Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΝΤΕΜΗΣ=ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΒΓΗΚΑΜΕ 2


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ.
ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑΜΕ CHAMPIONS LICK .

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ 3ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΑΣ [2ΧΑΦ 1 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ]

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥΛΗΣΤΕ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ .
YΠ:ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4 σχόλια:

Κώστας είπε...

κάτσε συνωνόματε μην τυχόν και σε δουλέψει ο πρόεδρας και σου φέρει τον Κωνσταντίνου....

zagr είπε...

Δηλαδή αριστερό μπακ δεν θέλουμε;
Εδώ θα διαφωνήσουμε. Ο Αρουαμπαρένα είναι το μεγαλύτερο παλτό (δεδομένου του συμβολαίου του) της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Και δεν πιστεύω φέτος να ξυπνήσει, όπως νομίζουν μερικοί. Πότε δηλ. μετά τα 33; Ξέρει κανείς κανέναν ποδοσφαιριστή να αναστήθηκε μετά τα 33; Η διοίκηση θα έπρεπε να του φερθεί πιο "σκληρά" προκειμένου να τον οδηγήσει στην έξοδο. Βέβαια, κορόιδο είναι να φύγει. Διπλωματία πουλάει, λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να βρει ομάδα, κάτι που δεν έκανε ποτέ βέβαια, διότι απλούστατα δεν τον θέλει κανείς και ο ίδιος το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Άλλωστε, το ΚΑΠΗ της ΑΕΚ είναι ιδανικό για τα γεράματά του. Άσε που ξεχνούν τα νούμερα που έκανε στον Κωστένογλου στα τελευταία παιχνίδια των πλέυ οφ που τον χρειάστηκε η ομάδα και τόπαιξε τραυματίας. Τα ξέχασαν αυτά; (Τίγρη πού είσαι;)
Ο δε Μπασινάς, είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει ομάδα και κάνει νούμερα στο ντέμη –βλέποντας την επιμονή του - για να πάρει περισσότερα χρήματα.
Όσο για τον Αυστραλό που πήραμε, ούτε στην ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Καταλαβαίνεις τώρα τι παιχταρά βρήκε αυτό ο Λυράκης.
Σε ότι αφορά τον Κωνσταντίνου, αυτός φταίει; Είδε τι κορόιδα υπάρχουν στην ΑΕΚ και κόπιασε κι αυτός (για αντικαταστάτη του Λύμπε – αν φύγει τελικά - τον προορίζουν λες;).
Τέλος, οι πιτσιρικάδες, είναι η μοναδική περίπτωση που το ψάχνει σωστά ο Ντέμης. Ο Παπασταθόπουλος βγήκε χοντρά και ο Γκέντσογλου ακούστηκε πολύ καλά τώρα τελευταία. Αποτελούν μεγάλη ελπίδα (κυρίως για πούλημα αφού δεν υπάρχει σάλιο απ ότι φαίνεται) για την ΑΕΚ. Ελπίζω, να τους διαχειριστούν σωστά όλους, δηλαδή να δώσουν και κανένα δανεικό, γιατί δεν βλέπω να βρεθούν ευκαιρίες φέτος για τους περισσότερους (περιλαμβανομένων και του Κονέ - που του το υποσχέθηκαν κακώς - και Πλιάτσικα).

? είπε...

έτσι ακριβώς αισθανόμαστε όλοι.. ας αρχίσουμε τουλάχιστον με καρντόσο και συνεχίζουμε με δεξί μπακ.Να μη βλέπω πάλι αυτόν το Ράμος..

RENA MANIOU είπε...

να μην ξεχναμε οτι τα λεφτα τα εδωσε ο κ.ΣΤΑΘΗΣ...ετσι το αναφερω ωστε να μην εχουμε επιλεκτικη μνημη..ο ντεμης εκανε πολλα αλλα ειμαστε και λιγο προσωπολατρες..Η ΑΕΚ ομως δεν ανηκει πουθενα,ανηκει στον κοσμο της...Αρχιζω και πιστευω οτι ισως ηταν καλλυτερα να πεφταμε,τωρα θα ημασταν πιο ανετοι και κανενος υποχειριο..ειμαι μια ξανθια που απλα εξεφρασα μια αποψη..μη με δειρετε..