Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Ο αντρει και ο κριστιανο

O αρσαβιν απεδειξε οτι εκτος απο μεγαλη παιχτουρα εχει και μεγαλη ορεξη για μπαλιτσα σε αντεθεση(λεω γω) με το κριστιανο οπου εδειξε οτι δεν εχει προσωπικοτητα ουτε θα γραφει στο ιδιο βιβλιο που γραφτηκε ο ζινταν ο πλατινι ο βαν μπαστεν και ολα τα τερατα .
Δεν λεω οτι θα το κανει ο αρσαβιν προς θεου ετσι... μα οχι να μου λενε και παιχτη ανωτατης τον κριστιανο...

ραδιο πν περιστατικου

9 σχόλια:

Mr. Fosil είπε...

Νομίζω ότι μάλλον οι συμπαίχτες του Ρονάλντο δεν είχαν και πολύ όρεξη σε αντίθεση με τους συμπαίχτες του Αρσάβιν. Και οι δύο είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο, αυτό είναι το σίγουρο.

X-myalismenos είπε...

Εγώ συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.
Αυτά που βλέπω απ τον Αρσάβιν μόνο από τον Μέσσι τα έχω δει.
Είναι μικρός ακόμα αλλά δείχνει εξαιρετικά στοιχεία.
Ενα μεγάλο αστέρι γεννιέται!

Lexaionarios είπε...

@MR FOSIL
ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΕΞΗ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ...ΛΕΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ(ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΚΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ???

@ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ...ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ....

Υ.Γ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΡΕΑΛ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝ!!!

Ektakto Peristatiko είπε...

Ισως και αυτο να φταιει κυριε φοζιλ , ειναι μεγαλουτσικος ο αρσαβιν αν και προλαβαινει , συμφωνω με αυτο που λες για τον μεσσι αν και ο μεσσι εχει και κατι παραπανω εξορκιστη...
Λεχεωναριε απο μικρος γουσταρω μπαρτσα οποτε δεν θα διαφωνήσω ,αν και μεγαλυτερο νεκροταφειο παιχτων απο νιουκαστλ και ιντερ δεν υπαρχει...

HAMMER είπε...

Δυο πραγματακια για να σας το λυσω αμεσως το θεμα.Καταρχας εγω ποτε δεν παρασυρομαι απο εμφανισεις παικτων σε παγκοσμια και ευρωπαικα.Τα παραδειγματα πολλα(βλεπε ΧΑΡΙΣΤΕΑ το 2004)παικτων που εκαναν καλα τουρνουα και μετα δεν ειχαν αναλογη συνεχεια.Και δευτερον οι πραγματικοι παικταραδες κρινονται μονο στα καλα πρωταθληματα.Και αυτα ειναι δυο,το ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ.Για αυτο κραταω επιφυλαξεις τοσο για τον ΡΟΝΑΛΝΤΟ(που παιζει στο ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΦΙΜΗΣΜΕΝΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)οσο και για τον ΑΡΣΑΒΙΝ(που παιζει στο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΡΩΣΙΚΟ).Ειδαμε τον ΟΟΥΕΝ να μην ακουμπαει μπαλα στην ΡΕΑΛ,τον ΜΑΚΜΑΝΑΜΑΝ το ιδιο,τον ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ καιτον ΑΝΡΙ στην ΜΠΑΡΤΣΑ,καιπαει λεγοντας.Για αυτο λεω να μη βιαζομαστε γιατι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ κρινονται απο την ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ και σε τι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.Ενα τρανο παραδειγμα εδω ειναι ειναι η συγκριση μεταξυ του ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ πελε.Ο ΕΝΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ(ΙΣΠΑΝΙΚΟ,ΙΤΑΛΙΚΟ)ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΙΤΛΟΥΣ και το αλλο το λαμογιο εκατσε να κανει τακουνακια στη χωρα του καφε.Ακομη και τωρα καθε καλος βραζιλιανος ερχεται στην ευρωπη.Το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ρ Ο Μ Π Α.

Mr. Fosil είπε...

