Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Το απόλυτο μηδέν

Το χθεσινό ντέρμπι, δεν χρήζει ιδιαίτερης μνείας. Υποτίθεται πως στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονταν οι δυο καλύτερες ομάδας της Ελλάδας. Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, την προϊστορία και τα μπάτζετ τους. Αντ'αυτού, εγώ είδα στον αγωνιστικό χώρο μια ομάδα με ριγέ φανέλες να παίζει λες και είναι η Αναγέννηση Άρτας που χει κατεβεί στο Μεάτσα να παίξει εναντίον της Μίλαν και από την άλλη μια ομάδα η οποία έχει μεν την κατοχή μπάλας, δημιουργεί μια-δυο κλασσικές ευκαιρίες αλλά δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με κανέναν τρόπο.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος καθ' όλη την διάρκεια του ματς. Η μία και μοναδική φάση που δημιούργησε, προήλθε από λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού η οποία εύχομαι τον Γενάρη να μην παραμείνει η ίδια. Ο ΟΣΦΠ, επιβεβαίωσε την άσχημη εικόνα που έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου δεν σκοράρει και συνήθως φεύγει είτε ηττημένος(Άρης, Γαλατά) είτε με τον βαθμό της ισοπαλίας(ΠΑΟ, ΟΦΗ). Βέβαια, το χ για τον Ολυμπιακό κάθε άλλο παρά καταδικαστικό είναι. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αλλά η εμφάνιση, δεν μπορεί να αφήνει πολλές προσδοκίες στους φιλάθλους της ομάδας.

Πάμε τώρα και στα δικά μας. Το παλέψαμε το παιχνίδι. Οι παίκτες και πάθος είχαν και θέληση μεγάλη. Αλλά, η επίθεσή μας είχε χθες τρομερή δυστοκία. Ο Gabriel είχε ένα εκπληκτικό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Νικοπολίδης ενστικτωδώς με το ένα χέρι ενώ στο β΄ ημίχρονο ο Μάντζιος θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα την φάση και να γράψει το 1-0. Νομίζω πως ο Τεν Κάτε άργησε να βάλει μέσα τον Ρουκάβινα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Και δυο λόγια για τον κόσμο. Χιλιάδες λαού, όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας ματς της ομάδας. Αυτό που έγινε με την φωτιά ήταν επιζήμιο καθώς κόπηκε ο ρυθμός της ομάδας...πρέπει να κάηκαν άνω από 20 πανό του Ολυμπιακού και μάλιστα όλα μαζί..

Τέλος πάντων, επόμενο ματς στην πανέμορφη Καβάλα για το Κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη. Και μετά το Σάββατο στην Λάρισα για το πρωτάθλημα.

ΥΓ: Διάβασα τα αποψινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ξέρασα πάνω στον περιπτερά τα σουβλάκια που έφαγα χθες στο ΟΑΚΑ. "Οι κότες το έσκασαν", "φιλάκια"...όσο πάμε και βουλιάζουμε.

ΥΓ2: Είστε σοβαροί ρε εσείς που διοργανώνεται τις εκδρομές?? 150 για Μιλάνο, χωρίς γεύματα, χωρίς καμπίνα και χωρίς το εισιτήριο του αγώνα? Πάτε καλά ρε κλέφτες??

Δεν υπάρχουν σχόλια: