Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Ανακοινώθηκε (και) επίσημα ο Αλέκος Λεώνης
















Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την πρόσληψη του Αλέκου Λεώνη ως νέο προπονητή του αντρικού τμήματος βόλεϊ: <<Ο Αλέκος Λεώνης είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος προπονητής του αντρικού τμήματος βόλεϊ Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει ισχύ ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά του "τριφυλλιού" για άλλο ένα έτος. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαλσαμίδης>>.

Από την πλευρά του, ο Μακεδόνας τεχνικός, δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές:
"Όλα πήγαν κατ' ευχήν. Αυτό που θέλω να ευχηθώ από την πλευρά μου είναι να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό από αυτές που έζησα σε προηγούμενες ομάδες και στην Εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλο καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΑΑ, Αλέξανδρο Έλληνα για τις προσπάθειές τους, το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξαν προς εμένα και εντέλει για αυτήν την συνεργασία".

Ο Παναθηναϊκός γίνεται πανίσχυρος σε ΟΛΑ τα αθλήματα. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, από τη στιγμή που ανέλαβε και το αντρικό βόλεϊ είναι διατεθειμένος να βάλει ΚΑΙ εκεί χρήματα αλλά και σε ΟΛΑ τα ερασιτεχνικά τμήματα για να (ξανα)κάνει τον ΠΑΟ μεγάλο ΠΑΝΤΟΥ.

Όσο για παίκτες η αρχή έγινε με τον Φρανκ Ντεπέστελε(πασαδόρος), ενώ το "μπαμ" πάει να γίνει με τον Λίονελ Μάρσαλ, τον Κουβανό με Ιταλικό διαβατήριο, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται μεγάλες Ιταλικές ομάδες. Βέβαια μένει ακόμη να ξεκαθαριστεί εάν ο Ντάντε μείνει ή όχι στην ομάδα. Εξετάζεται και ο Αμερικανός Τομ Χοφ, παίκτης που είχε ο Λεώνης στον Ηρακλή.

Το θέμα είναι ότι η ομάδα με μια δυο μεγάλες μεταγραφές πάει ΑΝΕΤΑ για double(δύο χρονιές τώρα το χάνουμε μέσα απ΄ τα χέρια μας!) και για το μεγάλο όνειρο: το champions league.

Δεν υπάρχουν σχόλια: