Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Ντέμη, ξυπνήστε!!!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι επιλογές του φετινού καλοκαιριού, είναι αποκλειστικά κατόπιν εισήγησης του Δώνη. Ο Ντέμης δεν έκανε τίποτε μόνος του. Πριν ακόμη τελειώσει το πρωτάθλημα, είχαν συμφωνήσει, όχι μόνο στην πρόσληψή του, αλλά και στις επιλογές των ποδοσφαιριστών.

Η μεγάλη επιμονή για την παραμονή του Ρίμπο, δεν μπορεί παρά να είχε τη συναίνεση του Δώνη, ο οποίος από τα ρεπορτάζ, φαίνεται ότι έχε ζητήσει και την παραμονή του Λύμπε.

Ο Μπασινάς, ως γνωστόν αποτελεί διακαή πόθο του. Το ίδιο και ο Βενετίδης.

Αν τώρα στους παραπάνω προσθέσουμε τους Δέλλα, Αρουαμπαρένα, Γεωργέα και Αλεξόπουλο, μπορεί να αντιληφθεί και ο πιο άσχετος, ότι ο Δώνης στην ουσία έχει επιλέξει 8 παππούδες για να χτίσει τη νέα ΑΕΚ.

Καταλήγοντας σε ένα τέτοιο συμπέρασμα, όσο καλοπροαίρετος και υπομονετικός να είσαι, δεν μπορεί παρά θα προβληματιστείς. Γιατί εδώ πέρα, δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με φτωχό μπάτζετ. Οι επιλογές των ποδοσφαιριστών είναι τέτοιες, που δεν προσδίδουν κανένα μέλλον, άλλα ούτε και παρόν κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Και ο παραπάνω προβληματισμός, ενισχύεται όχι μόνο από τις άγριες διαθέσεις του ΠΑΟ (ο οποίος παρεμπιπτόντως δείχνει μεθοδικότητα ξεκινώντας τις μεταγραφές από την ελληνική αγορά, ενώ αναμένονται αυτές του εξωτερικού), αλλά και από τις επιλογές του ΑΡΗ (παραμονή Μπάγεβιτς κατόπιν λυσσαλέας επιμονής Σκόρδα, αποχώρηση του αργού Ίβιτς και του ασταθούς Χαλκιά, παραμονή Γκαρσία και απ΄ότι φαίνεται δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν του μείνει και ο Αβραάμ).

Ντέμη ξύπνα, γιατί του χρόνου μας βλέπω τέταρτους και καταϊδρωμένους!

Τουλάχιστο, αν αυτό σε οδηγήσει σε εθελούσια έξοδο, κάτι θα έχεις πετύχει…

5 σχόλια:

Μπλέκ είπε...

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΦΙΛΕ .ΘΑ ΔΟΥΜΕ ....ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ 3 ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ

Μπλέκ είπε...

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΦΙΛΕ .ΘΑ ΔΟΥΜΕ ....ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ 3 ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ

zagr είπε...

μην υποτιμάς τον ΑΡΗ
και ελπίζω να μη τον κάνει κανείς αεκτζής φέτος

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι η ομάδα να φανεί δεμένη και με διάρκεια.Πέρισυ υποδεχθήκαμε μετα βαΐων και κλάδων τον Αρουαμπαρένα των 800.000 μισθο ετησίως αλλά ο Παπασταθόπουλος είναι αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις. Οσο για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού εντος Ελλάδας μου μοιάζουν πολύ υπερτιμημένες (Σπυρόπουλος,Χριστοδουλόπουλος) και εγω δεν θελω την ΑΕΚ να ακολουθήσει. Αλλο να δώσεις 100.000-300.000 παραπάνω και άλλο να δίνεις τρελλά λεφτά σε παίκτες που με την απόδοση τους δεν τα δικαιολογούν. Η δουλειά με τις φουσκωμένες τιμες εμενα προσωπικά με βάζει σε πολλές υποψίες.Οπως σε υποψίες θα με έβαζε αν έπερνε η ΑΕΚ τον Κλευτον πχ με τα 2 εκατ. ευρω περίπου.

teo είπε...

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΙΚΗΣΕΙΣ!ΕΑΝ Η ΑΕΚ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ)ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.