Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Euro 2008 : Ολλανδια – Ρωσία 1-3

Οι Ρώσοι από την αρχή του παιχνιδιού διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με το πρώτο ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με γκόλ του Pavlyuchenko στο 56΄. Σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου οι Ρώσοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά η τεχνική του τερματοφύλακα και αρχηγου της Ολλανδίας Van der Sar σταματούσε τους Ρώσους στο να επιτύχουν και άλλο τέρμα, μετά από λάθος του πετυχημένου μέχρι εκείνη τη στιγμή Ολλανδού τερματοφύλακα, τελικά οι Ολλανδοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Van Nistelrooy στο 86΄. Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 1-1 και έτσι οδηγήθηκε στην παράταση. Το πρώτο ημίχρονο έληξε και αυτό ισόπαλο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και συγκεκριμένα στο 112΄ ο Torbinski πέτυχε το 1-2 και στο 116΄ ο Arshavin πέτυχε το 1-3 για την Ρωσία και την έστειλαν με τα τέρματα αυτά στον ημιτελικό.

Φιλαράκια η ομάδα της Ρωσίας μετά την αποψινή νίκη της θα περιμένει τον αυριανό νικητή του αγώνα μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας στον επόμενο ημιτελικό που θα γίνει την Πέμπτη.


7 σχόλια:

Mike είπε...

Πάει και το παραμύθι με τους Ολλανδούς. Για μία ακόμη φορά δε μπορούν να περάσουν προημιτελικό ή ημιτελικό!
Πανάξια στους "4" η Ρωσία. Μεγάλος προπονητής ο Χίντινγκ παιδιά. Έχω ξαναπεί και ξαναγράψει ότι είναι ο καλύτερος του τουρνουά! Και βέβαια εκτός του -παιχταρά- Αρσάβιν οι πλάγιοι μπακ Ζιρκόφ και Ανιούκοφ είναι καταπληκτικοί.

Lexaionarios είπε...

@ΜΗΧΑΛΗ
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΧΙΝΤΙΝΓΚ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....Ο ΡΟΜΠΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ????

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ....ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΠΩΞΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ????


Υ.Γ ΤΟΝ ΖΙΡΚΟΦ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ....? ΚΥΡΙΟΙ, ΤΙΣ 4ΤΡΑΔΑ ΜΟΥ...?

ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΩΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ...!

Mike είπε...

Για τον Ρόμπεν φίλε έγινε πολύ συζήτηση... Μέχρι και την έναρξη του αγώνα δεν είχαμε ακούσει κάτι για τραυματισμό(και πράγματι δεν είχε κάτι). Και όταν ο Φαν Μπάστεν κλείνει τις αλλαγές στο 62' βρισκόμενος πίσω στο σκορ με 0-1 ΟΛΟΙ περίμεναν Ρόμπεν.. Ο κόουτς όμως προτίμησε Αφελάι. Ένας σίγουρα φέρελπις χαφ που όμως δεν έχει την προσωππικότητα να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Πως να το κάνουμε! Αλλά καλύτερα δε λες... Μπορεί ο Ρόμπεν να γύριζε το ματς και να μην πέρναγαν οι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ Ρώσοι!

"ΤΟΝ ΖΙΡΚΟΦ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ....?"
Ααααχ! Ξύνεις πληγές!!

Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις τρελένομαι. Στέλνουμε λέει σκάουτερ από δω κι από κει... Τέτοιους παίκτες ΔΕΝ μπορούμε να τους δούμε πριν εκτοξευθεί το κασέ τους;;

Αν θυμάσαι πριν από μερικά χρόνια είχε παίξει η ΑΕΚ με τη Ζενίτ. Τότε είχα δει τον Αρσάβιν και είχα πάθει πλάκα. Δεν τον είχε δει κανένας από τον Παναθηναϊκό; Τότε που θα κόστιζε 200.000 Ευρώ ενώ τώρα θα κοστολογείται στα 10.000.000€;;

HAMMER είπε...

Παιδια παρακολουθω πολλα χρονια Παγκοσμια κυπελα και Ευρωπαικα και καταληγω στο συμπερασμα,οτι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων,ομαδες που επαιξαν πολυ καλα στους ομιλους και πηραν ανετα την προκριση για τα προημιτελικα,στην συνεχεια αποκλειστηκαν απο ομαδες ειτε χειροτερες(ΒΛΕΠΕ ΚΡΟΑΤΙΑ-τουρκια)ειτε απο ομαδες που ειχαν περασει την τελευταια στιγμη τους ομιλους(ΒΛΕΠΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ) και πολυ φοβαμαι οτι θα γινει το ιδιο το βραδυ με την ΙΤΑΛΙΑ.Και αυτο συμβαινει γιατι αλλο οι ομιλοι,που επιτρεπεται το λαθος,και αλλο τα νοκ-αουτ παιχνιδια που τα λαθη πληρωνονται.Αυτο επαθε χθες και η συμπαθης ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Lexaionarios είπε...

@ΜΙΧΑΛΗ..
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ)ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΑΥΡΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

Mike είπε...

Φίλε hammer έχεις απόλυτο δίκαιο. Οι συμπαθείς προς εμένα Κροάτες κάνανε 3χ3 στον όμιλο και αποκλείστηκαν. Οι συμπαθείς προς εσένα Ολλανδοί το ίδιο.
Η μόνη ομάδα που πήρε το κύπελλο μόνο με νίκες ήταν το ΄84 η Γαλλία(είχε γίνει στη Γαλλία με 8 όμως ομάδες συνολικά, χωρίς όμιλο) ΚΑΝΕΙΣ άλλος!

Λες... "πολυ φοβαμαι οτι θα γινει το ιδιο το βραδυ με την ΙΤΑΛΙΑ". Εγώ το ελπίζω όντας φανατικός υποστηρικτής των Ιταλών!

Φίλε λεχαιονάριε, αυτή -όπως είπα και προηγουμένως- είναι η εύλογη απορία μου. Πώς είναι δυνατόν να ΜΗΝ βλεπουνε παίκτες που αγωνίζονται στο Ρώσικο πρωτάθλημα (ή στη Σκανδιναβία π.χ.) και που θα είναι οικονομικά προσιτοί και αντί αυτού, ψάχουν ΟΛΟ τον κόσμο και κατά καιρούς φέρνουν κάτι απίθανους τύπους!!!

Όπως λες, "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΑΥΡΑΚΙ..."

Πάντως προσωπικά εμπιστεύομαι το Ρότσα και για να επέμενε τόσο πολύ για τον Πεγεράνο της Βελέζ πρέπει να είναι καλός παίχτης. Ίδωμεν...

Mike είπε...

Μάγκες, sorry ένα μικρό λαθάκι.
Έγραψα πριν ότι "...Η μόνη ομάδα που πήρε το κύπελλο μόνο με νίκες ήταν το ΄84 η Γαλλία(είχε γίνει στη Γαλλία με 8 όμως ομάδες συνολικά, χωρίς όμιλο)".
ΥΠΗΡΧΕ όμιλος. Από το ΄80 οι 8 ομάδες της τελική φάσης χωρίζονταν σε 2 ομίλους των 4 με τους 2 πρώτους να παίζουν στον τελικό και τους 2 δεύτερους για τη τρίτη θέση.
Επομένως οι Γάλλοι έπαιξαν 3 ματς στον όμιλο(3 νίκες) και βέβαια τον τελικό, όπου με 4χ4 σήκωσαν το τρόπαιο.
Και με την ευκαιρία, να συμπληρώσω το κλου της χρονιάς: Ο Μισέλ Πλατινί με τα 9(!) γκολ. Ρεκόρ που ακόμη και σήμερα που τα ματς από 4 έχουν γίνει 6 πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί!