Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΝΤΡΟΠΗ ΑΔΕΡΦΕ.ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ...





Καλά τα έξτρα εισοδήματα από χορηγούς και διαφημίσεις,δεν αντιλέγω.Μαγκιά σου,στο φινάλε.
Και καλά κάνεις.Εδώ τα κάνουν σούπερσταρ που οικονομάνε τα κέρατα τους,πχ. Μπέκαμ,
Κακά,Ανρί,ο Ροναλντίνιο μέχρι και τη μάνα του επιστράτευσε,και πόσους ακόμα ξεχνάω.Για να μη μακρυγορώ,είναι δικαίωμα του καθενός να προβάλεται και να αμοίβεται,και δεν είναι κακό.
Συγκεκριμένα η ΕΠΟ είχε αναγγείλει τους επίσημους χορηγούς της,οι οποίοι είχαν γυρίσει αρκετά διαφημιστικά σποτάκια με την Εθνική μας ομάδα πριν την έναρξη του Τουρνουά.Είχαν κάθε δικαίωμα σαν χρυσοί χορηγοί τα οποία μάλιστα ήταν αρκετά έξυπνα.Δεν είοναι,όμως αυτό το θέμα μας.Ο Νίκος Λυμπερόπουλος,τον οποίο θεωρώ παικταρά,στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου λοιπόν,εκτός απο την επίσημη εμφάνιση της ομάδας,πριν βγει να απολογηθεί για τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Ρωσία,προτίμησε να φορέσει και ένα καπέλο που διαφήμιζε γνωστή φίρμα αναψυκτικών.Με τη συγκεκριμένη φίρμα έχει γυρίσει το γνωστό σποτάκι το οποίο έχει προβληθεί αρκετά.Οι υπέυθυνοι της εταιρίας προφανώς του έταξαν πριμ εκτός συμβολαίου αν φοράει το καπέλο στη συνέντευξη τύπου ,αφού εκατομμύρια Ελλήνων θα ήταν καρφωμένα στις οθόνες και κρεμασμένοι από τα χείλη του Νίκου.Ευκαιρία για δωρεάν διαφήμιση.Καλή αρπαχτή για το Νικολάκη.Ο Λυμπερόπουλος όχι απλά ενέδωσε,αλλά φρόντισε να φαίνεται το λογότυπο της φίρμας επιμελώς,σε σημείο να μη φαίνεται το προσωπό του.Έσκυβε το κεφάλι από ντροπή ο Νικοπολίδης και ο Άντζας,έσκυβε και ο Νίκος.

Έλεος,ρε φίλε.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ..... χτενίζεται.Πρωταθλητής Ευρώπης είσαι,αδερφέ.Δεν είσαι Γ'εθνική να βγεις στο TV-Εγνατία και στον Τόκο.Σεβάσου την στιγμή.

Είσαι πρωταθλητής,τα σκάτωσες και βγαίνεις να ζητήσεις συγνώμη από έναν λαό που σε λατρεύει.Δεν θα θα σου πάρει το κεφάλι στην πρώτη αποτυχία και θα σε ενθαρρύνει για να κάνεις νέες επιτυχίες και φυσικά νέα σποτάκια,γιατί θα είσαι ακόμα πιο δημοφιλής.Θα μπορούσες να είσαι ήδη πιο δημοφιλής αν αρνιόσουν κατηγορηματικά το deal με την φίρμα.Αν σεβόσουν την στιγμή σαν αληθινός πρωταθλητής.

Ίσως τελικά να μην είναι τυχαίο το γεγονός το ότι δεν στέφθηκες ποτέ πρωταθλητής.Μάλλον δεν το αξίζεις,όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.


Έχει διαφορά φίλε μου το τριφύλλι,από το γαυροκέφαλο και από το δικέφαλο.Αλλά γενικά αυτά βράζουν στο ίδιο καζάνι.Ούνα φάτσα,ούνα ράτσα.Όταν όμως στο στήθος της καρδιάς έχεις το εθνόσημο, οφείλεις λίγο παραπάνω σεβασμό και να μην αντιμετωπίζεις την κατάσταση σαν ευκαιρία για αυτοπροβολή και αρπαχτή.

Ο ίδιος άνθρωπος που με την συγκλονιστική του συνέντευξη για τους πυροπαθείς,πέρυσι το καλοκαίρι,με είχε συγκινήσει,διάλεξε τον ίδιο τρόπο για να με απογοητεύσει.Mε μία συνέντευξη.Κρίμα.

ADIOS

5 σχόλια:

Μπλέκ είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΙΤΛΟΙ [ΦΕΤΟΣ ΑΕΚ ][ΕΠΙ ΚΥΡΑΣΤΑ ΠΑΟ ]ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΑΝ ΚΑΙΘΑ ΠΡΕΠΕ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΑΕΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΠΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ .
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΥΜΠΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ .
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΟΙΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ......ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο Λυμπερόπουλος είναι απο τους πιο σοβαρούς ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Και αυτό βγαίνει απο την συνολική διαδρομή του. Οκ, δεν μας άρεσε το καπελάκι αλλά δεν θα τον απορρίψω γι'αυτό και μόνο. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι καραγκιόζηδες στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με την διαφήμιση του Λύμπε.

X-myalismenos είπε...

Εγώ πάλι συμφωνώ με την επισήμανση του φίλου μας γιά να μην πω πως με πρόλαβε.
Ολες οι ώρες δεν είναι κατάλληλες γιά να βγάζεις λεφτά.
Κι έπειτα, τί σχέση έχει το καπελάκι με το φετινό πρωτάθλημα;
Ούτε το γεγονός πως υπάρχουν μεγαλύτεροι Καραγκιόζηδες μας αποτρέπει να σχολιάζουμε παρόμοιες συμπεριφορές.

Μπλέκ είπε...

SHMASIA ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ .
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΛΥΠΜΕ ΦΙΛΕ ΕΞΑΡΧΙΩΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ .
ΕΔΩ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΟΟΖΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ [2]
ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ....

exotrela είπε...

Κώστα,προαναφέρω ότι είναι παικταράς,και δεν θα του πάρουμε το κεφάλι.
Δεν το περίμενα,απλά.
Ειδικά στο συγκεκριμένο τάϊμινκ με την Εθνική.Αυτό με πείραξε.