Σίγουρα.. Το να βάζει πάντως κάποιος 42 γκολ σε μια σεζόν δεν είναι και λίγο. Έστω κι αν είναι και στο αγγλικό πρωτάθλημα. Και επίσης αυτός που δε σκοράρει στα άσχετα πρωταθλήματα, γιατί να το κάνει στα καλά? Θέλω να πω ότι όσο μαγκιά είναι να βάζεις 15-20 γκολ στο ισπανικό, άλλο τόσο μαγκιά είναι να βάζεις 30-40 στο αγγλικό. Και τελικά εξαρτάται πως ορίζουμε το μεγάλο παίχτη.. Για μένα και μόνο πχ το γκολ του Ροναλντίνιο στον Τσεχ αρκεί για να τον κάνει παιχταρά στη συνείδησή μου.

Mike είπε...

Φίλε hammer τα λες πολύ καλά, αλλά επίτρεψε μου μια παρέμβαση. Επειδή αναφέρθηκες σε πολλά θέματα μαζεμένα, αναγκαστικά τα διόγκωσες(για να τονιστούν ΟΛΑ) σε βαθμό που ίσως σε χαρακτηρίσει υπερβολικό ή ακόμη και -σε ορισμένες περιπτώσεις- άδικο.

1ον) Πράγματι το Ισπανικό και το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι τα 2 δυσκολότερα και ανταγωνιστικότερα. Ακολουθεί το Γαλλικό(ναι) με το Γερμανικό και μετά είναι το Αγγλικό.

2ον) ΔΕΝ είναι οι ίδιες οι περιπτώσεις Χαριστέα - Αρσάβιν. Έχεις δίκαιο στο να λες ότι δεν μπορεί να κρίνεται ένας παίκτης από ΜΟΝΟ ένα καλό τουρνουά. ΝΑΙ.
Καλό τουρνουά έκαναν και οι δύο, με μια διαφορά. Ο Χαριστέας είναι άμπαλος αλλά βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο και με κεφαλιά έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα. Αντίθετα, ο Αρσάβιν με τη μπάλα στα πόδια κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα. Το παιδί δηλ. ξέρει μεγάλη μπάλα.

3ον) Σίγουρα αυτό που αφήνει έναν ποδοσφαιριστή στην ιστορία -όπως πολύ σωστά επισημαίνεις- είναι η διάρκεια του και σε ποιό πρωτάθλημα αγωνίζεται.
Όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Οι Ρόι Κιν, Σκόουλς, Σέριγχαμ π.χ. έκαναν σπουδαία πράγματα στη Γιουνάιτετ. Ή οι Ράιτ, Άνταμς, Σήμαν στην Άρσεναλ και πάει λέγοντας. (Αναφέρω το Αγγλικό πρωτάθλημα που δεν αρέσει ούτε σε εσένα αλλά ούτε και σε μένα).

4ον) Για τον Αρσάβιν συγκεκριμένα, που έχει γίνει πολύς λόγος αυτές τις μέρες, και το ανύπαρκτο(όπως αναφέρεις) Ρώσικο πρωτάθλημα, όσοι τον αποθεώνουμε δεν τον βγάλαμε νέο Μαραντόνα, ΑΛΙΜΟΝΟ. Και βέβαια περιμένουμε να τον δούμε να αγωνίζεται σε ένα μεγαλύτερης δυσκολίας πρωτάθλημα.
Αλλά από την άλλη αγαπητέ φίλε δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μπροστά στο έκδηλο ταλέντο που διαθέτει και να μην πούμε το πασιφανές. Ότι αυτό το παιδί από την "άσημη" Ρωσία βγάζει μάτια!

5ον) Όσον αφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, εντάξει έκανε μία τρομερή χρονιά με τη Γιουνάιτετ, αλλά -όπως σωστά λες- θα ήθελα να τον δω στη Ρεάλ(που δε νομίζω να κάνει κάτι..). Άλλο τρελό αυτό, μόλις βγαίνει ένα νέο παιδί, αρχίζουν αμέσως οι συγκρίσεις(είναι ο νέος τάδε..) ή οι υπερβολές(Ο Ρονάλντο καλύτερος παίκτης στον κόσμο!)

