Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Στην κορυφή



Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος είδαμε ένα πολύ θεαματικό και πολύ ανοιχτό παιχνίδι στην Τούμπα με τον Πανιώνιο που μπορώ να πω μετα βεβαιότητας ότι ήταν η καλύτερα ομάδα - τουλάχιστον επιθετικά- που αντιμετωπίσαμε φέτος. Παίκτες σαν τον Ρεκόμπα και τον Εστογιάνωφ είναι τα πετράδια του στέμματος του Ελληνικού ταπεινού πρωταθλήματος! Δεν είναι πολλές οι στιγμές που η Τούμπα χειροκροτάει έναν αντίπαλο παίκτη. Εδώ μέχρι και τον Μαραντόνα γιουχάραμε!

Το παιχνίδι ξεκίνησε τόσο δυνατά ώστε μέχρι το 25', είχε χάσει μια ευκαιρία ο Πανιώνιος με Ρεκόμπα, μια εμείς με Μπακαγιόκο και είχαν ζητήσει και οι δύο ομάδες πέναλτι, ο Πανιώνιος σε μαρκάρισμά του Βερόν και εμείς με δύο διαδοχικές ανατροπές στον Μουσλίμοβιτς. Νομιζώ ότι μπορούσε να δώσει και τα δύο αλλά ο Παμπορίδης είχε άλλη άποψη.

Ο Πανιώνιος έχασε ουσιαστικά την ευκαιρία να φύγει με έναν ή δυο βαθμούς στην φάση του 28' όταν ο Χαλκιάς έβγαλε το τετ - α- τετ του Εστογιάνωφ και κράτησε το μηδέν στην άμυνα! Εκεί κάπου τελειώσε νομίζω και το παιχνίδι του Πανιώνιου που δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στο 33' ο Μάκος συγκρούστηκε με τον Κονσεισάο στην περιοχή και ο Παμπορίδης (που χθες ήταν εκνευριστικότατος και τα έκανε θάλασσα) έδειξε πέναλτι. Το πέναλτι ήταν και δεν ήταν, αλλά νομίζω ότι δινόταν. Ο Μάκος φαίνεται να βγάζει από την πορεία τον Σέρτζιο και ο τελευταίος βουτάει και λίγο θεαματικά με αποτέλεσμα το πέναλτι που έκανε γκολ ο Ιβιτς - ο οποίος χθες ήταν λίγο πάνω από την μετριότητα που έδειξε μέχρι τώρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντος έκανε μια πολύ μεγάλη κίνηση, βγάζοντας τον Λάκη και περνόντας στο κέντρο τον Γκαρσία στην θέση του Ιβιτς, ο οποίος μπήκε μπροστά και ο Μπακαγιόκο στα πλάγια. Πήραμε έτσι το κέντρο και κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Κονσεισάο και την κεφαλιά του Μούσλι. Το δεύτερο γκολ που αξίζαμε ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Μουσλίμοβιτς που ανέβηκε στο δεύτερο.



Καλύτεροι από μας οι Μπακαγιόκο, Σέρτζιο και Γκαρσία που έδειξε ότι μπορεί να μην έχει φυσική κατάσταση αλλά κρατάει το κέντρο μόνος του! Νομίζω ότι αν κατεβούμε στο Καραισκάκη με την ενδεκάδα του τελευταίου ημίωρου θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Είναι Κυριακή πρωί, είμαστε στην κορυφή και θα κάτσουμε να απολαύσουμε το ντέρμπι των αιωνίων! Αυτή είναι η πεμπτουσία της μπάλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: