπε...

ρε παιδιά, εδώ και δύο χρόνια ακούω στο ράδιο(και συγκεκριμένα στην ΕΡΑσπορ, παράπανα για την Αθλητική Κυριακή....Αφού όλοι είναι δυσαρεστημένοι γιατί κάθονται και τη βλέπουν??? Γιατί ακόμα και οι αρχισυντάκτες,στο φόβο των αφεντικών για χαμένο χρήμα από διαφημίσεις, θα αναγκαστούν να αλλάξουν τα προγράμματά τους...
Για αλλάξτε λίγο τα κανάλια σας σε ανταγωνιστικές εκπομπές(βλ. nova, ή αλφα για όσους δεν έχουν συνδρομητικό) και μετά θα σας πω εγώ....
Με το να λέμε είναι κρατική τηλεόραση και εμείς τη πληρώνουμε και πρέπει να υπάρχει ισότητα δεν κάνουμε τίποτα, το κάνουν τα τελευταία δύο χρόνια οι ακροατές της ΕΡΑσπορ και δεν έχουν καταφέρει τίποτα....
Άρα τι προτείνω εγώ?? Να μην βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει...


(προσωπικά ποτέ μου δεν έχω δει ούτε Αθλητική Κυριακή, ούτε άλλη αθλητική εκπομπή, τουλάχιστον όχι ολόκληρη...Το πολύ πολύ να δω τις φάσεις από κάποιον αγώνα που με ενδιαφέρουν χωρίς ήχο και χωρίς να κάθομαι να ακούω τον Βαρούχα και τον κάθε Βαρούχα για τη διαιτησία, μάτια έχω και βλέπω....
Προτιμώ χίλιες φορές τις ραδιοφωνικές εκπομπές...)

Μπλέκ είπε...

φιλε ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΛΦΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΓΚΕΟΛΚΑΠ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΡΕΣΑΙ

teo είπε...

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΑΜΑ ΟΥΤΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΚΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΤ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΑΘΛΗΤΙΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΣΤΙΣ 2 ΠΑΡΑ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.