6ον) Εδώ που θα συμφωνήσουμε φίλε είναι για τον Πελέ (χωρίς όμως να συμμερίζομαι τον χαρακτηρισμό που κάνεις).
Πολύ απλά ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ να υποστηρίζει κανείς ότι ένας άνθρωπος που έπαιζε 20 χρόνια στη Βραζιλία είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα(και όχι μόνο) που αγωνίστηκε στην Ευρώπη και κατέκτησε τόσους τίτλους.
Όμως πάλι -για το στοιχείο της υπερβολής στα σχόλια σου- να πούμε ότι ο Πελέ πήρε Παγκόσμια κύπελλα με τη Βραζιλία(έστω με την υπερομάδα Βραζιλία), όπου αυτός ήταν ο ΠΟΛΥ μεγάλος παίκτης δίπλα σε επίσης πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Αυτά και να σαι καλά φίλε hammer. Οι απόψεις σου έχουν πάντα ενδιαφέρον. Αλλά όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι:
"Μέτρον άριστον".


Φίλε κ. Φόσιλ, έτσι είναι. Άμα είσαι καλός παίκτης θα τα βάλεις όπου αγωνίζεσαι(αλλού λιγότερα αλλού περισσότερα). Αλλά και πάλι δεν είναι μόνο τα γολ ούτε μόνο οι τίτλοι. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτά μένουν στην ιστορία αλλά ενίοτε είναι πλασματικά! Μεγάλοι παίκτες(και ο χαρακτηρισμός "μεγάλοι" αποδίδεται για την αξία τους και τη σχέση τους με τη μπάλα) μπορεί να μην έχουν πάρει τίτλους και έτσι αδικούνται από κάτι τυχάρπαστους που έτυχε να σηκώσουν μια δυο κούπες.
Και για να μη ψάχνουμε σε όλο τον κόσμο, εδώ στην Ελλαδίτσα μας... Ο Χατζηπαναγής ΔΕΝ πήρε τίτλο. Τί σημαίνει αυτό, ότι είναι άσχετος ή "λίγος" ποδοσφαιριστής;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Και υπάρχουν και πολλά παραδείγματα ξένων ποδοσφαιριστών.
Όσο για το περίφημο γκολ του Ροναλντίνιο στον Τσεχ, το επονομαζόμενο "σβήσιμο του τσιγάρου" τι άλλο σχόλιο να κάνουμε...

Ektakto Peristatiko είπε...

Φιλε χαμερ σεβομαι την αποψη σου μα νομιζω οτι εχεις πολλα χρονια να δεις αγγλικο πρωταθλημα και επισης περισσοτερα να δεις ιταλικο , απιστευτη κατηφορα εχει παραει η ιταλικη λιγκα τε τελευταια χρονια , ενω η αγγλια ειναι ισως η πιο χλιδατη λιγκα , πεφτουν λεφτα , βλεπεις παιχτες ,εχει παρασκηνιο ωραιο , ενω της ισπανιας απο θαμα μπαλας ειναι κορυφαιο .
Τωρα για τον πελε -μαστερκαρτ -βιζα εισαι υπερβολικος δεν τον εχεις ζησει ουτε και γω αλλωστε και οι εποχες ηταν διαφορετικες μην τα γαμας ολα , αυτος εδειξε τι ειναι τριπλα κοντρολ και φαλτσο .
Μα δεν σε αδικω με τοσες παπαριες που ακουμε καθημερινα ειναι λογικο να ειμαστε ολοι εμπαθης σε κποια θεματα.Εξαλου μπαλιτσα ειναι και εχει πλακα η διαφωνια ετσι βγαινει και κατι στην τελικη !!!!

HAMMER είπε...

Εγω ειπα οτι κραταω επιφυλαξεις για τον Ροναλντο και για τον Αρσαβιν οχι οτι δεν ειναι καλοι παικτες.Οσο για τον πελε σαν και αυτον στην Βραζιλια υπαρχουν αρκετοι παικτες.Να τελειωνει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με αυτον....