Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Ο γολγοθάς του Θοδωρή.


Επιτέλους,αρχίζει να φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ.Τα λάθη και οι αρπαχτές των διοικούντων των περασμένων ετών που είχαν οδηγήσει την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στο βούρκο,αργά και σταθερά διαγράφονται.Χάρη στην πανάξια ομάδα του Θοδωρή Ζαγοράκη που από τότε που ανέλαβαν έπρεπε να ανεβούν το δικό τους γολγοθά ,και εκτός από τις αντίξοες συνθήκες,είχαν να αντιμετωπίσουν και τις κακές γλώσσες που άρμεγαν τόσα χρόνια το σωματείο βυθίζοντας το όλο και περισσότερο,μέρα με τη μέρα.Οι δύσπιστοι που μόνο κακό κάναν στον σύλλογο,έχουν σιωπήσει πια βλέποντας τα αποτελέσματα.Η εμπιστοσύνη όμως των αγνών Παοκτσήδων υπερίσχυσε.Όχι μόνο για το καλό της αγαπημένης μου ομάδας.Όποιος νοήμων φίλαθλος δεν θέλει έναν δυνατό ΠΑΟΚ μάλλον δεν είναι και τόσο νοήμων.Δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς την αισθητή παρουσία του δικεφάλου του βορρά.Ομάδα βαρόμετρο,με άξιοζήλευτη έδρα,που σπάει την μονοτονία,έχει σίγουρα την δικιά της θέση στο Lobby των δυνατών.Με την ηγεσία του Θοδωρή σιγά σιγά ξαναβρίσκει την χαμένη της ταυτότητα και σκαρφαλώνει εκεί που την εκθρόνισαν οι αλήτες των προηγουμένων ετών.Δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου,λέγοντας ότι θα χτυπήσω πρωτάθλημα ή θα κάνω τρελή πορεία στο κύπελο UEFA αλλά έχει διαφορετική αίγλη η Superleague με έναν δυνατό Π.Α.Ο.Κ.

Τα έσοδα από την πώληση Fernandez,Χριστοδουλόπουλου αγγίζουν τα 5.100.000.
Η δικαίωση στο θέμα Shikabala με την Zamalek φέρνει άλλες 900.000 στα ταμεία της ΠΑΕ.
Μιλάμε για ένα ποσό που για τις δυνατότητες της ομάδας είναι αρκετά μεγάλο.Κάποιοι μπορεί να γελάνε,αλλά τα πράγματα έχουν έτσι.Καλώς ή κακώς,έτσι είναι.
Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα γράψει ότι φήμες ήθελαν,τα λεφτά να επενδυθούν για ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο.
Και εδώ ήρθε σφήνα η παραχώρηση 70 στρεμμάτων για 50 χρόνια από τον δήμο Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα στην κοινότητα της Νέας Μεσήμβριας,ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.
Το έργο αναλαμβάνουν γνωστοί εργολάβοι της Θεσσαλονίκης,αφιλοκερδώς,αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον σύλλογο.Οπότε τα κέρδη των μεταγραφών θα αξιοποιηθούν πλέον αναλόγως.Μεγάλη υπόθεση η στήριξη του κόσμου,όταν με τόση αβεβαιότητα,με τόσα προβλήματα,μετά από έναν μήνα διάθεσης των εισητηρίων διαρκείας έχει ήδη αγγίξει το όριο των 10.000.Μπράβο λοιπόν στα παιδιά που μπήκαν μπροστάρηδες στην εξυγίανση του συλλόγου,αψηφόντας τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν.ΜΠΡΑΒΟ τους.
Είναι όμως δυστυχώς τόσα πολλά τα χρέη,που τα έσοδα θα καλύψουν τρύπες του παρελθόντος.Δεν ανησυχώ όμως.Η σωστή διαχείρηση θα αποφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα και θα επανατοποθετήσει τον ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά του αξίζει.Για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου,για το καλό όλων μας.

4 σχόλια:

zagr είπε...

Δύο επισημάνσεις να κάνω:
1. Πόσο υγιής μπορεί να γίνει ένας οργανισμός (από μία απλή εταιρία έως και μία ολόκληρη χώρα), όταν δεν την κυβερνούν λαμόγια.
2. Τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ θα αρχίσουν όταν θα φτιάξει ομάδα. Όταν δηλαδή οι οπαδοί θα αρχίσουν να έχουν απαιτήσεις. Π.χ. άλλη η ψυχολογία των αεκτζήδων τα πρώτα χρόνια του ντέμη και άλλη σήμερα. Ομοίως, από εφέτος και οι αρειανοί δεν θα αρκεστούν απλά σε μία αξιοπρεπή πορεία.

exotrela είπε...

Μακάρι,φίλε μου να φτάσω στο σημείο να έχω απαιτήσεις.Θα έχω κάνει τεράστια πρόοδο.Δεν θα ξεχάσω όμως πόσο χαμηλά έπεσε η ομάδα μου.Θα είμαι αγνώμων.

Panagiotis είπε...

@ n_cave,
σωστό το #1. Απλή λογική

@exotrela,
η ομάδα δεν έπεσε ποτέ χαμηλά :-) Και στη Δ΄ να πάει, για 'μας θα είναι πάντα ομαδάρα. Οι ΠΑΟΚτζήδες είμαστε άλλη ράτσα, κάτι που δεν εξηγείται. Είχα τις υποψίες μου για το αυτό και όσο βλέπω το τι γίνεται τόσο το πιστεύω ότι είμαστε άλλη πάστα.

Fegia είπε...

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας.