Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Στο "τριφύλλι" οριστικά ο Μάτος

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις καλές μεταγραφικές κινήσεις αγοράζοντας τα δικαιώματα του Μαρσέλο Μάτος από τον εκπρόσωπο του παίχτη, τον Ισραηλινό Πίνι Ζάχαβι. Οι "πράσινοι" συμφώνησαν με το Ζάχαβι με κάτι περισσότερο από 3,5 εκατομμύρια € για την αγορά του 85% των δικαιωμάτων του 24χρονου Βραζιλιάνου. Επίσης θα μπει και -υψηλή- ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη.
Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία.

Ο αρχηγός Γιάννης Γκούμας είναι κοντά σε συμφωνία παρά τις επιπλοκές που υπήρξαν. Όσον αφορά στον Τζιμπούρ, ο ΠΑΟ δε πρόκειται να κάνει παζάρια και εάν ο Πανιώνιος επιμένει να ζητά τρελό ποσό, οι "πράσινοι" θα τον αφήσουν. Εδώ που τα λέμε ρε παιδιά, ΓΙΑΤΙ να έρθει ο Τζιμπούρ; Είναι καλός παίκτης, αλλά και χειρότερος είναι από τους υπάρχοντες και κωλοχαρακτήρα έχει. Ειλικρινά κάποιες κινήσεις δεν τις καταλαβαίνω..
Ακόμη, ο Παναθηναϊκός κοιτάει τον Ρουκάβινα, Κροάτη επιθετικό της Χάιντουκ τον οποίο οι συμπατριώτες του θεωρούν ως το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας..
Και βέβαια πάντα παίζουν τα μεγάλα ονόματα από τα οποία έστω και ένας να ΄ρθει θα μιλάμε σαφώς για επιτυχία.

4 σχόλια:

X-myalismenos είπε...

Δεξί μπακ-χαφ, ένα ακόμα στόπερ, δεκάρι και ένα ψηλό σέντερ φορ χρειάζεται ακόμα ο ΠΑΟ.
Εγώ πάντως δεν θα επιχειρούσα το "μπαμ" με τον Αϊμαρ.
Θα πήγαινα με 12 εκατομμύρια ευρώ να σπάσω την ρήτρα του Ζίγκιτς.
Θεωρώ πως αυτή η ρήτρα είναι πολύ χαμηλή γιά την αξία του και είναι πραγματική ευκαιρία, όσο κι αν φαίνεται τρελλό γιά τα ελληνικά δεδομένα.
Ο ύψους 2.01 σέντερ φορ της Βαλένσια θα κάνει την διαφορά, όπως πέρυσι στα play offs φάνηκε με τον Μανούτσο πόσο πολύ έλειψε απ τον Παναθηναϊκό ένα ψηλό σέντερ φορ που να αξιοποιεί τις σέντρες.
Και όταν μιλάμε γιά Ζίγκιτς, μιλάμε και γιά τεχνική με την μπάλα κάτω και γιά εκπληκτική δύναμη.
Ασε που σε δύο χρόνια αν τον πουλήσεις έχεις κάνει απόσβεση

Mike είπε...

Ζίγκιτς, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα ήθελα να ΄ρθει. Ήταν φανταστικός με τον Ερυθρό Αστέρα. Και στη Βαλένθια πάει σχετικά καλά. Είναι μεγάλος ΣΚΟΡΕΡ. Φανταστική ηλικία(27).
Αλλά είναι δύσκολη η περίπτωση του.
Όσο για τον Αϊμάρ... εντάξει νομίζω είναι υπερβολή να λέμε ΑΣΕ τον Αϊμάρ. Εκτός αν λες ότι θα τον άφηνες για να πάρεις το Ζίγκιτς.. Εκεί να σου πω την αλήθεια θα συμφωνήσω μαζί σου. Προτιμότερος ένας ψηλός και δυνατός φορ. Για να δούμε..

X-myalismenos είπε...

Αυτό ακριβώς λέω...

teo είπε...

Σφήνα ΣΑΒΙΟΛΑ θα ήθελα εγώ!Παιχταράς και αδικημένος πάρα πολύ.Μου αρέσεις exarchiotis!Τι είναι 12.000.000.000 ΕΥΡΩ(ΈΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!)