Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΞΑΝΑΓΙΝΑ Π.Α.Ο.Κ. !!!

Αναδημοσιεύω απλώς το καταπληκτικό κείμενο ενός φίλου, που σίγουρα εκφράζει αρκετούς μας...

"Αδέρφια που ξημεροβραδιάζονται μπροστά σε ένα pc και λαχταράνε, και αγωνιούν και ελπίζουν και δίνουν νόημα στη ζωή τους μέσα από τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω όπως και κανείς μας τι θα γίνει την Κυριακή. Είναι αρκετά πιθανό να χάσουμε.

Είναι αρκετά πιθανό τη 10η αγωνιστική και στο πιο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας η ομάδα να κάνει την πρώτη της ήττα. Είναι αρκετά πιθανό η ομάδα μετά το τέλος του παιχνιδιού να μην έχει πια την καλύτερη άμυνα στην ευρώπη. Είναι αρκετά πιθανό και ανθρώπινο οι περισσότεροι από τους παίκτες μας να κάνουν ένα κακό παιχνίδι.


Όλα αυτά μπορεί να συμβούν την Κυριακή και όλα αυτά μπορεί όντως να τα χάσουμε. Αυτό που δεν πρόκειται όμως να χάσουμε με τίποτα είναι το δικαίωμα στην ελπίδα. Αυτό το κερδίσαμε πια οριστικά.

Ξέρω ότι αρκετοί μπορούν να πουν "υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος...υπάρχει η ΑΜΚ...χαμηλά την μπάλα...το πλάνο μίλαγε ξεκάθαρα για πρωταθλητισμό στον 3ο χρόνο οπότε ας μην βιαζόμαστε...πως θα πας όταν δεν έχεις πάγκο...δεν πρόκειται να μας αφήσουν τα κοράκια" και πολλά ακόμα.


Κανείς όμως δεν πρόκειται να πει ότι αυτή η ομάδα και αυτή η γενικότερη προσπάθεια δεν τον έχει κάνει να πιστέψει ξανά. Παρακολουθώ την ομάδα πάνω από 30 χρόνια.

Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τόση σοβαρότητα και τόση αγωνιστική πειθαρχία. Ούτε το 1985 και οι παλιότεροι φαντάζομαι πως μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Δε με ενδιαφέρει πραγματικά το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα όποιο και αν είναι αυτό. Τόσα χρόνια έχω μάθει να μην υπερενθουσιάζομαι πια.

Μου αρκεί ήδη που μετά από τόσα χρόνια όταν λέω ότι είμαι ΠΑΟΚ τα λόγια που λένε οι υπόλοιποι είναι μόνο θετικά. Μου αρκεί που βλέπω το λαό να έχει ωριμάσει και να έχει κόψει σχεδόν τελείως τα καφριλίκια. Μου αρκεί που χωρίς λεφτά φτιάξαμε ομάδα.

Μου αρκεί που βλέπω παίκτες παγκόσμιας κλάσης να φοράνε τη φανέλα με το δικέφαλο. Μου αρκεί που με εκπροσωπεί διοικητικά ένας άνθρωπος που είναι συνώνυμο της εργατικότητας και της σοβαρότητας.

Μου αρκεί που θα φτιάξω προπονητικό κέντρο.
Μου αρκεί που έχουμε καταλάβει ότι αυτό το γήπεδο δεν κάνει πια και είμαι βέβαιος πως θα φτιάξουμε σύντομα ένα που να μας αρμόζει. Μου αρκεί που έχω 20,000 διαρκείας. Μου αρκεί που όσα δίνω στην ομάδα με χρόνο, σκέψη, χιλιόμετρα, χρήματα μου τα δίνει πίσω.

Μου αρκεί που σαν αετός πάνω από τις λύπες θα πετάξω. Μου αρκεί που αγωνιστικά είμαι καλύτερος και από την αστεία αεκ, και από το σκορποχώρι των εκατομμυριούχων.
Όλα αυτά είναι πιο σημαντικά από οποιαδήποτε τίτλο. Ακόμα κι αν μας κερδίσουν δε μπορούν να μας τα στερήσουν πια. Διεκδικώ ξανά. Έχω ανοίξει τα φτερά μου και σκεπάζω όλη τη χώρα.

Η καταξίωση στη συνείδηση του κόσμου είναι πιο σημαντική για μένα από ένα μπακίρι που θα περιφέρεται, πιο σημαντική από τα λεφτά και του κουνάμενα-σινάμενα σεντόνια.
Μου αρκεί που ξέρω ότι το ποτάμι δε θα ξαναγυρίσει πίσω. Μου αρκεί που έχω ξανά εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Μου αρκεί που ξαναέγινα ΠΑΟΚ".

6 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Νοβίτο,
το να κάνει ο ΠΑΟΚ την πρώτη ήττα το βλέπω δύσκολο, αν και τα πάντα είναι πιθανά. Τον έχεις δει τον Γαύρο πως παίζει? Τα της Αθλητικής Κυριακής "παίζει όσο πρέπει" είναι παπαριές. Βασίζεται στον Γκαλέτι και μόνο. Ο κόσμος τό 'χει τούμπανο... Ας μην ξεχνάμε όμως και τους διαιτητές, που ως γνωστό τους αρέσει ο Γαύρος.
Όσο για το "ξαναέγινα ΠΑΟΚ", θέλω να τονίσω ότι μάλλον είναι ποιητική έκφραση ;ο)

Κώστας Π. είπε...

Μπράβο φιλαράκι. Μας συγκίνησες!

NOVITO είπε...

παιδιά μια σημείωση μόνο...δεν είναι δικό μου κείμενο όπως γράφω και στην αρχή...!

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Φίλε το "ΑΜΚ" τι είναι??

Όσο για την Κυριακή, αν το δούμε καθαρα αγωνιστικά, νομίζω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να φύγει τουλάχιστον με ένα βαθμό απο τον Πειραιά.Ο Ολυμπιακός δεν είναι τίποτε το τρομερό. Αλλά υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο, το παιχνίδι μεταξύ γιου και πατέρα είναι προφανώς μιλημένο, δεν ξέρω μόνο προς ποιου το όφελος.

exotrela είπε...

Εγώ συμφωνώ με τον Novito και δεν είμαι υπεραισιόδοξος.Όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και είναι ντέρμπι.Δεν θα είναι περίπατος και με κουβέντες που είχα από το αντίπαλο στρατόπεδο το γνωρίζουν και οι ίδιοι.Απλά να μην αρχίσουν οι γνωστές γκρίνιες σε περίπτωση της πρώτης μας ήττας.Δεν τη μπορώ τη κακομοιριά.....

NOVITO είπε...

Θόδωρα χίλια σόρρυ για τον όρο, έχεις δίκιο να μη τον γνωρίζεις...επειδή για αρκετούς μας η Άυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου είναι το πιο σοβαρό θέμα και φέτος τα αρχικά ΑΜΚ μας έχουν γίνει συνήθεια...
ΕΧOTRELA ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ....ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΒΑΘΜΟΥ!