Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ


Παρέμβαση στην α(θ)λητική Κυριακή έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τις απαράδεκτες δηλώσεις του παλαίμαχου του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο κ.Κυριάκος κατάφερε να εκπροσωπήσει την ΠΑΕ γύρω στις 2 το χάραμα, αν και από τις 11 είχε ζητήσει να επέμβει. Χαρακτηριστική, άλλωστε η ατάκα του, όταν ο πουρουπουπου του έδωσε το λόγο: "Καλημέρα, τη στιγμή που ζήτησα να κάνω την παρέμβαση θα λέγαμε καλησπέρα. Είναι ένα ακόμα δείγμα για το πως αντιμετωπίζεται την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ...." Ο κ. Κυριάκος συμπλήρωσε ακόμα για την καθυστέρηση αυτή ότι "μπορεί να είναι προς όφελος σας, καθώς σίγουρα θα μας ακούσουν πολλοί λιγότεροι τώρα"

Ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. τόνισε για ακόμα μία φορά ότι δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ η τακτική των ανακοινώσεων και των παρεμβάσεων, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα για μια εκπομπή που προκαλεί τόσες πολλές αντιδράσεις.

Ο κ.Κυριάκος είπε μεταξύ άλλων: "η αιχμή που άφησε ο κ. Κωνσταντίνου, ο υπαινιγμός που έκανε, δημιούργησε πραγματικά ένα τεράστιο θέμα συζήτησης στη Θεσσαλονίκη, είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι.Θεωρώ ότι αντιμετωπίζετε ακόμα και τώρα επιπόλαια το θέμα, κάνοντας αυτή τη συζήτηση στις 2 και 10 το βράδυ"

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμα, ότι ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ανέφερε ότι ο κ. Κωνσταντίνου ήταν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όταν ο Π.Α.Ο.Κ. έχανε πρωταθλήματα από διαιτητικά λάθη και ότι σήμερα βρήκε ένα πάτημα, όταν 8 αγωνιστικές κανένας δεν έχει μιλήσει...

Ακόμα ο κ.Κυριάκος αναφέρθηκε και στον κ.Βαρούχα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική "κάλυψε" τον διαιτητή του Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ., καθώς είναι μέλος στο σύνδεσμο όπου προεδρεύει.

Το μέλος της Π.Α.Ε. στάθηκε ιδιαίτερα στο μέσο μετάδοσης της συγκεκριμένης κουβέντας, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν είναι δυνατό σε μία εκπομπή που αποτελεί σταθμό και μεταδίδεται από τη κρατική τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι μας να γίνονται τέτοιες συζητήσεις καφενειακού επιπέδου!

Εδώ το link για να ακούσετε την τοποθέτηση του εκπρόσωπου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.:

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Τα έχουμε πει για την Αθλητική Κυριακή, το επίπεδό της ειναι τέτοιο που ΔΕΝ την παρακολουθώ και ο τίτλος της ακομα, ειναι λάθος.
Ποδοσφαιρική Κυριακή Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού έπρεπε να λέγεται.
Και απορώ με την τόσο επίμονη παρουσία παλαίμαχων στις εκπομπές τους.

Trofonios είπε...

Εγώ πάντως έχω σταματήσει να βλέπω αθλητική Κυριακή. Γιατί να κάθομαι να ακούω για αναλύσεις πραγμάτων που δεν έχουν γίνει μέσα στο γήπεδο; Να μου πείτε αυτοί πληρώνονται για αυτό που κάνουν. Κοινώς υπάλληλοι των ομάδων.

Εχθές έφτασα στο σημείο να έχω εικόνα από την ΝΕΤ και ήχο από την ΕΡΑ. Όχι ότι αυτοί είναι καλύτεροι αλλά αυτοί της ΝΕΤ δεν παίζονται και δεν ακούγονται με τίποτα. Και κρίμα γιατί μερικοί είναι αξιόλογοι αλλά τους παίρνει και αυτούς η μπάλα.

Trofonios είπε...

Έφτασα στο σημείο να σβήσω και τον ήχο από τα βίντεο που έβαλα στο blog μου.