Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-0

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-0 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008-09

Μια αγχωτική αλλά δίκαια νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν ξεκίνησε συγκεντρωμένη τον αγώνα, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στον Πανιώνιο να κάνει παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Σιγά-σιγά όμως ξυπνήσαμε και στο δεύτερο μέρος είχαμε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Πανιώνιος με τους Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ να έχουν αρκετούς χώρους, κατάφερε να κυκλοφορήσει όμορφα την μπάλα και να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Αποκορύφωμα ήταν η ευκαιρία του Εστογιάνοφ σε τετ-α-τετ με τον Χαλκιά, όπου ο τερματοφύλακάς μας έπιασε το άπιαστο.

Με την πάροδο του χρόνου πήραμε τα ηνία του αγώνα και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με πέναλτι πριν το ημίχρονο. Ακόμα δεν έχω δει πλάνο της φάσης, αλλά από την θύρα 5 μου φάνηκε λίγο αυστηρό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος απλά δεν υπήρχε. Δυο πράγματα συνετέλεσαν σε αυτό: η τοποθέτηση του Πάμπλο Γκαρσία στο κέντρο, και η πτώση του Ρεκόμπα ο οποίος τελικά αντικαταστάθηκε στο 75'.

Η ομάδα μας έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, πίεσε τον Πανιώνιο, κυνήγησε το δεύτερο γκολ, είχε πολλές ευκαιρίες να το πετύχει και να κλειδώσει νωρίς το παιχνίδι, αλλά δεν το έκανε. Κάτι που προσωπικά με άγχωσε λιγάκι, γιατί είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Μουσλίμοβιτς, Μπακαγιόκο και Κονσεϊσάο έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 93' απ' τον συνήθη ύποπτο Μουσλίμοβιτς.

Συνολικά παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο ματς το οποίο εν μέρει έγινε υπό βροχή. Παρόλα αυτά ήταν χορταστικό. Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που πέρα από τα δικά μας αστέρια, είχα σήμερα την ευκαιρία να δω και έναν παίκτη της κλάσης του Αλβάρο Ρεκόμπα. Τέτοιοι παίκτες είναι κόσμημα σε αυτό το άθλιο πρωτάθλημα και για αυτό ο παίκτης καταχειροκροτήθηκε απ' τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά την αντικατάστασή του, κάτι που αναγνώρισε κι ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Από τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζω τους εξαιρετικούς και σήμερα Μπακαγιόκο και Κονσεϊσάο, φυσικά τον Μουσλίμοβιτς, αλλά και τον Χαλκιά για 1-2 κρίσιμες επεμβάσεις που έκανε.

Επόμενος αγώνας με τον γαύρο στο Καραϊσκάκη την Κυριακή 16/11/2008 στις 19:00. Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ έχετε τα @ρχιδι@ να βάλετε διαιτητή τον Βασσάρα για να παίξει 50-50;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: