Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων ΠΑΟ και ΟΣΦΠ (8-9/11/2008)



ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


  • ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Η Βέρντερ Βρέμης, τα αποτελέσματα της οποίας απέναντι σε Ανόρθωση και Ίντερ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη θέση που τελικά θα καταλάβει ο ΠΑΟ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, συνέχισε τις κακές της εμφανίσεις και πέταξε δύο ακόμη βαθμούς στη μάχη που δίνει για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου στην Μπουντεσλίγκα. Αυτή τη φορά παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία στην αδύναμη φέτος Μπόχουμ και συμπλήρωσε 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με μία μόλις νίκη! Η ισοπαλία αυτή έριξε την Βέρντερ σε ακόμη χειρότερη βαθμολογική θέση αφού βρίσκεται πλέον στην 10η θέση της Μπουντεσλίγκα με 17 βαθμούς (-8 από την πρώτη θέση).

Ο Τόρστεν Φρινγκς έχασε την καλύτερη ευκαιρία της Βέρντερ στο α’ ημίχρονο (23ο λεπτό) μετά από ένα 20λεπτο υπεροχής της ομάδας της Βρέμης. Η Μπόχουμ απείλησε μόνο μία φορά στο πρώτο μέρος με τον γνωστό μας Μάρτσιν Μίετσελ.

Τίποτε δεν άλλαξε και στο β’ ημίχρονο με την Βέρντερ να έχει την υπεροχή και να χάνει τις ευκαιρίες (με Μπάουμαν, Νάλντο) και την Μπόχουμ να απαντά με τις ευκαιρίες των Dabrowski και Anthar Yahia. Στο κακό αποτέλεσμα για την Βέρντερ ήρθε να προστεθεί και η αποβολή του Οζίλ στο 84ο λεπτό με κόκκινη κάρτα.



  • ΙΝΤΕΡ

Μία ακόμη μέτρια εμφάνιση για την Ίντερ και μία ακόμη αγχωτική νίκη στις καθυστερήσεις με γκολ-λύτρωση του Κρουζ απέναντι στην εξαιρετική φέτος Ουντινέζε. Η Ίντερ το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στα καλύτερά της και σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της και να «χτυπήσει» το ματς στο Μιλάνο.

  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Με ένα 15λεπτο ξέσπασμα κατάφερε η Ανόρθωση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ένωσης κερδίζοντάς την με 3-0 μέσα στο «Τάσος Μάρκου». Τα γκολ πέτυχαν οι Σόσιν (70ό) και Τάχερ (75ο, 84ο πεν). Η Ανόρθωση κατάφερε με αυτή τη νίκη να παραμείνει σε απόσταση τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Ομόνοια.



ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



  • ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Η Χέρτα συνέχισε την καλή της πορεία στην Μπουντεσλίγκα κατορθώνοντας μάλιστα να κερδίσει εντός έδρας με 1-0 τη μεγάλη φετινή έκπληξη Χόφενχαϊμ, η οποία πριν το ματς με τη Χέρτα μέτραγε 5 σερί νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Παρολαυτά η Χέρτα κατάφερε να κρατήσει τους φορμαρισμένους νεοφώτιστους στο μηδέν και να πάρουν τη νίκη με ένα γκολ του Βορονίν στο 70ό λεπτό.

Η νίκη αυτή έφερε τη Χέρτα στην 5η θέση της Μπουντεσλίγκα, μόλις 4 βαθμούς κάτω από τις πρωτοπόρους Λεβερκούζεν και Χοφενχάιμ.

Η Χέρτα δείχνει αρκετά δυνατή φέτος και ο Ολυμπιακός θα πρέπει σίγουρα να προσέξει ιδιαίτερα όταν κληθεί να την αντιμετωπίσει. Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν παίκτες όπως οι Simunic, Nicu, Pantelic και Voronin, ενώ και η σταθερότατη πορεία της στη Μπουντεσλίγκα μέχρι τώρα μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.


  • ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Η Γαλατά δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο μεγάλο ντέρμπι με τη Φενερμπαχτσε και, παρότι προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με γκολ του Λίνκολν, δέχτηκε 4 γκολ και γνώρισε μία οδυνηρή εκτός έδρας ήττα.


  • ΜΕΤΑΛΙΣΤ

Kryvbas-Metalist 3-1 (Πηγή: uefa.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: