Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ!!




ΛΥΣΙΑΣ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ¨...


Εχασε και το δευτερο δικαστηριο ο Βασιλης Τοροσιδης παικτης του ΟΣΦΠ και παρεπιπτοντως..γυιος της μεγαλης αδελφης μου!!!


Απαιτουσε και στα δυο δικαστηρια οπου με "εσυρε" διχως λογο,το ποσο του 1.000.000 ευρω!!!!


Ευχομαι επιτελους να καταλαβει οτι πρεπει να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο,και οχι με μηνυσεις σε βαρος μου ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ!!!


Το βιβλιο μου με τιτλο "ΤΡΕΧΑ ΒΑΣΙΛΗ" εχω τονισει κατ επαναληψην οτι ειναι ενα ποδοσφαιρικο μυθιστορημα,που αφορα ολα τα παιδια που ονειρο τους ειναι να ασχοληθουν με το επαγγελματικο ποδοσφαιρο!Δεν εχει καμοια σχεση με τον Τοροσιδη αφου λογω συγγενειας τυγχανει να γνωριζω την ζωη του η οποια ουδεμια σχεση εχει με τον πρωταγωνιστη του βιβλιου μου!Τα μονα κοινα σημεια ειναι καποια μικρα ονοματα που χρησιμοποιησα!


Εχει ηθικοπλαστικο χαρακτηρα,και περναει σπουδαια μηνυματα στα παιδια αλλα και σοτυς γονεις!


Ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου την Ελληνικη Δικαιοσυνη,που για δευτερη φορα με αθωωσε!


Ευχαριστω ολους οσοι ηταν διπλα μου σε αυτον τον "κωμικοτραγικο" δικαστικο αγωνα που μου προετοιμασε ο αγαπημενος ανηψιος μου..


Φαινεται στην σημερινη εποχη τα νεα παιδια με αυτον τον τροπο εκφραζουν την ευγνωμοσυνη τους στους ανθρωπους τους!!


Υ.Γ


ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ


ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥ ΚΑΚΟ!!!!




9 σχόλια:

HAMMER είπε...

Ρενα επειδη δεν την εχω παρακολουθησει απο κοντα την υποθεση και προς ενημερωση του κοινου μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης,για να ενημερωθουμε σωστα για αυτην την ιστορια.Γιατι μονο εσυ μπορεις να μας πεις τι ακριβως εχει γινει.Αν θελεις βεβαια.

RENA MANIOU είπε...

agaphte hammer an 8eleis phgaine sto blog moy kai diabase prosektika ayta poy grafw..ean den katalabeis ti exei symbei 8a sta ekshghsw ola me ka8e leptomereia filakia rena
renamaniou@gmail.com
http://renamaniou.blogspot.com

exotrela είπε...

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο.Πρέπει να σε έχει βγάλει από τα ρούχα σου,γιατί φαίνεσαι συνετή και λογική κοπέλα.Τα εν οίκω μη εν δήμω,λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις.Προφανώς ο κόμπος έφτασε στο χτένι.Λίγο υπομονή θα σε συμβούλευα στην παρούσα γιατί είχαμε και εμείς παρόμοια περίπτωση οικογενειακώς και συνήθως η κατάληξη είναι πάντα η ίδια.Μόνο στεναχώριες.Εσύ πάντως θα ξέρεις σίγουρα καλύτερα πως θα πρέπει να χειριστείς το θέμα.Σου έχω εμπιστοσύνη.Άλλωστε,εσύ είσαι στην παρέα μας.Σαν την χλωρίνη KLINEX.Αυτήν ξέρετε,αυτήν εμπιστεύεστε.Φιλιά και υπομονή.

Ektakto Peristatiko είπε...

Θα πω μια αλήθεια που αφορά εμένα .
Με το συμπαθιο, χεστηκα, και για το βιβλίο και για τον τοροσιδη.
.Την δόξα πολλοί δεν γούσταραν το χρήμα ουδείς και τούμπαλιν.

HAMMER είπε...

Ρενα καταρχας συγχαρητηρια για το blog.Πες μου αν θες αν εχει συμετοχη στην ολη υποθεση και η ομαδα του δημοσιου

RENA MANIOU είπε...

Αν σκεφτει κανεις με την απλη λογικη,θα ανατρεξει στο κοντινο παρελθον και θα διαπιστωσει οτι πριν τις μηνυσεις,δεν με γνωριζε κανεις?Ερωτηση πρωτη?Ειμαι στα ΜΜΕ 16 χρονια,υπηρξα και γω κοριτσακι 18 και 20 χρονω..Το πιστευετε η οχι στα χιλαδες ρεπορταζ που χω κανει{μονο τα τελευταια 5 χρονια αθλητικα λογω ανηψιου}ουδεποτε δνε επετρεψα να παιξει ενα πλανο δικο μου στις ατελειωτες ωρες μονταζ..ουδεποτε εκανα stant up,και ολα αυτα επειδη πολυ απλα γιατι ποτε μα ποτε δεν με ενδιεφερε η δημοσιοτητα παρα τις δεκαδες προτασεων που δεχθηκα ακομη και για δικη μου εκπομπη!Ασχολιομουν με το πολιτικο και το ΙΑΤΡΙΚΟ ρεπορταζ.Ερωτω λοιπον,με πια λογικη θελησα να εκμεταλευτω την δημοσιοτητα του ανηψιου μου αφου εγω τον εκανα διασημο?και γιατι να το κανω αφου δεν ειναι κατι που εχει σχεση με την προσωπικοτητα μου!Αυτα που ακουω,μονο γελια μου προκαλλουν..
hammer εχει σχεση με ολα!!!
Ειναι η πιο ηλιθια αλλα και ηπιο θλιβερη ιστορια που παιχθηκε ποτε στο Εληνικο ποδοσφαιρο!Μονο ενα θα σου πω,οτι εγω χρησιμοποιηθηκα απο ενα 20χρονο ως δολωμα,για να ανεβει το κασε του και να συμφωνησει πισω απο την πλατη μου να παει στον ΟΣΦΠ οταν την ιδια στιγμη με παροτρυνε να πιεσω την ΑΕΚ να τον ζητησει...Και τον ζητησε η ΑΕΚ και το μονο που καταφεραμε ηταν να κλεισει τελικα στα λεφτα που ηθελε για να παει στον ΟΣΦΠ!
Παιδια δεν ξερω,μπορει και να τα παιξα,κουνησε το μυαλο μου,αλλα αυτη ειναι η αληθεια και θα την αποδειξω ο κοσμος να χαλασει..συγνωμη που σας κουρασα..

HAMMER είπε...

Πραγματικα μενω αφωνος,και θα περιμενω περισσοτερα σχολια σου για το θεμα

Μπλέκ είπε...

RENA ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

RENA MANIOU είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ!!!
ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΝΕΙ 2 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!!ΤΟ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!ΤΟ ΤΙ ΜΑΧΕΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!
ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!ΔΕΝ ΦΘΟΥΡΑΕΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!
ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!