Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Μεταγραφολογία


Η καλύτερη εποχή για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους εκδότες αθλητικών εφημεριδών.Στα μέσα του καλοκαιριού,με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς,το μυαλό του καθενώς είναι κολλημένο στο τι θα συμπεριλαμβάνει το ρόστερ της ομάδας του,εν’όψει της σαιζόν που μας έρχεται.Καθημερινή ανάγκη η δίψα για ενημέρωση.Αγαπημένη συνήθεια,η φρέσκια φυλλάδα στη μασχάλη,γυαλί,μαγιώ,ξαπλώστρα και φραπεδάκι σε βαρελοπότηρο. Ή αν προτιμάτε,σερφάρισμα σε όλα τα αθλητικά site,κάτω από το aircondition,προς αναζήτηση της είδησης «βόμβας» που θα κάνει τα σάλια μας να τρέχουνε.

Και οι μέρες περνούν,οι φήμες ακολουθούν η μία την άλλη,ο τάδε υπέγραψε,ο έτσι ήρθε,ο τέτοιος ακούγεται για εκεί και πάει λέγοντας.Μας ταΐζουν κουτόχορτο και’μεις τα προβατάκια το τρώμε το φαγάκι μας.Ότι κατεβάσει το κεφάλι του καθενός,μας το πλασάρει με έντεχνο τρόπο,προσθέτει την απαραίτητη δόση σάλτσας και ιδού η αποκλειστικότητα και τα εύσημα από τον αρχισυντάκτη.Το τι ακούν τα αυτιά μας και τι διαβάζουν τα μάτια μας κάθε καλοκαίρι,δεν περιγράφεται.Είναι κρίμα να ξεγελούν τον κοσμάκη με μπούρδες και αναλήθειες.Είναι κρίμα να σκαρφίζονται φανταστικές συμφωνίες παραγόντων και να φουσκώνουν τα μυαλά των ανυποψίαστων οπαδών επειδή η περίοδος,τουλάχιστον αγωνιστικά,είναι νεκρή αλλά αυτοί πρέπει να πουλήσουν.Το μόνο που κερδίζουν είναι να φωλιάζει η δυσπιστία μέσα μας, με τους αναξιόπιστους που εμπιστευόμαστε εμείς.

Θα μου πεις,άλλαξε φυλλάδα,ή μην διαβάζεις ρε φίλε.Έλα που αυτό δεν γίνεται,όμως. Είμαι εθισμένος παθολογικά,βλέπεις.Επειδή έχω άποψη,θέλω πάντα να γνωρίζω,να μπορώ να επιχειρηματολογώ.Και πιστεύω πως οι περισσότεροι που θα αναγνώσουν το κείμενο μου,μου μοιάζουν.

Γι’αυτό φίλοι μου,χαλαρώστε.Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πριν τα μέσα Αυγούστου για το αν βελτιώθηκες από πέρσι,γιατί μέχρι τότε θα ακούσουμε πολλά ακόμα. Θα χρειαστεί γαϊδουρινή υπομονή για την συνέχεια.Εφημερίδες,φυσικά και θα ξεφυλίζουμε αλλά θα ακούμε πολλά και θα κρατάμε λίγα γιατί μετά από τόσα χρόνια, κατάλαβα ότι αυτό είναι το πιο συνετό.Μη πάθουμε και καμιά ηλίαση μες στο κατακαλόκαιρο.Τι να κάνεις,αδερφέ μου?

Ας όψεται η δίψα για ενημέρωση

1 σχόλιο:

Mike είπε...

Έτσι είναι φίλε. Κάθε χρόνο η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει. Το τί ονόματα έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια.. Τι παικταράδες έχουν έρθει (στα χαρτιά) δε λέγεται!
Εμείς και οι γείτονες Ιταλοί το παρακάνουμε κάθε φορά!
Αλλά όπως λες, ε, η όλη διαδικασία... έχει την πλάκα της!